Четверг, 28.03.2024, 23:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Сентябрь » 11 » Як вибрати чоловічу зачіску
23:10
Як вибрати чоловічу зачіску

Сьогодні зачіски для хлопців по своїй креативності та стилю майже не поступаються жіночим. Молоді люди хочуть бути доглянутим, виглядати не тільки охайно, але й модно. Багато в чому стиль зачіски визначається способом життя чоловіків, родом їх занять.

Як вибрати чоловічу зачіску
Вибір чоловічої стрижки залежить не тільки від структури волосся, але і багато в чому від форми обличчя її володаря, адже за допомогою зачіски можна надати йому мужності, приховати недоліки і підкреслити достоїнства.

Як підібрати зачіски хлопцям так, щоб догляд за ними не вимагав великих зусиль і витрат, і в той же час їх володарі відчували, що вони красиві і стильні.

В залежності від довжини волосся все стрижки можна віднести до 3 груп:

короткі;
стрижки волосся середньої довжини
стрижки для довгого волосся.
Креативні стилісти, уважно вивчивши потреби сучасних хлопців, зробили ставку на максимальну природність, невелику розтріпаність і легку недбалість у чоловічій зачісці. Досвідчені перукарі підкажуть, як підібрати властивий тільки вам стиль і вид стрижки.

Сучасні ділові хлопці воліють короткі стрижки, що характеризують їх мужність, активність, спортивність. Їх приваблює простота догляду, відсутність необхідності в укладанні.

Молоді люди, що мають міцне статура і великі риси обличчя, доб'ються більшої впевненості, вибравши модні стрижки в стилі мілітарі. Однак така ультракороткая зачіска неприйнятна, якщо ви крихкий хлопець.

Замовляйте красиві стрижки тут: класичні чоловічі стрижки.

Не виходять з моди чоловічі класичні короткі стрижки, при цьому актуальні вибриті віскі.

Модні тенденції
У 2015 році залишається популярною стрижка під їжачок, але довжина волосся повинна перевищувати при цій стрижці 1 див.

Залишаються актуальними чоловічі стрижки бокс і напівбокс.

Як і раніше популярна в даний час зачіска канадка, яка може бути виконана при будь-якому кольорі волосся і тип особи. Така стрижка передбачає подовжену профільовану чубок з плавними переходами між короткими і довгими пасмами.

Володар канадки може експериментувати зі своєю зачіскою, надаючи своєму вигляду оригінальність і неповторність. Так, хлопці з трохи кучерявим волоссям можуть трохи взлохмачивать чубок назад, а ті у кого прямі пасма зачісувати її набік.

Чоловічі стрижки середньої довжини стилісти часто рекомендують широколицым власникам кучерявого волосся.

Зачіски, що закінчуються нижче підборіддя, візуально подовжують обличчя і пом'якшують його риси. При цьому допускається якась розтріпаність і легка недбалість.

Такі модні зачіски часто підкреслюються фарбуванням і доречні, як для ділового молодої людини, так і вуличного стилю. Варто пам'ятати, що вони вимагають густої шевелюри або кучерявого волосся.

Якщо ж вам не пощастило, і ваші волосся тонкі, то вам підійдуть градуйовані стрижки, при яких поєднується різна текстура і довжина волосся по всій голові. При цьому ззаду пасма середньої, а з боків різної довжини, що звисає до середини чола чуб при бажанні укладають набік.

Люди творчих професій — актори, музиканти, художники, часто воліють мати зачіски з довгого волосся.
Оптимальним варіантом представляється стрижка у вигляді каре, з нерівними краями і асиметричними формами.

Чоловічі зачіски на довге волосся не так різноманітні. Можна ходити з розпущеним волоссям чи стягнути їх на потилиці в хвіст. Останній варіант має перевагу — таку зачіску можна створити своїми руками.

Зараз на піку популярності знаходиться зачіска помпадур, вимагає наявності довгого волосся і застосування при укладанні спеціальних засобів косметики. У верхній частині голови, при цьому досягається максимальний обсяг, а з боків волосся гладко зачесываются, за рахунок чого створюється ефект подовження особи. Відповідно вона рекомендується молодим круглолицим чоловікам.

Модна тенденція перукарського мистецтва — чоловічі зачіски, виконані в стилі емо.

Зачіски ці приваблюють здебільшого молодь трохи старше 14 років, і ще зовсім недавно переважаючим кольором їх забарвлення був чорний. Однак останнім часом на противагу готам шанувальники эмо-зачіски часто при чорному базовому кольорі фарбують окремі пасма в будь-який інший колір, при цьому діапазон кольорів може бути досить широкий, і не завжди ці природні відтінки. Хлопців залучають і такі кольори, як рожевий, жовтий, блакитний або будь-який інший. Все залежить від фантазії клієнта і майстерності перукаря.

Останнім часом серед сучасної молоді все більшу популярність набувають корейські стрижки. Причому як жіночі, так і чоловічі. Останні передбачають наявність у їх власників прямих, густих пасм середньої довжини. Якщо у хлопця кучеряві локони, то такий варіант зачіски не влаштує його. Чубчика у таких зачісок зазвичай середньої довжини або довгі. Особливо популярні укладання, додають об'єм і легкість.

На закінчення можна сказати, що не так вже важлива довжина волосся. Головне, завжди бути акуратно підстрижених і знайти свій стиль, при якому вам буде комфортно, і ви будете почувати себе впевненим. Якщо ви сумніваєтеся, то варто підібрати зачіску за допомогою стилістів.

Просмотров: 549 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz