Суббота, 20.04.2024, 11:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Март » 3 » Як вибрати екскаватор
11:27
Як вибрати екскаватор

Для великого об'єму земельних робіт знадобиться екскаватор. Він є важкою технікою, який просто незамінний в дорожньому будівництві, на гірських виробках, у кар'єрах. Екскаватором можна виконувати різні види робіт: розкрити верхній шар грунту і пересипати його, рити глибокі траншеї, копати котлован, роздрібнити асфальт.

Для покупки екскаватора потрібно придбати газету з оголошеннями або комп'ютер, рекламні буклети. Перш ніж придбати важку техніку, потрібно визначитися для яких обсягів вона буде застосовуватися. Полногабаритная модифікація буде потрібно для тривалих і об'ємних робіт. Припустимо, що масштаб робіт невеликий і площа має малий простір, де великий екскаватор не розвернеться. У такій ситуації, підійде міні-екскаватор.

экскаваторПрекрасным придбанням для роботи на будівництві, може служити екскаваторний трактор. У ньому поєднуються одразу дві машини. Екскаватор треба вибирати за двома принципами. Перше – це його технічна характеристика: максимальна і мінімальна потужність, вантажопідйомність, об'єм ковша, крутний момент, висота выкапываемой траншеї. Друге – кліматичні та ґрунтові умови при роботі з важкою технікою.

Розберемо на прикладі

Припустимо, грунт дуже слабкий, а робота буде проводитися на скелястій поверхні, тут потрібен гусеничний екскаватор. Якщо роботи плануються в місті, тут є можливість частих переміщень між ділянками, тому оптимальним варіантом буде пневмоколесная техніка. Використання землерийної машини при високих температурах вносить свої корективи, тут підійде машина, що працює в тропічних умовах. Північні версії також існують, для роботи на морозі.

Ви вирішили придбати техніку б/у. Що необхідно знати? Перше, на що звертаєш увагу, це, звичайно, зовнішній вигляд. На екскаваторі не повинно бути вм'ятин, на металоконструкціях – зварювальних швів, іржі. Гумові деталі також важливі. На манжетах і шлангах не повинно бути тріщин. Гідравлічна система під тиском. Напрацьовані мотогодини також важливо. Зробити слід огляд електричної проводки, чи була вона в ремонті. У моторному відсіку не повинна бути текти. Після того як екскаватор оглянули, слід його завести і випробувати його в дії, щоб упевнитися, що ківш і всі механізми працюють. Останнім кроком є перевірка документів, на важку машину. Зверніть увагу на його техобслуговування. Скільки разів воно проводилося. Якщо щось вас не влаштовує, можна відкласти покупку. І купити більш вартісну, яка вас задовольнить.

Просмотров: 393 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz