Среда, 24.04.2024, 00:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Ноябрь » 6 » Як вибрати годинник / Как выбрать часы
23:23
Як вибрати годинник / Как выбрать часы

Як вибрати чоловічі годинники. Перед вибором чоловічих годинників необхідно знати, для чого вони вам потрібні і яку суму ви готові на них витратити.

Механізм годинника виступає в якості головного чинника визначального: до якого класу вони будуть належати.

Давайте розберемо механізми чоловічих годинників і якими вони бувають.

Механізми чоловічих годинників

Класичний механізм. Суть механіки полягає в тому, що вона побудована на пружинному механізмі, однак не варто очікувати від них високої точності, та й у разі чого, ремонт обійдеться вам у копієчку, але тим не менш, годинник побудовані на класичному механізмі вважаються престижними. Що тут сказати - класика!
Кварцовий механізм. Це вже більш сучасний механізм, який ґрунтується на батарейці, яка приводить в дію механіку. Механізм вельми популярний і використовується як в чоловічих годиннику нижчого сегменту, так і в люкс сегменті.
Електронні. Це годинник, які не мають у собі механізму як такого, працюють від батарейки або акумуляторів. Найчастіше, такі годинники мають у собі широкий спектр можливостей: календар, будильник і т.д.

Купить часы Ulysse Nardin в Украине можно сдесь: www.kronos-shop.com.ua/ulysse_nardin/.

Наступне що необхідно врахувати - матеріал, з якого зроблений корпус годин.

Матеріал чоловічих годинників

Корпус, виконаний з якісних дорогих металів, забезпечить годинах бездоганний зовнішній вигляд протягом довгих років.

У дорогих чоловічих годиннику до складу корпусу і браслета застосовується нержавіюча (хірургічна) сталь, яка запобігає алергію.

Однак, найпоширенішим металом, який застосовується в чоловічих годиннику люксового сегмента - титановий сплав, володіє неймовірною міцністю і легкістю.

Ресурс напилення

Важливий фактор при виборі чоловічих годинників - тип напилення, застосований до корпусу. Неякісне напилення призведе до швидкого зносу корпусу і втрати його презентабельного зовнішнього вигляду. У дешевих моделях лак або позолота може злізти вже через місяць.

Тип напилення підкаже відповідна гравірування на корпусі годинника. До найпоширеніших і якісним технологій можна віднести багатошарове напилення у вакуумі, яке позначається як PVD, іонно-плазмове IPG.

Скло - фактор визначає клас годин

Скло виконане з сапфіра або кришталю, як правило, застосовується до дорогих годинників, а в більш дешевих ставлять мінеральне або пластикове скло.

Сапфір славиться своєю особливою стійкістю до механічних пошкоджень. З пластиком, думаю, все зрозуміло.

Ремінець або браслет.

Це вже питання переваги, однак, ремінець буде надійніше, оскільки браслет може мати неякісне покриття, яке швидко затреться, та і є ймовірність, що матеріал викличе алергічну реакцію.

Вартість чоловічих годинників

Вартість годинника може варіюватися від $ 1 до $ 1000 000+. Вибирайте ті години, які ви можете собі дозволити. Уникайте спокус купити копію дорогих швейцарських годинників.

Розмір чоловічих годинників

При виборі чоловічих наручних годинників потрібно враховувати їх розмір. Великий годинник на тонкої кисті будуть виглядати безглуздо. Якщо ж ви, все-таки, зважилися придбати годинник з великим корпусом, переконайтеся в тому, що манжети ваших сорочок підійдуть під розмір годин.

Колір чоловічих годинників

При виборі чоловічих годинників слід приділити особливу увагу їх кольору. Якщо вам потрібні універсальні годинник, в цьому випадку вам слід вдатися до більш консервативним колірним рішенням, наприклад: нержавіюча сталь, біле золото або платина з браслетом.

Білі циферблати володіють більш ошатним зовнішнім виглядом і розбірливістю, а чорні - виглядають «прикольніше» і спортивнее.

Просмотров: 823 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz