Пятница, 29.03.2024, 09:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Октябрь » 13 » ЯК ВИБРАТИ ЯКІСНІ ГАЗОБЛОКИ?
12:41
ЯК ВИБРАТИ ЯКІСНІ ГАЗОБЛОКИ?

Будь-який будівельний матеріал повинен бути якісним, оскільки від цього залежить доцільність його застосування. Щоб вибрати надійний газоблок, потрібно знати якими якостями він повинен володіти і як їх можна перевірити при покупці. Сам газобетон, як матеріал для будівництва, став досить популярним з-за своєї малої ваги і великого обсягу, при невеликій вартості і хорошої міцності. Звичайно, багатоповерховий будинок з нього не постоїш, але невеликий будиночок до 3 поверхів, цілком можливо. Як же переконатися в тому, що обраний якісний газоблок?

СПОСІБ ЗАТВЕРДІННЯ

Нинішня технологія створення газобетону розрізняє два види формування блоку:
При природному твердінні, коли він сушитися в природних умовах;
У спеціальній камері (автоклав), де витримуються певні умови.
У першому випадку, отриманий газобетон буде більше схильний тріщин і руйнувань, також буде легше кришитися. Якщо ви хочете купити газоблок найкращої якості, то переконаєтеся, що в процесі сушіння він знаходився в автоклаві. Оскільки цей тип сушіння передбачає додаткові витрати для підтримки необхідних умов у камері, то самі газоблоки будуть коштувати трохи дорожче, але це вкладення виправдані.

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД БЛОКІВ

Візуально переконатися в тому, що газоблок був створений за допомогою автоклава, можна за його кольором. Блоки світлого, близького до білого, відтінків — те, що необхідно. Сірі або світло-сірі блоки з газобетону показують, що він сушився в природному середовищі і більш схильний до руйнування. Ще один спосіб переконатися у відповідності блоків тієї чи іншої технології, оцінити їх геометрію. Більш рівні сторони і ребра, свідчу про сушіння в камері, блоки з більшою кривизною і неоднорідністю — про сушки на повітрі.

Замовляйте якісні газоблоки за доступною ціною тут: http://alex-group.com.ua/stenovie-bloki/gazoblok/.

ВИЗНАЧЕННЯ ЩІЛЬНОСТІ І МІЦНОСТІ

Щільність і здатність утримувати тепло у такого матеріалу як блоки з газобетону, перебувають у зворотній залежності один від одного. Це означає, що якщо збільшується щільність, а разом з нею і міцність блоку, то його здатність утримувати тепло всередині приміщення знижується. З цього випливає, що, вирішивши будувати будинок з більш міцними стінами, вам підійде газоблок з маркуванням D500 і вище, а якщо теплий, зі значеннями щільності D300.

Просмотров: 542 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz