Вторник, 16.04.2024, 16:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 29 » Як вибрати чоловічу сорочку
21:01
Як вибрати чоловічу сорочку

Сорочка - це практично головна річ чоловічого гардеробу. Вона потрібна і для роботи, або навчання, і для прогулянки (про те, як вибрати чоловічий костюм тут). А багато чоловіків люблять носити сорочки навіть вдома, і на відпочинку. Вони настільки міцно увійшли в чоловічий гардероб, що у кожного представника чоловічої статі знайдеться в шафі багато різновидів і квітів сорочок. Такий одяг можна носити у всіх життєвих ситуаціях, а на кожен день підійдуть не тільки сорочки вільного крою, які мають кишеньки і погончики, а й моделі класичного типу, які з успіхом можна надіти і на офіційну зустріч.
Як вибрати чоловічу рубашкуПрі виборі чоловічої сорочки важливий і фасон, і колір, і її доречність до тієї події, на яке ви йдете. В іншому випадку сорочка може виглядати безглуздо. Але, найголовнішим правилом вибору чоловічої сорочки є те, що вона повинна добре сидіти. Для того щоб вибрати відповідну вам за фасоном сорочку, потрібно розрізняти її основні типи. Покрій сорочок поділяють на вільний, класичний і приталений. Зовнішній вигляд, охайність і акуратність чоловіки багато значать для того, щоб сподобатися дівчині. 

Замовити сорочку можна тут: пошив рубашек на заказ.
Це молоде ательє з великим майбутнім, оскільки у них низькі ціни а якість адна з найкращих.

Класичні чоловічі сорочки дуже популярні і поширені. Вони чудово підійдуть для офісу і підкреслять високий статус власника. У такій сорочці чоловіки виглядають офіційно і витончено, а носять таку сорочку разом з костюмом або краваткою. Якщо робота дозволяє, то класичну сорочку можна надіти і під светр. Зазвичай класичні сорочки білі, і якщо ви не знаєте, на якому кольорі зупинитися, то, купивши білу, точно не прогадаєте, так як вона підійде до будь-якого одягу і ситуації. Можна експериментувати і з іншими квітами, але діловий етикет не особливо вітає відхилення від основного стилю. Зупинити свій вибір на класичному варіанті буде найоптимальнішим рішенням, оскільки такий фасон підходить всім чоловікам, не залежно від того, яку комплекцію або фігуру вони мають.
Приталені сорочка має напівприлеглий крій і підходить струнким чоловікам, а також тим, хто займається спортом. Це прекрасна одяг для вечірок, побачень або офіційних заходів. Таку сорочку вибрати складніше, ніж класичну, так як вона не може бути ні дуже вузькою, ні занадто широкою. Якщо ви не впевнені, що приталенная сорочка сидить на вас ідеально, краще відмовитися від такої покупки. Якщо ж ви придбали кілька моделей приталеного фасону, то необхідно купити до неї відповідний вузька краватка, так як вона дуже добре виглядає саме в такому поєднанні.
Як вибрати чоловічу рубашкуСвободние сорочки також дуже популярні, тому що підходять і для ділових зустрічей, і для щоденної роботи, або навчання. Вільні фасони одночасно досить суворі і зручні. Це дуже практичний предмет чоловічого гардероба, і необхідно мати кілька сорочок такого фасону. Великою помилкою при виборі вільних сорочок буде покупка тих, які виглядають на фігурі мішкуватими. Якщо модель обрана правильно, то вона буде стрункішою чоловіка, мішкуватий ж сорочка робить фігуру огрядною. Максимум, який можна собі дозволити у вільному фасон, - це покупка сорочки більше на 1-2 розміру, ніж ваш звичайний. Такі сорочки найкраще виглядають в блакитному або синьому кольорах, а якщо ви хочете більш молодіжну забарвлення, то придбайте картату модель.
Також не забувайте, що крім одягу важливі і аксесуари. Як вибрати годинник, читайте тут.
Не менш важливо при виборі чоловічої сорочки і те, з якого матеріалу зшита сорочка. Зазвичай зустрічаються моделі з поліестеру і льону, шовку і бавовни.
Бавовна - це найпоширеніший вид тканини для сорочок. Він цінується через те, що при відносно недорогою ціною дуже зручний у використанні, пропускає повітря, не викликає алергії і дуже приємний тілу. І якщо ви віддасте перевагу бавовні, то не пошкодуєте про свій вибір. У свою чергу бавовна буває різної товщини і ціни. Він ділиться на Оксфорд - найміцніший вид тканини, поплін - середній, і батист - тонкий і напівпрозорий. На етикетці зазвичай немає інформації про вид використовуваного бавовни, але його вигляд можна без зусиль визначити на дотик. Вибираючи щільність тканини, не зупиняйтеся на найтоншою. За батистом досить-таки складно доглядати, до того ж він прозорий і крізь тканину буде видно навіть волосся на грудях. Тому при виборі сорочки віддавайте перевагу грубому бавовні, а особливо такого його виду, який має подвійну скручену нитку, так як він самий довговічний. На етикетці такий бавовна позначений як «2-ply». Якщо ви хочете, щоб сорочка виглядала понаряднее, то зупиніть свій вибір на тканини з легким блиском. Це мерсеризує бавовна, який коштує трохи дорожче звичайного, але зате виглядає дуже ефектно. Недоліки бавовняних сорочок в тому, що вони дуже сильно мнуться: для того щоб погладити їх, потрібен спеціальний праску з потужним отпарівателем.
Як вибрати чоловічу рубашкуЛетом однозначно потрібно вибирати моделі з льону. Це гігієнічна натуральна тканина, яка добре пропускає вологу і не викликає алергії. Сорочки, зшиті з льону, дуже красиво виглядають в комбінації з будь-яким стилем одягу, а також приємні шкірі. Але лляні речі мнуться ще більше, ніж бавовняні, і щоб мати в гардеробі таку річ, потрібно мати багато вільного часу для прасування. Також великим недоліком лляних сорочок є їх висока ціна.
Сорочки з шовку досить специфічні і підходять тільки тим, хто любить екстравагантний стиль. Їх доречно надягати на свята і вечірки, так як в таких випадках ви будете виглядати елегантніше інших. Але утримувати таку річ недешево, тому що шовкові речі зазвичай здають в суху чистку, а це влетить вам у копієчку.
Більш дешеві тканини - це поліестер, або ж суміш бавовни і синтетики.
Сорочки з бавовни з домішкою синтетики - досить непоганий вибір, так як їх ціна набагато дешевше, ніж ціна сорочок з чистої бавовни, а крім цього, тканина абсолютно не мнеться. Виглядають такі моделі дуже естетично і зберігають тепло тіла в холодну погоду. Єдиний недолік такого матеріалу в тому, що через погану повітропроникності в ньому дуже спекотно влітку. Тому при високих температурах такі сорочки некомфортні.
Найдешевшими сорочками вважаються моделі з поліестеру, але вони майже «не дихають» і навіть можуть викликати алергію. Також їх зовнішній вигляд бажає кращого, тому що тканина виглядає відверто дешево. Єдине достоїнство таких речей в тому, що вони дуже легко перуться в пральній машині і майже не мнуться.
Дуже часто до поліестеру додають бавовна, і такі сорочки вже мають багато переваг і перед бавовняними, і перед поліестеровими. Вони зручні, добре «дихають», але не мнуться і мають недорогу ціну. Єдине, що ці якості належать лише тим моделям, в тканини яких не більше 35% поліестеру. За цим потрібно уважно стежити, така інформація завжди пишеться на етикетці сорочки.
Найважливіший момент для фасонів сорочок - коміри і манжети, і, вибираючи підходящу модель чоловічої сорочки, слід приділити їм чимало уваги.
Комірці діляться на моделі без ґудзиків і на ґудзиках. Зазвичай строгі сорочки мають коміри з гудзиками, і якщо хочете виглядати дуже по-діловому, то вибирайте тільки такий тип.
Як вибрати чоловічу рубашкуВ моді контрастні коміри, і навіть в банківських закладах допускається, наприклад, блідо-блакитна сорочка з білим коміром. Якщо ви купуєте сорочку в стилі casual, то поєднання коміра і основного кольору сорочки може бути будь-яким.
Особливо важлива ширина коміра, і вона підбирається під форму вашого обличчя. Якщо ваше обличчя кругле і м'ясисте, то вибирайте сорочки з великими комірами, а от якщо худе, то з середніми або вузькими.
Комір повинен щільно охоплювати вашу шию, але не стягувати її. Він не може бути ні занадто тугим, ні занадто широким, так як це завжди помітно і виглядає неакуратно.
Манжети на сорочках бувають подвійними і простими. Прості зустрічаються найчастіше і дуже поширені. А для подвійних манжет обов'язково потрібні запонки, і за правилами етикету вони не можуть коштувати дешевше, ніж сама сорочка.
Сучасні моделі чоловічих сорочок часто мають кишеньки, а самі неформальні з них часто мають навіть по три кишені. Для суворої сорочки достатньо одного, а сама класична з них і зовсім повинна бути без кишень.
Модні нині «мілітарі» -рубашкі мають погончики, які виглядають досить органічно і елегантно, але ні в якому разі не підходять для офісів.

Просмотров: 1205 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz