Четверг, 25.04.2024, 10:24
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 6 » Як вибрати фасувальне обладнання
19:10
Як вибрати фасувальне обладнання

За останні кілька років ринок харчових і нехарчових продуктів став більш різноманітним. Тепер один і той же товар упаковують в ємності з різним обсягом. Все це створено для зручності покупця. Адже для прогулянки з дитиною зовсім не потрібно 2 кг печива, досить невеликої пачки. Саме великий асортимент і вимогливість покупців спровокували якийсь «бум» серед фасувального обладнання.

Інженери-розробники зробили дозатори універсальними, тепер апарати можна підлаштувати під будь-яке бажання власника виробництва.

Фасувальне обладнання має кілька класифікацій. Для того щоб придбати надійний і необхідний апарат потрібно:
визначиться з видом продукції і його консистенцією;
з'ясувати продуктивність.

Замовити фасувальну вагу дешевше можна тут: vesyprom.com.ua.

Тобто слід знати харчові або нехарчові продукти будуть фасувати. Важливе значення має і крупність фракції робочої речовини. Чим дрібніше продукція, тим більш надійним і герметичним повинно бути фасувальне обладнання.
Зазвичай на виробництві середньої потужності продукцію упаковують із застосуванням:

  1. дозаторів;
  2. ваг;
  3. конвеєрних стрічок.

Ці апарати з'єднуються в виробничу лінію, яка працює для того, щоб покупець на виході отримав продукцію з точним вагою в яскравій упаковці. Для підприємств з великою потужністю необхідно організовувати кілька пакувальних цехів і купувати обладнання з високим показником продуктивності.

Однією з найбільш важливих складових фасувального обладнання є автоматика. Прилад повинен бути простим в управлінні, і при щонайменших негараздах зупиняти роботу. Найчастіше для простоти в управлінні розробники створюють апарати з сенсорними екранами. Вимкнути прилад можна натиснувши на кнопку. За допомогою дисплея можна змінити налаштування і тим самим встановити інший об'єм і масу речовини в упаковці. Тобто можна без істотних зусиль розширити асортимент випускаємої продукції, а також масу упаковок.

Ваги та дозатори повинні бути перевіреними і надійними і мати невелику похибку у зважуванні. З цією метою їх калібрують. Для фасування сипучих речовин використовують мішки. Тому лінію упаковки доповнюють апаратами для зашивання мішків.
Обладнання для пакування та фасування повинне бути універсальним і просто перепрограмовуватися на іншу продукцію і вага упаковок.

Важливу роль варто приділити ваг. Для упаковки малих порцій застосовують фасувальні автомати для малих доз. За допомогою такого обладнання можна випускати продукцію в тарі від 1 до 100 грамів. Консистенція речовини може бути будь-якою.

Просмотров: 567 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz