Четверг, 25.04.2024, 02:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 10 » Як вибрати бітумну мастику
00:45
Як вибрати бітумну мастику

Бітумна мастика – найбільш економічний варіант для гідроізоляції та покрівлі, застосовується з найдавніших часів, раніше наші предки використовували природні аналоги бітуму – дьоготь, різні смоли. У природі в невеликих кількостях зустрічається самородний бітум. В наш час бітум – це залишковий продукт після переробки нафти. Найпростіший спосіб гідроізоляції – обмазка гарячим бітумом, але це незручно (перед застосуванням бітум потрібно гріти), небезпечно і недовговічне, так як бітум в чистому вигляді мало стійкий до впливу агресивних факторів зовнішнього середовища, наприклад до УФ-опромінення.

Для зручності застосування і збільшення довговічності і надійності покриття на основі бітуму виробляють бітумні мастики і праймери (грунтовки). Вони являють собою суміш бітуму з розчинником, також бітумні мастики часто містять мінеральні наповнювачі, пластифікатори, антисептирующие добавки. Для поліпшення характеристик бітум додають також полімери або гуму, при цьому бітум набуває еластичні властивості, а також збільшується теплостійкість і морозостійкість покриття з таких мастик.

Замовити гідроізоляційну мастику дешево можна тут: купить гидроизоляционную мастику.

У РФ існує єдиний стандарт для бітумних мастик – ГОСТ 30693-2000 «Мастики покрівельні та гідроізоляційні. Загальні технічні умови», у ньому дано зручна класифікація всіх видів мастик.

За призначенням мастики поділяються на покрівельні, приклеивающие та гідроізоляційні.

В залежності від виду вихідних компонентів мастики поділяють на бітумні, бітумно-емульсійні, бітумно-гумові, бітумно-полімерні і полімерні (у такому ж порядку поліпшуються характеристики і вартість мастик, тобто найдешевші і недовговічні – бітумні, самі дорогі і довговічні – полімерні). Зустрічається також термін – базове в'яжучий, він якраз визначає основу, але якої зроблена мастика – наприклад бітумне в'яжуче для бітумних мастик, чи бітумно-полімерне в'яжуче – для бітумно-полімерних мастик. Тип базового в'яжучого це головний фактор, який визначає властивості мастики.

При будівництві нового об'єкта, для гідроізоляції фундаменту ми рекомендуємо використовувати Bitumex мастику бітумну гідроізоляційну, вона є самим недорогим універсальним варіантом для гідроізоляції від фундаменту до покрівлі. Також для захисту фундаменту від води в лінійці Bitumex є спеціалізована мастика бітумна «Фундамент», вона призначена лише для гідроізоляції підземних частин будівель (так як теплостійкість і морозостійкість мастики оптимальні саме для підземних умов роботи).

При утепленні фундаменту для приклейки плит теплоізоляції (у тому числі плит з пінопласту та пінополістиролу), рекомендуємо застосовувати Bitumex мастика герметизуюча і приклеивающая, також ця мастика підходить для герметизації швів і примикань на фундаменті, стінах і покрівлі.

Для пристрою нової плоскої покрівлі або ремонту покриття з руберойду (або будь-яких інших рулонних покрівельних матеріалів на основі бітуму) найкращий варіант – Bitumex мастика покрівельна бітумно-полімерна. Вона відрізняється високою довговічністю служби і стійкістю до ультрафіолету, володіє зручною для застосування консистенцією. Більш економічний варіант – Bitumex мастика бітумно-гумова, за рахунок застосування недорогий гуми як наповнювача, вартість мастики істотно нижче, ніж у бітумно-полімерної. Термін служби і стійкість до ультрафіолету у бітумно-гумових мастик на покрівлі так само нижче, ніж у бітумно-полімерних. Найпростіший варіант ремонту покрівлі – Bitumex мастика бітумна гідроізоляційна.

При ремонті покрівлі покриття з мастик для збільшення терміну служби і захисту від ультрафіолету рекомендується по Сніпу додатково покрити захисною алюмінієвою мастикою або присипати піском (відсівом). Це значно подовжує термін служби покриття з мастики.

Також інформацію про технічні характеристики та про застосування продукції Bitumex можна подивитися в інтерактивному журналі.

 

Просмотров: 535 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz