Вторник, 16.04.2024, 19:17
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Январь » 25 » ЯК ВИБРАТИ ДОМОФОН ДЛЯ КВАРТИРИ
23:20
ЯК ВИБРАТИ ДОМОФОН ДЛЯ КВАРТИРИ

В останні роки все більше власників замислюється про установки відеодомофона. Проте з їх вибором виникають проблеми, адже не всі знають, як вибрати домофон в квартиру і на що слід звертати увагу. А адже від цього значною мірою залежить, як довго він прослужить.

Вибір домофона для квартири

Деякий час тому лише з допомогою дверного вічка можна було з'ясувати, хто прийшов до вас у гості. Даний прилад забезпечував невеликий кут огляду, мав каламутне скло, а одержуване зображення було дуже розмитим. У наші дні замість вічок все частіше встановлюють відеодомофони. На що ж слід звернути увагу, щоб не помилитися з вибором цього приладу?

Тип зв'язку

Встановлений у квартирі домофон може мати підключення до подъездному або функціонувати в автономному режимі. При виникненні бажання знати, що в даний момент відбувається за під'їзної дверима, вам доведеться звернутися до обслуговуючої компанії і дізнатися, які моделі таких пристроїв можуть працювати з колективними системами.

Вибираєте домофон? Тоді вам сюди: установка домофонов киев.

Домофони, які встановлюються в під'їздах, можуть бути класифіковані на два типи:

  1. координатні
  2. цифрові

Дуже важливо, щоб встановлена в квартирі модель мала той же тип, що і під'їзна система. Даний момент втрачає актуальність, якщо вам достатньо знати, хто стоїть за дверима. Намагаючись зрозуміти, як вибрати домофон, слід мати на увазі, що для підключення індивідуального домофона до подъездному доведеться використовувати модуль сполучення. Мова йде про компактний прилад, за допомогою якого буде подаватися картинка від під'їзної двері. Також він здатний відкрити двері, для чого достатньо натиснути на кнопку на моніторі.

Виробник

В сучасний період більшість фірм, що випускають охоронну техніку і системи доступу, мають в асортименті та індивідуальні домофони. Найбільш довговічними вважаються вироби корейського виробництва, серед яких слід виділити Commax, Kocom, Kenwei. Вони вже протягом багатьох років доступні для споживачів і створені з урахуванням використання в нашій країні.

Камера

Думаючи про те, як вибрати домофон, слід мати на увазі, що у даного приладу присутні кілька типів камер. Найчастіше їх оснащують моделлю Pinhole. Вона досягає в діаметрі пару міліметрів. В той же час їй вдається залишатися непомітною на панелі виклику або в стіні. Також замаскувати камеру можна шляхом монтажу видеоглазка. За своїм виконанням вона нагадує класичний вічко, хоча в дійсності забезпечує передачу зображення на монітор. Причому за якістю картинки він набагато перевершує камери мікро-діаметра.

Додаткові камери

Бувають ситуації, коли виникає потреба в моніторингу і за вхідними дверима, і за іншими зонами: тамбурной дверима, сходовим майданчиком. Друга камера може бути розташована з акцентом на вхідні двері. Для неї можна виділити непримітне місце або вмонтувати в стіну. При такому варіанті слід зупинити вибір на моделях, мають можливість для підключення групи відеокамер і панелей виклику.

Монітор

Подача зображення з камери на монітор здійснюється у форматі PAL. Індивідуальні відеодомофони оснащені моніторами, чия діагональ становить 3,5-10 дюймів. Причому найчастіше вистачає і 7 мм. Але якщо перед вами стоїть завдання розмістити групу камер, то вам доведеться подбати про наявність великого монітора. Тоді вам не складе труднощів вивести на нього зображення з кожного джерела. Монітори, які призначені для розміщення в квартирі, здатні обслуговувати відразу 2 або 4 камери. Причому зі збільшенням діагоналі монітора збільшується і вартість пристрою.

Корисні функції

На ринку можна зустріти домофони, які можна класифікувати на два типу: з трубкою і спікером. При виборі слід виходити з власних уподобань. При цьому слід мати на увазі, що моделі, у яких немає трубки, мають значно менші розміри. Зустрічаються і такі моделі, що представляють категорію люкс, у яких є додаткові бездротові трубки, до яких додається компактний екран і пульт управління.

Просмотров: 472 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz