Четверг, 18.04.2024, 10:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 24 » Вам необхідно вибрати модель фіскального реєстратора?
22:51
Вам необхідно вибрати модель фіскального реєстратора?

Ця стаття підкаже, на що звернути увагу при виборі і підібрати той фіскальний реєстратор, який підходить саме Вам.

На що звернути увагу при виборі:

По-перше. Модель фіскального реєстратора обов'язково повинна бути включена до «Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій» і дозволена до використання. Для деяких сфер бізнесу існують свої моделі фіскальної техніки сфера використання яких  вказано в державному реєстрі РРО. 
По-друге. Треба знати які моделі фіскальних реєстраторів підтримує ваше програмне забезпечення.
По-третє. Вибрати на Ваш погляд модель фіскального реєстратора розрахункових операцій, який Вам до вподоби з врахуванням ціни та технічних характеристик. Якщо Ви з яких- то причин самостійно не можете це зробити, то Вам потрібно звернутися до сервісного центру ТОВ «ЄвроТехСервіс» за тел. (056) 370-32-91, або зробити заказ в нашому Інтернет - магазині eurodnepr.com.ua, наші фахівці допоможуть Вам в цьому питанні.
Придбати фіскальний реєстратор, як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва, Ви можете у нас.
При здійсненні покупки електронного торгівельного обладнання POS- моніторів, POS – принтерів, сканерів штрих-коду, вагів, детекторів банкнот, лічильників банкнот та інше, у тому  числі і РРО, ми надаємо знижку, тому що на нашому підприємстві існує дисконтна система.

Сучасний фіскальний реєстратор – це складна електронна техніка, яка використовується в сфері торгівлі громадського харчування та послуг. Її основна задача - це роздрукування фіскальних чеків, зберігання всіх проведених транзакцій в своїй пам’яті та передачу звітності до органів фіскальної служби.

Працювати з фіскальним реєстратором дуже просто, касиру достатньо сформувати чек в  програмі та подати команду на його друк. Як правило у всіх реєстраторах є автообрізувальник - цє є сервісна функція яка дозволяє касиру якнайшвидше обслуговувати клієнтів. Спосіб завантаження паперу досить швидкий, достатньо відкрити кришку, покласти рулон папіру та закрити її, а раніш потрібно було ще заправити папір у друкуючий механізм.
Витратні матеріали такі, як чекова стрічка різних розмирів також можно придбати в ТОВ «ЄвроТехСервіс» по доступним цінам.

Швидкість друку. Впливає на пропускну спроможність касового вузла. Чим вище швидкість, тим швидше буде надрукований чек. Цей параметр важливий для підприємств з великим потоком покупців.

Ширина чека. В Україні користуються шириною чека 57 та 80 мм. Якщо ви хочете розмістити велику кількість інформації на чеку, то варто зупинити свій вибір з шириною чека - 80 мм. В такому разі чек виглядає більш інформативним, але папір коштує дорожче.

Надійність. Визначається ресурсом друкуючої голівки і друкуючого механізму.

В даний час  більш популярними є фискальные регистраторы, які підключаються до комп’ютера через USB-інтерфейс, але також використовуються з інтерфейсом.

Просмотров: 465 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz