Четверг, 28.03.2024, 13:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Май » 3 » Як вибрати катер?
00:44
Як вибрати катер?

Хто хоч раз мав можливість покататися на катері, напевно, отримав неймовірне задоволення від ковзання по водній гладі назустріч вітру і хвилям. Не дивно, що після таких поїздок багато хто починає замислюватися про можливості придбати і собі подібне плавзасіб. Зараз це не проблема, але перш ніж приймати таке рішення, варто серйозно зважити всі «за» і «проти». Насамперед, необхідно чітко визначитися, де і для чого буде використовуватися катер, від цього залежить його тип і розмір. Далі потрібно продумати, де і як буде зберігатися катер в той час, коли він не буде експлуатуватися. Варто віддавати собі звіт в тому, що зміст катери – задоволення не з дешевих і якщо легковий автомобіль ви експлуатуєте постійно, то катером найчастіше користуються кілька тижнів у році. Тому, можливо, простіше буде просто орендувати катер. У всякому разі, якщо ви ще точно не визначилися з купівлею катери, то для початку краще один раз його взяти в оренду.

Що потрібно знати про катерах? Перш за все, важливо, з якого матеріалу він виготовлений. Зазвичай для цього використовується метал – алюмінієвий сплав і пластик. У першому випадку корпус катера буде більш міцним, але і більш важким, а значить, катер буде не настільки швидкохідним. А ось корпусу з пластику дозволяють істотно полегшити вагу конструкції і роблять катер швидкісним і маневреним, так і палива він буде споживати менше. Але у пластикових корпусів є свої недоліки – вони вимагають дотримання певних правил при зберіганні і більш схильні до механічних пошкоджень.
Потрібен підйомник?! Замовляйте його тут: http://xn--90aeebaphfb3cjh.com.ua/podemnik-dlya-katerov/.

Щоб визначитися з розміром обраного катери, потрібно знати, в яких водоймах він буде експлуатуватися – чим більше розмір водойми, і чим далі планується йти від берега, тим більше повинен бути катер. На розмір катери також впливає планована кількість пасажирів.

Якщо катер купується для специфічних потреб – заняття дайвінгом, рибалка, то це повинно враховуватися при виборі його конструкції. Наприклад, для риболовлі потрібно як можна більше відкритого простору, щоб забезпечити доступ до всіх бортах.

Ну і нарешті, треба визначитися, де купувати катер. Якщо мова йде про уживаному катері, то можна скористатися дошками безкоштовних оголошень, але тоді великий ризик придбати «кота в мішку». Тому краще скористатися послугами спеціалізованих компаній, що займаються продажем нових і старих катерів.

Просмотров: 608 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz