Пятница, 19.04.2024, 08:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Март » 3 » Як вибрати чоловіче взуття
01:19
Як вибрати чоловіче взуття

Напевно у кожного була така ситуація, коли купивши нову пару гарних туфель виявити, що вони не підходять до вашого гардеробу. Адже не вся взуття є універсальною, так і розпродаж взуття буває не так часто. Є як повсякденний, так і святковий, для особливого виходу в світ. І вже тим більше, до кожного поряд підходить певна взуття. Розібратися куди яка взуття підходить і як її вдало вибрати – це і є наша мета.

Напівчеревики. Особливого поширення набули у Великобританії. Виготовляється з шкіри високої якості, є щільна шнурівка і, як правило, також шкіряна підошва. Підйом у напівчеревиків зазвичай не високий. Сучасні напівчеревики можуть також виготовлятись з синтетичних матеріалів і замші. Декоративні елементи або відсутні взагалі, або їх дуже мало.

Вони дуже зручні і підходять практично під будь-який наряд. Підбираючи напівчеревики для офіційної зустрічі, перевагу краще віддати чорного кольору. Для невимушеного заходи ідеальним варіантом стануть напівчеревики коньячного кольору. Для особливої урочистості стилісти радять вибирати чорні поліровані черевики – вони надають блиску і шарму. Які б Ви не вибрали, завжди пам'ятайте одне правило: взуття повинна щільно сидіти на нозі, а підошва бути тонкою і дуже якісної.

Замовляйте взуття на сайті: https://mod.net.ua/

Легкі туфлі. З'явившись в XX столітті, вони викликали надзвичайний фурор серед чоловіків. Такі туфлі відмінно підходять для заміських прогулянок і навіть деяких видів спорту. Традиційно виготовляються з шкіри і мають широкий плоский каблук. Повністю відсутні ремінці і пряжки.

Туфлі. За своїм дизайном нагадують напівчеревики, але при цьому мають декоративні елементи. Один з них – чітко виражений опуклий носок. Іноді присутній шкіряна стрічка на передній частині і язичок. Вони можуть виглядати досить повсякденно, але бувають і винятки. Наприклад, туфлі від Hugo Boss. Такі туфлі варто приберегти для особливих випадків.

Ошатні черевики. Це взуття висотою до щиколотки з невеликим каблуком. Виглядають вони дуже витончено. Таке взуття повинна щільно облягати ногу. Черевики від Prada відповідають всім нормам. Виготовляються зазвичай з високоякісної полірованої шкіри. Можуть бути прикрашені перфорацією або будівництвом. Прекрасно підходять як до ошатного, так і до повсякденного одягу.

Мокасини. Це найбільш демократична і універсальна взуття. Легкі туфлі без шнурівки, часто прикрашені металевими пряжками і шкіряними стрічками в районі підйому. Такі туфлі можна поєднувати з джинсами і брюками. А також ходити на роботу.

Якісне чоловіче взуття коштує близько 350$. При виборі варто враховувати її добротність, стійкість і якість матеріалу. Тоді така взуття прослужить Вам довго і вірно.

Просмотров: 343 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz