Четверг, 25.04.2024, 22:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 24 » Як вибрати холодильник (купить холодильник недорого)
00:58
Як вибрати холодильник (купить холодильник недорого)

Головним сполучною ланкою будь-якого будинку є холодильник. І зовсім не важливо, де він стоїть - на кухні або в будь-який інший кімнаті, він завжди буде збирати біля себе всіх домочадців. Тому, покупка нового холодильника - це дуже важливе рішення. Якщо ще врахувати, що холодильник є одним з дорогих побутових приладів, який купується раз на багато років, то до вибору холодильника треба поставитися дуже серйозно. Щоб полегшити процес пошуку якісної побутової техніки, ми постараємося дати Вам декілька порад як вибрати холодильник.

Який холодильник вибрати

Перш за все, необхідно визначитися, куди Ви купуєте холодильник - в будинок або на дачу. Якщо для будинку, то далі потрібно конкретизувати завдання: це буде сховище для готових страв добового використання або холодильник буде використаний для зберігання продуктів про запас? Якщо потрібен холодильник на дачу, то вирішите, яку функцію він часто буде виконувати - охолоджувати напої і привезену з собою скоропортящуюся їжу або зберігати в замороженому вигляді зібраний урожай фруктів? Від відповідей на всі ці питання залежить вибір розміру холодильника. На дачу можна придбати холодильник малого розміру економ-класу. А для зберігання заморожених ягід можна придбати окрему морозильну камеру. Для будинку холодильник треба вибирати з урахуванням кількості домочадців. Для звичайної сім'ї досить холодильника на 250-300 літрів корисного об'єму.

Замовляйте якісні холодильники за розумними цінами тут: купить холодильник недорого.

Тепер давайте більш докладно зупинимося на тому, який холодильник вибрати для будинку. Перше - це розмір холодильника. Якщо Ваш будинок - це велике приміське будова, то і холодильник треба вибирати великий. Якщо ж Ви проживаєте в стандартній квартирі, то холодильник треба вибирати так, щоб він знаходився в обмеженому просторі кухні, а також щоб було зручно відкривати його дверцята. Визначаючись з розмірами холодильника, враховуйте не лише габарити квартири, але також розміри дверних прорізів у Вашому домі, розміри сходових прорізів і навіть розмір ліфта, тобто весь шлях доставки холодильника на його постійне місце розташування. Встановлювати холодильник у квартирі треба, враховуючи кілька умов: віддаленість від газової або електричної плити, а також відстань до опалювальної батареї.

види холодильників

Тепер розглянемо існуючі види холодильників. За кількістю камер холодильники поділяються на одно-, дво- і трикамерні. Маленькі холодильники мають одну холодильну камеру з невеликим відсіком для заморозки продуктів або навіть без нього. Такі малогабаритні холодильники відмінно підходять для молодих сімей, студентів та пенсіонерів. Їх нерідко купують для дачі. Двокамерні холодильники мають холодильну і морозильну камери з окремими дверцятами. Це найбільш ходові холодильники. Трикамерні холодильники мають крім холодильної та морозильної камер ще так звану нульову камеру. Ця камера дуже зручна для збереження свіжості харчових продуктів.

Звичайно ж, при виборі холодильника також необхідно враховувати основні функції холодильника. Перше, на що ми звертаємо Вашу увагу - це система охолодження. Існують «засмучені» холодильники, які треба розморожувати і холодильники, які самі розморожуються (вони мають систему автоматичного розморожування Non Frost). Вони, звичайно, трохи дорожче, але це того варто. Їх не треба постійно розморожувати, і досить мити раз на півроку. Добре, якщо холодильник має режим швидкого заморожування. Такий режим дозволяє заморозити до двадцяти кілограм продуктів на добу, не змінюючи їх корисні властивості. Режим швидкої заморозки передбачає зниження температури в морозильній камері до -24 градусів.

Який холодильник краще вибрати

Визначившись з видами і функціями холодильників, нам залишилося відповісти на питання, який холодильник краще вибрати? Виходячи зі статистичних даних, найбільшим попитом користуються двокамерні холодильники з великою морозильною камерою. Господині дуже люблять, коли морозильна камера має багато ящиків, відсіків і індикацію температури. Ящики з прозорого матеріалу дають можливість бачити заморозити,. Нерідко покупці вибирають холодильники з двома компресорами. З енергозбереження і по шуму вони особливо не відрізняються від однокомпресорних. Але наявність двох компресорів дає можливість регулювати температуру в камерах окремо, а при необхідності один компресор можна відключити, не порушуючи роботи холодильника.

Вибираючи холодильник, звертайте також увагу на його енергосберегаемості. Кращий холодильник - це побутовий прилад з економічним класом А (також є підкласи А + і А ++). Такі холодильники добре працюють навіть при температурі навколишнього середовища +38 градусів. Найенергоємніший холодильник G-класу. Перед покупкою обов'язково принюхайтесь до внутрішнього запаху холодильника. Холодильники хорошої якості мають внутрішню частину з харчового пластику, який не має запаху. Якщо ж холодильник чимось тхне, то такий прилад краще не брати.

І останнє, про що б хотілося згадати, це колірний дизайн холодильників. Сучасний дизайн різноманітний: від однотонних білих до яскравих, кислотних відтінків з різноманітними малюнками. Вибір великий. Все залежить від Ваших переваг і інтер'єру кухні. Бажаємо Вам удачі в виборі холодильника і сподіваємося, що наші поради Вам знадобляться!

Просмотров: 685 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz