Пятница, 26.04.2024, 16:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 10 » Як вибрати дитячий диван?
00:49
Як вибрати дитячий диван?

Приходить час переводити дитину з дитячого ліжечка на повноцінне спальне місце і кожен батько хоче, щоб дитині було на новому спальному місці комфортно, затишно і приємно відпочивати. Для початку батьки повинні визначитися з тим, яку функцію виконуватиме новий дитячий диван. Буде він повноцінним спальним місцем малюкові або буде призначений для дитячих посиденьок. Від цього буде залежати модель нового дивана.

                              Який дитячий диван вибрати?

Купуючи дитячу м'яку меблі, спочатку потрібно звернути увагу на матеріал, з якого зроблений предмет меблів, колір, тканина оббивки, форму. Безпосередньо перед покупкою потрібно визначитися з місцем, де диванчик буде стояти. Тоді можна буде визначитися і з моделлю дивана. Вони бувають різних конструкцій, єврокнижка, розкладний, викочування, розкладачка. Механізм розкладання повинен бути легким для користування, в тому числі і юному господареві не повинно скласти праці, самому розкласти собі спальне місце.

Замовляйте переобшивку старого дивана тут: ремонт мебели киев. Диван буде як новенький. 

Діти є діти, тому попередньо варто звернути увагу на матеріал, яким обшита диван. Цей матеріал повинен легко чиститися і по можливості відштовхувати бруд. Як почистити диван? Жаккард та шенилл, непогані покриття, які підійдуть дітям, так як легко чистяться. Звичайно, було б чудово придбати диван з бавовняного покриття, але у нього є кілька недоліків. Справа в тому, що бавовняне покриття швидко зношується і погано стирається. Ці недоліки перекривають його перевага того, що воно натуральне, а значить не викличе у дитини алергію.

Дитячий диван повинен бути з міцного каркаса, а його матрац повинен бути жорстким. Діти обов'язково захочуть на ньому пострибати немов на батуті. Так що диван повинен бути міцним. Дитячі стрибки без проблем витримає латекс, або конструкція, яка має міцний каркас, пружини і прокладки. Поролоновий матрац краще не купувати, ні для дорослих, ні для дітей. Він швидко просяде і вам доведеться викласти ще чималу суму, щоб відремонтувати дитячий диван.

Спальне місце повинне бути досить жорстким і не мати згинів. Хребет дитини тільки формується, і якщо вже ви віддали перевагу м'якому дивану, а не ліжка зі спеціальним матрацом, то простежте, щоб спальне місце було достатньої ширини і пружності.

Колір нового дивана, це перевагу кожної людини. Зазвичай дитячі дивани роблять найяскравіших і несподіваних забарвлень. Спеціально для хлопчиків і для дівчаток, а всередині розкладного механізму, дитина може скласти свої іграшки або постіль.

Просмотров: 772 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz