Пятница, 29.03.2024, 12:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Февраль » 6 » Як вибрати фотошпалери на стіну - поради
17:22
Як вибрати фотошпалери на стіну - поради

Ось де може розгулятися фантазія під час ремонту, так це при виборі шпалер. Вони бувають різні, але найбільш цікавим варіантом будуть фотошпалери.

Фотошпалери виглядають дуже органічно, жваво і цікаво, особливо коли весь інтер'єр виконаний в одному стилі. Їх використовують, як в офісах, так і в будинках. Фотошпалери - це прекрасна можливість зробити вашу квартиру яскравіше.

Фотошпалери являють собою матеріал, на якому надруковані зображення. На них може бути зображено все що завгодно, адже фотошпалери на стіну зазвичай роблять на замовлення. Їх клеять на одну з стін або навіть на частину стіни. Також їх можна обрамляти в тон з іншими шпалерами, а буває і так, що їх навіть укладають в багет. При серйозному підході можна ще пограти зі світлом, тоді вони створять приємну атмосферу.

Потрібні фотошпалери?! Тоді вам сюди: обои Арт-Декор каталог.

З чого зроблені фотошпалери

Матеріал для фотошпалер буває різний. Тут є з чого вибирати на смак і колір.

Фотошпалери з паперу. Мабуть, найпопулярніший варіант. Крейдований папір дозволяє наносити на себе чітке зображення з максимальною деталізацією.
Шовкові. Використовуючи цей матеріал, ви досягнете легкого, повітряного ефекту.
Фотошпалери з льону. А тут вийде ефект картини, начебто написаною на полотні.
Ламіновані. Все просто, ті ж самі паперові шпалери, але з хитрістю. Поверх зображення нанесена тонка глянцева плівка. У таких фотошпалер є велика перевага, вони не бояться вологи і без проблем піддаються вологого прибирання.


Текстурні. Вони дозволять вам втілити цікаві задумки, при необхідності створення певного ефекту.
Рельєф і блискітки. Любителі гламуру і свята оцінять. Вишуканість і чарівна атмосфера вам забезпечені.
Залежно від того з чого будуть ваші фотошпалери, на стільки полотен зображення буде поділено. Якщо вони паперові, то, звичайно, вони будуть поділені на кілька смуг для зручності поклейки, а от з шовку і льону будуть цільними, інакше стики і шви будуть виглядати жахливо.

Поради щодо вибору

Якщо поклеїти звичайні шпалери ще можна змінювати стиль кімнати, то з фотошпалерами це провернути буде складніше. До того як зробите остаточний вибір малюнка, визначтеся, що ви хочете від самої кімнати. Саме від цього вибору багато чого буде залежати. Не можна просто взяти картинку, наприклад, з лісом тільки з-за того, що вам вона дуже сподобалася. Адже в такому разі ви ризикуєте створити дисонанс з усім інтер'єром. Радимо спочатку вирішити, яка атмосфера повинна бути в кімнаті, які кольори підійдуть, і навіть буде важливо, яку меблі ви вирішите поставити, і тоді підходите до вибору зображення. Фотошпалери заграють, коли колірна гамма буде відповідати всій кімнаті!

Зверніть свою увагу також на те, які фарби були використані для створення малюнка, адже ніхто не бажає, щоб така краса вицвіла через рік.

Шпалери не повинні бути важкими, інакше із-за тяжкості буде важко їх поклеїти, що призведе до не приємним ситуацій.

Завдяки такому великому вибору і різноманітності, ви можете створити все що завгодно в своєму затишному гніздечку. Єдине, що може зупинити це вартість фотошпалер, але, як кажуть, краса вимагає жертв. Включайте фантазію і перетворюйте свій будинок у твір мистецтва.

Просмотров: 483 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz