Пятница, 19.04.2024, 06:03
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Апрель » 7 » Як вибрати джинси
23:59
Як вибрати джинси

На сьогоднішній день джинси стали обов'язковим елементом одягу практично кожної людини. Виробники пропонують нам широкий асортимент, велика кількість моделей, що робить такі брюки універсальними і затребуваними.
Однак, для того що б жіночі джинси або чоловічі джинси виглядали на Вас ідеально, варто правильно їх вибирати. Перед покупкою обов'язково визначитеся, що саме Ви хочете: класичний варіант, останню тенденцію моди, універсальні або щось незвичайне.
При виборі джинсів обов'язково приміряйте кілька моделей, абсолютно відрізняються між собою, для того що б зрозуміти яка модель найкраще підходить під Вашу фігуру. Поміряти джинси в Києві коштує кілька варіацій і для того, що б відчути різницю в посадці, м'якості і зручність. Обов'язково дивіться на себе в дзеркалі, сідайте, рухайтеся, тільки так Ви зможете знайти саме "свої джинси".
Не варто забувати і про розмір. Купити джинси іншого розміру, значить просто викинути гроші на вітер. Джинси недорого повинні ідеально сидіти, при цьому ніде не віджимати, але і не бовтатися.
Як дізнатися свій розмір джинсів? Кожен виробник вказує розмір по своєму, по - цьому нижче ми пропонуємо Вам ознайомитися з відповідністю розмірів. Розмір чоловічих джинсів і розмір жіночих джинсів Ви знайдете нижче.

Фурнітура і шви

При покупці джинсів рекомендуємо звернути особливу увагу на шви: переконайтеся, що вони чіткі й рівні, виконані міцної товстою ниткою. Обов'язково подивіться на виворіт: якщо виробник сумлінний, тоді шви будуть оброблені спеціальним швом - кіскою, який відрізняється від звичного оверлочних шва. Внизу штанина обробляється підворіть. Всі шви повинні бути красивими.
Перевірте всю фурнітуру, а саме заклепки, гудзики і блискавки. Все повинно бути міцно пришито і якісно виготовлено. У класичних джинсах Ви можете побачити сім шлеек для ременя в чоловічих джинсах і п'ять шлеек - на жіночих. Або купляйте джинси з гарантовано високою якістю, наприклад левайс.


Етикетка на джинсах

На фірмових джинсах етикетка обов'язково повинна бути виконана зі шкіри та акуратно прострочена по периметру. Написи на етикетці і фурнітурі повинні відповідати. На внутрішньої бирці обов'язково повинна бути інформація про товар, а саме: розмір, спосіб догляду, спеціальний код.
Якісні класичні джинси двоколірні: із зовнішнього боку - сині, з внутрішньої майже білі. Виробники з кожним роком розширюють колірну гамму джинсової тканини, тому в магазинах Ви зможете побачити джинсові речі різних кольорів і фактур.
У тому випадку, якщо Ви хочете купити джинси однотонні недорого, тоді варто звернути увагу на розподіл фарби, тканина повинна бути рівномірною. Тканина для виготовлення джинсів, є явним показником якості. Більшість джинсів виготовляють з деніму (бавовняної щільної тканини). На сьогоднішній день можна побачити джинси чоловічі і джинси жіночі з таких тканин:
- Поняття "Jean" на етикетці позначає, що перед Вами джинси, зшиті з недорогої бавовняної тканини. Це найдешевша різновид деніму. Вона гладка на дотик і має однотонну забарвлення. Дорогі джинси з такого виду тканини виготовляють.
- "Jeans" - це проміжний варіант. Дана тканина поступається денім, але набагато краще ніж Jean.
Такі джинси коштують не сильно дорого, в шкарпетці вони непогані, та й зовні виглядають гідно.
- "Denim" - такий напис на етикетці говорить про високу якість виробу. Це щільна, груба, шорстка тканина. Виготовляється вона з попередньо скрученого волокна з бавовни. Основа тканини пофарбована в темно - синій відтінок. Джинси мають високу зносостійкість, вони практичні і довговічні.

Просмотров: 565 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz