Четверг, 25.04.2024, 06:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Май » 20 » Як вибрати газовий котел
00:09
Як вибрати газовий котел

У зимовий сезон найкращим і економним опаленням вважається газове опалення. Сучасні газові котли, крім опалення, круглий рік забезпечують гарячою водою. В цій темі розглянемо які газові котли існують, і який газовий котел вибрати!

Тип газових котлів

Сьогодні найбільше розповсюдження на нашому ринку отримали газові котли виробництва Росії, Китаю, Італії і Південній Кореї.

Сучасні котли діляться на два виду:

Настінні
Підлогові
Перші дорожче і сучасніше, другі дешевше і простіше. Яку ж з них вибрати?

Фахівці стверджують, що найсучасніші і повністю автоматизовані це настінні газові котли. Настінний газовий котел в одному не великому апараті, має міні котельню. У двох контурному котлі встановлено два теплообмінника, на опалення та на гарячу воду. Гарячою водою можна користуватися в незалежності від того включено опалення чи ні. При установки двох контурного котла, не потрібно мати додаткових нагрівачів води, це дуже зручно.
Замовляйте котли дешевше на сайті: http://ko4egarka.com/teplovye-nasosy.

Так само тут встановлено насос, який качає воду по всій системі опалення, таким чином підтримуючи постійно однакову температуру. Є вбудований розширювальний бак.

Такий газовий котел, здатний опалити площа від 100 до 400 квадратних метрів. Як і кондиціонер газовий котел варто купувати з запасом потужності, так навантаження на неї буде менше і він прослужить довше.

Повністю автоматизований настінний газовий котел, це дуже зручне рішення для досить просторого приватного будинку. Але мало ефективний якщо в районі вашого проживання часто відключають електрику. Настінні газові котли залежні від електрики, так як працюють від електроніки. У магазині вам запропонують інвертор напруги, що тимчасово допоможе вирішити проблему при відключенні електрики. У комплекті з акумулятором, що цей прилад дозволить газового котла, пережити відключення в автономному режимі на 2-3 години.

Але на цьому ваші витрати не обмежаться. Настінний газовий котел потребує до себе самого уважного ставлення. З-за вбудованої електронної плати, ці котли дуже чутливі до перепаду напруги, і обов'язковою умовою гарантії для нього є наявність стабілізатора напруги. Так само буде потрібно установка водяного фільтра. Для будь-якого газового котла, мінімум раз на рік знадобиться огляд, чищення і повна діагностика, що спричинить за собою додаткові витрати.

підлоговий газовий котел
Тепер розглянемо підлоговий газовий котел. Як правило це агрегати Російського виробництва, більш дешеві і не залежать від електрики.

Всі налаштування доведеться робити в ручну, зате і клопоту з таким котлом менше. Практика показує, що підлогові котли служать довше настінного, але чи буде він вигідніше. Його потужність розрахована на приміщення від 80 до 500 квадратних метрів. Додатково до котла доведеться купувати насос, розширювальний бак і аварійну збірку, яка контролює повітря в системі. Монтувати підлоговий котел дорожче ніж настінний. Таким чином ми отримаємо суму чи не перевищує вартість настінного котла.

Тому, такий котел вигідно купувати жителів тих районів, де часто відключають електрику. Так само для тих, у кого вже є вся система опалення в зборі і треба просто замінити застарілий котел.

Просмотров: 899 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz