Пятница, 26.04.2024, 14:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Сентябрь » 19 » Як вибрати і купити профільну трубу вигідно?
23:31
Як вибрати і купити профільну трубу вигідно?

Найсучаснішим і конструктивним матеріалом, який широко використовується в будівельній, машинобудівній та промислової галузі, є труба профільного типу. Скорочено її називають профтрубу. Відмінною рисою виступає спеціальний профіль, а не кругле поперечний переріз, як у звичайної труби.

Сьогодні можна купити профільну трубу різноманітних форм і розмірів, починаючи від прямокутної і квадратної простий продукції, до плоскоовальних і овальних труб з округленим перетином. Також, проводиться маса трубних виробів з дуже складними геометричними формами для певних цілей.

Купити профільну трубу
Профільна труба профильная : як застосовують?

Особливості профільних труб давно занесли їх у каталог основних матеріалів, що застосовуються в містобудуванні, та й в інших галузях, що займаються виготовленням міцних, легких і недорогих каркасів. У цій статті мова піде тільки про кількох сферах, де профтруби використовуються активно:

    Малі архітектурні форми (включаючи облаштування парків та огорож, дитячих майданчиків та ігрових зон), спортивний інвентар, меблі. Застосовуються труби з невеликим перетином - 15 * 15 - 50 * 50;
    Роботи фасадного плану, де профільної трубою користуються для облаштування будівельних лісів. Підкуповує її простота в монтажі конструкцій, що дозволяє швидку перевезення, багаторазову розбірку і складання, а також зносостійкість і легкість;
    Перекриття будівель промислових об'єктів. З профільними трубами можливе істотне зниження ваги, чого не скажеш про двотаврових балках;
    Елементи конструкцій логістичних центрів і складських комплексів, спортивних споруд і торгових павільйонів не обходяться без квадратних і прямокутних труб.

Крім того, профільна труба активно застосовується при монтажі висотних опор та вишок, при складанні баштових кранів і в інших ситуаціях. На таких майданчиках не потрібна важка техніка, роботи проводяться в досить стислі терміни. Зручність монтажу і простота обробки профтрубу допускає створення навіть складних форм в архітектурі, що робить можливим застосування нестандартних дизайнерських рішень. Немає такого міста, де-б не було об'єктів, в підставі яких лежать профільні труби.

Просмотров: 1188 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz