Пятница, 29.03.2024, 10:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Октябрь » 8 » Як вибрати дизайнера?
00:36
Як вибрати дизайнера?

Як вибрати дизайнера інтер'єру?

Послуга проектування інтер'єру на нашому ринку порівняно молода. І якщо старше покоління ще говорить про те, що здатні самі оформити своє житло, то молоде воліє довірити цю справу професіоналам.

Найнявши фахівця з дизайн интерьера , Ви отримаєте грамотно спроектоване приміщення з урахуванням Ваших побажань і переваг. Також Ви звільните себе від нескінченних поїздок по будівельних магазинах у пошуках необхідних оздоблювальних матеріалів, сантехніки, плитки, меблів і освітлювальних приладів.

На підставі готового «дизайн-проекту» будівельники розрахують попередній кошторис, що дозволить Вам проаналізувати бюджет, заздалегідь позначивши, скільки фінансів піде на ремонтно-будівельні роботи, скільки на чорнові оздоблювальні матеріали.

Отже, як почати пошуки дизайнера? У першу чергу Ви почнете згадувати, хто із знайомих недавно робив ремонт, запитаєте родичів і друзів, чи є у них знайомий дизайнер інтер'єру. Ви також можете переглянути інтер'єрні журнали, можливо, Вам сподобаються деякі роботи. Ви можете почати пошук дизайнера в інтернеті, в газетних оголошеннях, в телефонних каталогах.

Найкращий з перерахованих спосіб - це рекомендації Ваших друзів і знайомих. Вони розкажуть Вам про плюси і мінуси роботи з конкретним дизайнером, Ви зможете побачити і оцінити вже реалізовану роботу фахівця в живу, перебуваючи в гостях або заїхавши в офіс / магазин.

У будь-якому випадку - особливу увагу приділіть наявності реалізованих об'єктів в Портфоліо. Наявність тільки красивих «картинок» (найчастіше фотореалістичних зображень, зроблених в 3D-Max, багато замовників сприймають їх, як фотографію - настільки реалістично вони виконані) зовсім не означатиме те, що дизайнер буде здатний втілити ці всі ідеї в реальність, для цього потрібен досвід.

При виборі дизайнера не шукайте СВОЮ квартиру в його Портфоліо - всі роботи зазвичай зроблені для конкретних людей, з урахуванням їх переваг і їх світогляду. Ще, часто на результат впливає фінансова сторона питання, коли, замість підходящих оздоблювальних матеріалів або інших елементів інтер'єру, робиться вибір на користь більш доступних «аналогів», які й не аналоги зовсім ...

Дизайнер має бути активно практикуючий, бути «в темі». Так, він буде добре орієнтуватися в оздоблювальних матеріалах і модних тенденціях, зможе реалізувати сміливі рішення і, дуже важливо, порекомендує хороших будівельників, з якими вже реалізовував свої роботи і яким можна довіряти. Адже дизайнер разом з Вами зацікавлений у тому, щоб проект був правильно реалізований.

Визначившись з дизайнером, зателефонуйте йому і домовтеся про зустріч, в ході якої Ви можете задати питання, оцініть, наскільки Ви розумієте один одного і наскільки зможете довіряти цій людині організовувати для Вас особистий простір (якщо мова йде про житловому приміщенні). На зустрічі обговоріть також організацію роботи, ціну і терміни.

Поставтеся до вибору дизайнера відповідально, адже Вам належить спілкуватися з цією людиною протягом декількох місяців. Також тут присутній фінансовий і часовий ризик - якщо дизайнер буде з невеликим досвідом, то буде велика ймовірність переробок і ремонт затягнувся, а також моральне незадоволення результатом.

Резюмуючи вище написане, є 3 основні критерію вибору Дизайнера:

Роботи дизайнера Вам повинні подобатися.
Сам дизайнер, як людина, Вам повинен бути приємний. У творчості без цього не можна.
Вас повинна влаштовувати вартість послуг цього дизайнера.

Просмотров: 1278 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz