Пятница, 29.03.2024, 08:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 22 » Як вибрати автомобіль: критерії вибору
23:08
Як вибрати автомобіль: критерії вибору

Для багатьох людей, покупка автомобіля - це практично свято. Деякі вибирають для пересування, інші - для статусу, треті - для комфорту. У будь-якому випадку, вибір автомобіля - це ціле мистецтво, в якому слід розбиратися.

Автомобіль в наші дні - це не просто засіб пересування, це - статус, це практично член сім'ї. Саме тому багато людей, купуючи автомобіль, підбирають певні критерії, і по ним вже вирішують, брати транспорт, чи ні.

У даній статті ми хочемо розповісти вам, як вибрати автомобіль, щоб він був зручний з усіх боків.

Знайти компроміс при виборі автомобіля досить складно. Багато людей хочуть, щоб він був оснащений сучасною технікою, або ж був надзвичайно безпечний. Для інших же достатньо, щоб він був «Червоненький», або «гарненький», але, в будь-якому випадку, при виборі автомобіля є певний підхід.

За якими критеріями вибирати

Порівняти автомобілі можна тут: http://сравни-авто.рф. Сайт порівнялних характеристик різних авто.

Для початку ви повинні визначити мету покупки автомобіля. Він потрібен, щоб їздити на роботу, возити дітей, він потрібен як робочий автомобіль, який буде багато їздити, або ж машинка, яка возить вашу попу в магазин, який знаходиться від будинку на відстані 100 метрів. Неважливо, для чого ви підбираєте автомобіль, але він повинен відповідати вашим вимогам. Зокрема, вони повинні бути такими:

 
споживання палива
обсяг автомобіля
Комплектація
Безпека
зручність управління

Тільки потім йдуть такі критерії, як: колір, форма, салон, «навороти», та інші. В першу чергу ви повинні розуміти, що якщо автомобіль буде перевозити дітей, то він повинен бути оснащений додатковою системою безпеки, кріслами для дітей, а також він повинен бути містким.

Якщо ж це машина для роботи, то він не повинен споживати велику кількість палива, інакше працювати вам доведеться тільки на бензин. Якщо ви збираєтеся на ньому їздити на роботу в офіс, то машина повинна легко управлятися, інакше в щоденних пробках будуть проблеми.

У будь-якому випадку, ви повинні розуміти, які цілі переслідує ваша покупка автомобіля. Якщо поєднане відразу кілька цілей, то і критеріїв має бути кілька. Особливо важливо вибирати автомобіль для жінок.

Жінкам досить важко вибирати транспорт, так як вони набагато менше розбираються в ньому. Тому, кращий рада для дівчини - звернутися до одного - чоловікові, який розбирається в автомобілях. Вся справа в тому, що жінкам продавці часто пропонують взяти автомобіль за кольором або комфорту, знаючи, що в технічних характеристиках ми, милі дами, слабкі. Тому. Не соромтеся звертатися до знайомих друзям.

Б/У

Досить часто ми стикаємося з таким питанням, як придбання підтриманого автомобіля. Це пов'язано з тим, що ціни на такі машини набагато дешевше, ніж в салоні, оформлення простіше, і так далі.

Сучасна жінка потребує автомобіля, і підтриманий автомобіль - не означає поганий. Це означає, що він вже обкатаний. Але, за цим питанням є кілька нюансів, які ви зобов'язані знати.

В першу чергу, ви повинні розуміти, що автомобіль вже використовувався, а значить, вам треба перевірити, чи не перебував він у розшуку, чи не був він в аваріях, або ж немає його в чорному списку.

Це питання вкрай важливий, так як якщо на ньому висять штрафи, то виплачувати їх буде власник, тобто - ви. Є ще важливий нюанс. Ви обов'язково повинні дізнатися, чому людина продає автомобіль.

Є маса причин, від нестачі грошей, до необхідності позбутися від автомобіля. Тому, ви повинні однозначно дізнатися, чому господар продає автомобіль. Але, дізнаватися необхідно делікатно.

Для цього можна підіслати «шпигуна», або вивідати акуратно у оточення господаря, наприклад, в соціальних мережах. Тепер давайте розберемо основні критерії, на які слід звертати увагу при виборі підтриманого автомобіля.

 
Обкатился. Подивіться, скільки проїхав за своє життя автомобіль, і звірте з показниками характеристик двигуна і деталей. Якщо двигун уже добряче зношений, то автомобіль довго не прослужить.
Ціна. Пам'ятайте, що автомобіль в підтриманому стані не може дорого коштувати, так що можете сміливо скидати ціну.
Удари і подряпини. Звертайте увагу, чи є на машині удари і подряпини, і якщо вони присутні, можна сміливо скидати ціну.
Репутація автомобіля. Автомобіль повинен бути надійним, навіть, якщо він не новий. Не забувайте, що вам на ньому їздити, і, можливо, возити свою сім'ю. Якщо в ньому є несправності, пам'ятайте, що вам доведеться їх усувати за свій рахунок.
Доступність деталей. На деякі автомобілі практично неможливо знайти запчастини, особливо, якщо ви живете в невеликому місті. Враховуйте цей нюанс, так як підтриманий автомобіль завжди вимагає додаткового догляду.
Таким чином, ви завжди зможете підібрати підтриманий автомобіль за гарною ціною, і хорошої якості.

Але, давайте тепер розберемо, як же вибрати свій перший автомобіль.

Перший автомобіль

Перший автомобіль для людини найбільш важливий, так як це перші враження, і емоції. Давайте розберемося. За якими критеріями вибирати перший автомобіль.

Він вам повинен подобатися. Якщо вам не подобатиметься автомобіль, ви не будете відчувати задоволення від водіння.
Він повинен бути безпечний - від цього залежить ваше життя.
Він повинен бути легко керованим. Так як автомобіль у вас вперше, то це говорить про те, що досвіду водіння у вас небагато.
Обслуговування. У будь-якому випадку, обслуговування повинно бути доступним. Ви легко повинні знаходити деталі, і центри обслуговування.
Якщо ви дівчина, то перший автомобіль здається вам чимось неймовірним. Але, насправді, досить додати собі впевненості, і навчитися добре його водити. Якщо ви не знаєте, як це зробити, на нашому сайті є стаття, в ній ви дізнаєтеся про те, як не боятися водити автомобіль. Обов'язково її прочитайте і приступайте до практики.

Таким чином, ви завжди зможете підібрати будь-який автомобіль під свій смак, але, при цьому, використовувати необхідні техніки вибору якісного автомобіля, в цьому вам так само допоможе відеоролик:

Просмотров: 508 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz