Пятница, 29.03.2024, 10:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 9 » Як вибрати хороший хостел?
02:06
Як вибрати хороший хостел?

Ще не так давно подорож вимагало чималих витрат, оскільки доводилося зупинятися в готелях, номери в яких коштують чимало. Зараз можна замість них вибрати хостел. Це демократичний варіант житла, який вибирають не тільки молоді люди, а й цілі родини. При виборі хостела потрібно звернути увагу на декілька параметрів.
Відгуки
Існує безліч сервісів, на яких постояльці залишають свої відгуки. Звичайно, не можна сліпо довіряти думку сторонніх людей, оскільки запити у всіх різні. Однак відгуки все-таки варто взяти до уваги.
зручності
Незважаючи на те, що хостел - це різновид гуртожитку, проживати має бути зручно. Обов'язково переконайтеся, що санвузол знаходиться в хорошому стані, постійно є гаряча вода. Хорошим знаком буде наявність просторої обладнаної кухні, часта заміна постільних речей. Зверніть увагу на наявність камер зберігання, а також кондиціонера.

Найкращі та найзручніші хостели ви знайдете тут: www.dream-hostels.com/ru/.
Розташування
Більшість туристів їде оглядати визначні пам'ятки, а тому краще, щоб хостел розташовувався в центрі міста. Наприклад, хостели в Москві можуть перебувати буквально в декількох хвилинах ходьби від Червоної площі або Арбата. Звичайно, такий варіант дорожче. З іншого боку, якщо вибирати більш віддалений і більш дешевий хостел, все одно доведеться витрачатися на проїзд.
Правила проживання
У багатьох хостелах є чисто жіночі, чисто чоловічі і змішані номера. Якщо для вас це принциповий момент, обов'язково уточнюйте, з ким доведеться жити. Крім того, зверніть увагу на правила проживання. Якщо для вас має значення повноцінний відпочинок, вибирайте хостели, в яких панує «сухий закон».
Акції та знижки
Щоб ще більше заощадити, підшукуйте найвигідніші акційні пропозиції. У багатьох хостелах влаштовують акції, щоб привернути нових гостей. Крім того, не зайвим буде з'ясувати, чи є знижки для постійних гостей.

Просмотров: 677 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz