Четверг, 25.04.2024, 19:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 6 » Як вибрати будівельну компанію?
19:06
Як вибрати будівельну компанію?

Серед них є різні: справжні професіонали, яким можна довірити будівництво житла і, на жаль, ті, які в цьому бізнесі опинилися випадково, в надії заробити «легкі» гроші. Природно, ніхто не хоче співпрацювати з дилетантами, але відрізнити їх від майстрів своєї справи деколи дуже і дуже складно. Чим же керуватися при виборі будівельної компанії, щоб не потрапити до рук непрофесіоналів? 

Ціна. Часом цей фактор говорить про багато що. Занадто дешево – це майже напевно неякісно, тому що справжній професіонал своєї справи повинен цінувати свою працю і свої знання. З іншого боку і занадто висока вартість повинна стати приводом для роздумів. Інколи завищена вартість говорить як раз не про високу якість робіт, а про те, що співробітники будівельної компанії хочуть швидко отримати прибуток при мінімальних трудовитратах. А щоб зорієнтуватися по ціні, краще всього провести невеликий моніторинг цін в цій області. 

Для жителів Стокгольму ми рекомендуєм будівельну компанію: DRÄNERING STOCKHOLM.

Реклама. Компанія, націлена на тривалу роботу, не економить на рекламі. Про такий будівельної компанії ви можете почути в ЗМІ, у вас у гаманці може лежати її візитка, і навіть на холодильнику магнітний вініл з логотипом будівельної компанії може бути знаряддям реклами. Такої довгострокової реклами ви не побачите у тих, хто на ринку будівельних послуг опинився випадково і в чиї плани не входить успішна робота, спрямована в першу чергу на задоволення потреб замовника. 

Репутація. Відгуки задоволених/незадоволених клієнтів компанії – це і є головний критерій вибору, на який варто звернути особливу увагу. Тим більше, що сьогодні знайти відгуки про ту чи іншу компанію можна, не виходячи з будинку або офісу, звернувшись за допомогою до всемогутнього Інтернету.

Просмотров: 487 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz