Пятница, 19.04.2024, 23:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Ноябрь » 16 » Як вибрати диван
00:22
Як вибрати диван

Сучасну вітальню важко уявити без дивана - він по праву став її незамінним атрибутом. Саме він створює домашній затишок і комфорт домочадцям, а також робить кімнату стильною. При виборі таких меблів варто приділяти особливу увагу її практичності, функціональності і, звичайно ж, естетичної красі.

 Звичайний або кутовий диван?
 Раніше таким питанням не задавалися, адже тоді вибір був обмеженим і в кожному будинку стояли стандартні дивани-книжки. І, мабуть, не знайдеться жодної дитини, яка б не випробував його в якості батута - благо пружинні механізми стояли надійні. Зате зараз вибір диванів практично безмежний - вибирай, чого душа забажає. Але не всі сучасні квартири можуть похвалитися своїми розмірами, тому для «малогабариток» краще вибирати звичні компактні дивани. Але зате сьогодні виробники оснащують їх різним механізмом трансформації, т. Е. Вони мають різний спосіб розкладання: єврокнижка, дельфін, акордеон та ін. Все залежить тільки від вас. Подивитися дивани можна тут Серена Груп великий вибір, прийнятні ціни.

 Якщо вітальня простора, то хорошим варіантом стане кутовий диван. Володіючи особливою конфігурацією, він стане відмінним місцем для сімейних і дружніх посиденьок. А якщо потрібно - легко перетвориться на двоспальне ліжко. Великий плюс кутових диванів - це додаткові відділення та висувні ящики, часто використовувані як місце для зберігання постільних речей, що дуже зручно.

 Практичність - насамперед
 Поряд з красою, дивани повинні бути практичними. Йдеться про їх оббивці. Якщо в будинку проживають тварини, то шкіряні меблі явно не для вас - вибирайте флок. Любіть пити каву або чай, зручно розташувавшись на улюбленому дивані? Не потрібно робити це на велюровою м'яких меблів - ненароком пролиті напої залишать сліди. Варто враховувати, що з оббивкою жаккард і гобелен дозволяється тільки суха чистка. Найоптимальніший варіант при інтенсивному використанні дивана - тканина, що має тефлонове покриття.

 І, останній штрих - по колірному оформленню диван повинен поєднуватися з інтер'єром кімнати.

Просмотров: 863 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz