Пятница, 26.04.2024, 22:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Декабрь » 9 » Як вибрати цеглу для дому
23:03
Як вибрати цеглу для дому

Сьогодні цегла є найбільш популярним будівельним матеріалом. Застосування цегли дозволяє не тільки використовувати незвичайні архітектурні рішення при будівництві будинків, а й звести довговічні будови, що мають високі показники звукоізоляції і теплосбереженія.Перед тим як вибрати цегла для дому важливо, в першу чергу, визначитися з тим, який його розмір вам підходить. Так, покупцям може бути запропонований стандартний цегла, що ідеально підходить для кладки конструкцій і декоративних облицювальних робіт, модульний цегла, що використовується переважно в процесі кладки масивних конструкцій, вузький декоративно-облицювальна цегла, тонкий цегла для облицювання рівній поверхні і т.д.

Цеглу можна обрати тут: http://www.starinnyj-dvorik.ru/katalog/starinnyj-kirpich-18-19-vek.
Великий вибір цегли високої якості за розумними цінами.

Важливо пам'ятати, що цегла для дому буває різний по міцності (допустимому навантаженні на 1 кв. См), яка визначається маркою будівельного матеріалу. Відповідно, чим більше номер марки, тим більше міцність цегли.

При виборі цегли для дому постарайтеся уважно вивчити колір будівельного матеріалу, який безпосередньо залежить від глини. Сьогодні найчастіше в будівельних роботах використовують червона цегла, проте досить швидко зростає попит і на жовті, абрикосові або білі вироби.

В ідеальному випадку цегла повинен відповідати затвердженим заводами-виробниками зразкам-еталонам. Якщо на заводі використовують кілька еталонів, велика ймовірність придбання «строкатою» партії будівельного матеріалу.

Сьогодні існує досить багато виробників цегли і фірм, що реалізують такі будівельні матеріали. Для того щоб вибрати цегла для дому, ми радимо вам звертатися до компаній, які працюють на ринку вже на перший рік. Якщо покупець бажає придбати облицювальний або будівельну цеглу за доступними цінами, у нього є можливість звернутися в компанію, здатну запропонувати недорогі, якісні вироби.

Просмотров: 574 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Сеня  
0
Наш сайт тут https://www.starinnii-kirpich.ru

Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz