Среда, 08.05.2024, 18:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Ноябрь » 21 » Як вибрати аніматора на дитяче свято
17:18
Як вибрати аніматора на дитяче свято

Багато людей помилково вважають, що вони профі в області своєї діяльності і талановиті фахівці. Ведучого свята, як медійної особистості – немає шансів на помилку!

При хорошій рекламі – у таких «фахівців» може бути велика кількість новоспечених клієнтів. Одна заковика – старі клієнти до них не повертаються.

Початківець аніматор – повинен чудово розуміти, яких висот він повинен досягти і до чого прагнути. І дуже важливо пам'ятати, розвитку і вдосконаленню немає меж!

Що б клієнти не демонстрували цинізм і нудьгу, рекомендували вас своїм друзям, ось невеличка пам'ятка від «День народження з нами»:

1. Грамотна мова

Діти вбирають все, як губка, тому парочка неправильних наголосів – може зіпсувати саму чудову картину. Уявіть, що аніматор, який проведе з вашою дитиною пару годин – під час ігор буде говорити «ЛОЖІ» це сюди. Чи спитає «твоє» це день народження? Але день народження тільки «ТВІЙ»! І ніяк інакше.

2. Акуратний

Запах від цигарок, брудне взуття або сумка для реквізиту, пом'ятий одяг – відразу кидаються в очі і псують враження у батьків. Дуже важливо стежити за дрібницями. Діти в свою чергу завжди помічають інші деталі – відірваний ґудзик, прикраси (не до місця) або наявність не прикритих татуювань у «казкових персонажів».

Потрібен професійний аніматор на свято?! Тоді вам сюди: http://fiesta-prazdnik.com/ceny/.

3. Передбачливий

Такий аніматор приходить заздалегідь, готує реквізит для ігор і музичний супровід, не витрачає час на святі. Акуратно звертається зі своїм реквізитом, не розкидає його по залу, перетворюючи його в «смітник». Він заздалегідь цікавиться технічними особливостями площадки і використовує цю інформацію. Так само не забуває запропонувати спільне фото, урочистий винос торта.

4. Правильно підбирає образ

Хороший аніматор знає інтереси дітей кожного віку і актуальні новинки. Він не запропонує провести свято для малюків у костюмі «Телепузиків», а замість цього перевтілиться в героя, якого знають і люблять діти, наприклад, «Машу і ведмедя» або «Фиксиков». Підбирає героя, відповідного своїм віком – якими б відмінними акторськими даними не мав аніматор, діти розчаруються, побачивши дорослу жінку в костюмі «Феї Вінкс».

5. Вчасно перемикається

У кожного аніматора повинен бути сценарій свята. Але важливо відчувати, що дітям цікаво, а що ні. І якщо одна гра «не пішла», швидко замінити її іншою, без незручних пауз. Важливо не дати дітям нудьгувати! І ті ігри, які «на ура» сприймуть діти з 3«Б» класу, можуть зовсім не зацікавити групу дітей із 3«А». Досвідчені аніматори тонко відчувають, коли потрібно переключитися і мають запасні варіанти ігор.

6. Удосконалює програму

У сучасному динамічному темпі життя, де постійно виходять нові комп'ютерні ігри і мультики для дітей – необхідно коригувати свою програму, додавати нові актуальні гри. У маленьких містах часто трапляється, що діти не тільки бачили героїв, але навіть знають всі ігри напам'ять.

7. Використовує гаджети

Записаний на планшет відеоролик, QR-коди для квестів – принесуть неймовірний успіх у старших дітей. Будьте впевнені, що ви не підете зі свята без «селфи».

8. Надає багато інформації для замовника

Замовник залишиться задоволений, якщо аніматор особисто обговорить з ним сценарій свята, надішле на пошту фото і відео матеріали. Обговорить реквізит і подарунки для малюків.

9. Готовий до несподіванок

Буває, що на святі виявилося більше дітей, ніж планувалося. Або навпаки – хтось захворів, хтось не зміг прийти. У цьому випадку у аніматора повинні бути додаткові ігри на різну кількість учасників та запасні призи.

10. Багато чого вміє

Просмотров: 433 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz