Четверг, 25.04.2024, 06:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Июль » 13 » Як вибрати балконні двері?
18:32
Як вибрати балконні двері?

Напевно, немає такої сучасної квартири, де був би відсутній балкон або лоджія. Замовляючи дешеві пластикові вікна на балкон, пам'ятайте і про двері для цього приміщення. Їх, як правило, поставляють разом з рамою. Балконні двері складається з віконних профілів ПВХ, у верхній частині розташовується склопакет, а в нижній - теплоізолююча сандвіч-панель. Така двері оснащується поворотної або поворотно-відкидний фурнітурою. 
Завжди можливо замовити засклену донизу двері. Склопакет у ній розташовується в профілі для міжкімнатних дверей. Як правило, він трохи вище простого віконного профілю. Вага двері істотно збільшується із-за великого, нелегкого склопакета. Тому для кріплення потрібно застосовувати посилені петлі. Так і ціна двері збільшиться в кілька разів. Часто повне скління дверей є причиною появи протягів. Зимою низ склопакета нерідко запотіває. Так відбувається тому, що радіатор належним чином не обдуває низ самого встановленого склопакета.

Замовити двері можна тут: aluminium ramen en deuren prijzen.

Нестандартною схемою відрізняються ті двері, які відкриваються назовні. Для прикріплення такий двері вам знадобиться спеціальний фурнітурний комплект. Тому знайти компанію, яка зможе зробити цю двері, іноді дуже складно.

Деякі виробника забезпечують зсувну підйомну або ж паралельну зсувну двері. По своїм теплоізоляційним характеристикам ця конструкція в 3-4 рази буде коштувати дорожче, розпашних дверей. Виконати замовлення зможуть лише ті виробники, які працюють з VEKA-профілем. Цей постачальник забезпечить виробника вікон комплектами для складання готового виробу. 
Під кінець зазначимо, що незалежно від обраного виду балконних дверей, лише якісне виконання монтажних робіт забезпечить половину успіху.

Балкон – повноцінне приміщення, тому і двері теж вибирайте до нього гарну, щоб загальна гармонія квартири, її інтер'єр не зіпсувала така, здавалося б, дрібниця.

Просмотров: 939 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz