Четверг, 18.04.2024, 11:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 1 » Як вибрати гіпсокартон
23:19
Як вибрати гіпсокартон

При внутрішній обробці приміщення дуже багато вибирають гіпсокартон, так як, незважаючи на величезний асортимент будівельних оздоблювальних матеріалів, складно знайти йому подібний, що володіє такою ж кількістю переваг. У роботі з цим будівельним матеріалом можна використовувати різні технології, але найчастіше звертаються до металевого каркасу. За яким же принципом треба вибирати гіпсокартон?
Отже, щоб знати, як вибрати гіпсокартон, потрібно знати, що він із себе представляє. Листи ГЛК — це будівельний матеріал, що має певну структуру. Перший шар – це будівельний картон, другий – серцевина, що складається з гіпсового тесту і певних наповнювачів. Використовують для спорудження різнопланових конструкцій, міжкімнатних перегородок, обшивки приміщення і т. д.

Як вибрати гипсокартонПроизводители випускають різні види гіпсових панелей, що володіють індивідуальними характеристиками. Вибір кожного матеріалу повинен залежати від тих умов, в яких він у майбутньому буде використовуватися. Існують наступні різновиди листа: звичайний лист ГКЛ, вологостійкий, вогнестійкий, волого-вогнестійкий. Для визначення виду матеріалу можна звернути увагу на забарвлення картонної оболонки. Як правило, для листів гіпсокартону з класичними характеристиками використовується картон сірого кольору. Вологостійкий матеріал поміщають у картонну оболонку зеленого кольору. Дана забарвлення обрана у відповідності з міжнародними стандартами.

Монтаж гіпсокартону можна замовити на сайте novastroy.com.ua.

Виходячи з назв гіпсокартону, можна зрозуміти, що кожен з них повинен використовуватися в приміщенні з визначеними характеристиками. Приміром, звичайні листи гіпсокартону ідеально підходять для облицювання внутрішньої частини приміщень зі звичайними показниками вологості. Їх так само можна використовувати і для спорудження стельових конструкцій, в тому числі і багаторівневих.
Вологостійкий гіпсокартон за рахунок включення спеціальних добавок може використовувати в приміщеннях, рівень вологості яких вище звичайних. Картон має спеціальне просочення, що захищає матеріал від утворення на ньому грибків, цвілі і інших мікроорганізмів. Зазвичай вологостійкий гіпсокартон використовують при обробці кухонь, санвузлів, ванних кімнат і інших приміщень з підвищеним рівнем вологості.

Як вибрати гіпсокартону як вибрати гіпсокартон в приміщення, де високі пожежні вимоги? В цьому випадку можна використовувати вогнестійкі листи ГКЛ. Їх використовують для облицювання житлових і підсобних приміщень. Спеціальна просочення і склонитка не дає розповсюдитися вогню в приміщенні. Товщина вогнестійкого гіпсокартону становить 12,5 мм. Ті, хто займаються гіпсокартоном професійно, знають і про те, що існує гнучкий вогнестійкий гіпсокартон. Його можна використовувати для облицювання каркасних конструкцій, шахтних стін. Кріплення листів здійснюється за допомогою спеціальної мастики. Але так само можна використовувати більш звичні способи монтажу, які передбачають використання обрешітки і саморізів.

Але як вибрати гіпсокартон, якщо необхідно, щоб він мав декілька характеристик. В цьому випадку можна використовувати комбіновані конструкції з гіпсокартону. Щоб, приміром, утеплювати приміщення, потрібно придбати матеріал, який з одного боку має плиту з полістиролу. Причому такі матеріали можна використовувати не тільки всередині, але і зовні споруди. Після того, як приклеєна до стіни плита, можна її обклеювати шпалерами або покривати іншими декоративними матеріалами. Незамінні такі панелі в північних кліматичних зонах, де житлові приміщення потребують посиленої теплозахисту.

Просмотров: 644 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz