Вторник, 16.04.2024, 21:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Февраль » 8 » Як вибрати газовий балончик для самооборони
19:12
Як вибрати газовий балончик для самооборони

Самооборона в сучасному світі є актуальною і невід'ємною частиною нашого життя. Адже небезпека нас може підстерігати будь-де і в якому завгодно вигляді. Тому ми повинні бути готові до всього. Якщо ставиться до цієї частини свого життя безвідповідально, то одного разу ви зрозумієте свою помилку і пошкодуєте про це.

Для самооборони використовуються газові балончики, який дозволені законодавством нашої держави та ефективно справляються зі своїм завданням. А головне те, що вони практичні і прості у використанні, що робить їх дешевим, але найефективнішим способом захисту людини. Тому такий засіб захисту завжди буде популярним. Його дія заснована на тому, щоб знешкодити свого супротивника на деякий час, що дасть вам можливість сховатися або втекти від переслідування.

Обирайте та замовляйте газовий балончик здесь
Великий вибір балончиків за доступними цінами.

Але при покупці газового балончика людина потрапляє в поширену ситуацію. Адже на полиці магазину їх може бути досить багато, але який з них краще потрібно вибрати саме вам. То який же газовий балончик потрібно вибирати?

Перш за все, орієнтуйтеся на самого себе і на свої запити. Як ви його будете експлуатувати? Вам потрібен невеликий балончик, який поміщається в кишеню куртки? Або ж ви збираєтеся носити його в сумочці? Від цього залежить те, якого розміру і об'єму повинен бути ваш балончик. Так само дивіться на швидкість спрацьовування даного засобу.

Він повинен відразу ж після натискання спрацювати і подіяти на нападника. Адже будь-яка затримка дозволить злочинцеві відбити вашу оборону, і ви залишитеся в безвихідній ситуації. Так само дивіться на надійність, адже ви не будете інтенсивно его експлуатувати. Але в необхідний момент, він зобов'язаний спрацювати, якщо цього не станеться, ваш стан тільки погіршиться. Тому звертайте увагу на тому, що буде вас захищати, вибирайте тільки надійне і перевірене.

Просмотров: 1008 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz