Среда, 24.04.2024, 04:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Октябрь » 4 » Як вибрати інфрачервоний обігрівач?
18:44
Як вибрати інфрачервоний обігрівач?

Інфрачервоні обігрівачі стали популярними і доступними для всіх верств населення. З'явилася велика кількість виробників і торгових марок з Росії, Європи і Китаю. Головне з усього різноманіття зробити правильний вибір і придбати прилад, який буде безперебійно працювати протягом довгих років. Багато хто задається питанням, де купити і як не помилитися, купуючи інфрачервоний обігрівач. У цій статті ми постараємося найбільш докладно описати на що слід звернути увагу при купівлі інфрачервоного обігрівача.

Нагрівальний елемент інфрачервоного обігрівача

 Купуючи інфрачервоний обігрівач важливо звертати увагу на все, але особливо варто звернути увагу на нагрівальний елемент. ТЕН - це серце будь-якого опалювального приладу і від його якості і надійності залежить безвідмовна робота інфрачервоного обігрівача. Нижче наведено опис найбільш поширених нагрівальних елементів.

Кварцовий нагрівальний елемент.

 Цей нагрівальний елемент являє собою скляну трубку, усередині якої проходить спіраль. До переваг цього нагрівального елемента можна віднести практично миттєвий вихід інфрачервоного обігрівача в робочий режим. Опалювальні прилади з кварцовим нагрівальним елементом створюють спрямований і інтенсивний тепловий потік інфрачервоного випромінювання. Рекомендуються використовувати для відсікання холодних потоків повітря. На жаль, термін служби нагрівального елемента 2-3 роки. Варто звернути увагу на те, що кварцовий інфрачервоний обігрівач ні в якому разі не повинен падати навіть з невеликої висоти адже скляна трубка дуже тендітна. Температура на поверхні кварцової трубки досягає температури 700 0С, а сам обігрівач під час роботи світиться. Згоряння частинок пилу, що осіли на нагрівальний елемент наповнюють повітря в приміщенні продуктами згоряння. Особливо помітно при перших включеннях у початку опалювального сезону. Опалювальні прилади з кварцовим нагрівальним елементом не варто купувати людям хворим на астму і схильним до алергії.

Замовляйте кварцовий обігрівач за доступною ціною тут: кварцевый обогреватель.

Нагрівальний елемент патронного типу.

 Дані вид нагрівального елемента використовують провідні Європейські та Російські виробники інфрачервоних обігрівачів. Якісний і надійний ТЕН інфрачервоного обігрівача виготовляється з нержавіючої сталі. На жаль ще можна зустріти обігрівачі з нагрівальним елементом зі звичайного металу. Трубка нагрівального елемента повинна бути захищена. Проводи повинні бути виведені з одного кінця ТЕН і мати термостійкі кембрики витримують температуру 180 0С. В даний час цей нагрівальний елемент є найбільш надійним при використанні в стельових інфрачервоних обігрівачах.

Двухконцевой нагрівальний елемент.

Нагрівальний елемент дуже надійний і в самому обігрівачі споживач не відразу побачить різницю з патронним нагрівальним елементом. А різниця складається в тому, що другий кінець дроту в термостійкому проводі прокладений із зворотного боку вздовж всієї тепло випромінюючої пластини. При використанні такого нагрівального елемента можливо оплавлення термоізоляції проводу наслідком чого стане вихід з ладу обігрівача і звернення в сервіс центр.

Тепло випромінює пластина.

 Тепло випромінює пластина інфрачервоного обігрівача повинна бути виготовлена з алюмінію. На лицьовій поверхні має бути ребра по всій довжині пластини. Вибираючи інфрачервоний обігрівач, дізнайтеся у менеджера товщину анодованого шару. Рекомендуємо купувати з товщиною шару анодування 25 мікрон. Це дозволить ефективно працювати стельового обігрівача протягом 20-25 років. Обігрівачі, в яких застосовується даний елемент, ефективно прогрівають приміщення за рахунок комфортного іч випромінювання. Людина, що знаходиться в зоні дії обігрівача відчуває комфортне тепло. При цьому температура на пластині не перевищує 250 0С. Це робить прилад пожежобезпечним, адже це нижче температури займання паперу. Під час роботи прилад не світиться і не спалює пил.

Корпус інфрачервоного обігрівача.

 Корпус інфрачервоного обігрівача це не тільки гарний дизайн, використання якісних матеріалів надає надійності роботи приладу. До недавнього часу корпусу обігрівачів виготовлялися тільки стали, але останнім часом з'явилися обігрівачі з алюмінієвого корпусу. Сталеві корпуси найбільш надійні, але їх зовнішній вигляд не завжди вдало вписується в сучасні інтер'єри. Тому багато виробників стали застосовувати алюміній. Завдяки його використанню дизайн стельових ік обігрівачів став сучасним. Якщо Ви зібралися купувати інфрачервоний обігрівач в алюмінієвому корпусі, то перед покупкою обов'язково перевірте наявність вентиляційних отворів на корпусі приладу, а так само кріплення бічних кришок. Алюміній текучий метал при нагріванні сильно розширюється, тому всі місця з'єднань повинні бути надійно закріплені.

Екран інфрачервоного обігрівача (фольга).

 Фольга є запорукою ефективності та економії приладу. Будучи відбивачем ІЧ випромінювання, фольга повинна мати товщину не менше 120 мкн. для напряму променів у бік підлоги. Перевірити товщину фольги досить просто. Достатньо взяти ручку і натиснути, ніби Ви ставите крапку на аркуші паперу. Якщо фольга порвалася, то даний обігрівач купувати не варто.

Ізолятор інфрачервоного обігрівача.

 Ізолятор, який застосовується в іч обігрівачі, служить запобіганню нагріву корпусу вище 95 0С. Існує безліч видів теплоізолятора, але не всі з них однаково безпечні. Дуже добре, якщо виробник ік обігрівачів у своїй продукції застосовує базальтовий теплоізолятор без різних добавок. Це важливо, так як теплоізолятор з добавками при нагріванні до високих температур починає виділяти формальдегід, що дуже небезпечно для здоров'я людини. Як переконається в безпеці теплоізолятора? Для цього Вам просто попросити продавця показати гігієнічний сертифікат, бажано щоб теплоізолятор був дозволений до застосування в харчовій промисловості.

Де купити інфрачервоний обігрівач?

При виборі продавця рекомендуємо звертатися до компаніям виробникам і їх дилерам. Будь-великий виробник має широку філіальну мережу. Купуючи в якій Ви можете бути впевнені в якості продукції, що купується. Зверніть увагу на гарантію, яку надає продавець ік обігрівачів. Чим більше термін безкоштовного гарантійного обслуговування, тим краще.

При покупці звертайте увагу, що упакований товар, наявність глянцевих чітко надрукованих етикеток із зазначенням торгової марки, ГОСТ або ТУ виробу, дата виготовлення, найменування моделі. Зверніть увагу, що ціна інфрачервоного обігрівача не повинна сильно відрізнятися від рекомендованих заводом-виробником.

Купуючи інфрачервоні обігрівачі ЭкоЛайн на нашому сайті, Ви купуєте продукцію в інтернет магазині виробника. Ми гарантуємо самі низькі ціни та висока якість нашої продукції.

Просмотров: 875 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz