Четверг, 25.04.2024, 03:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Февраль » 23 » Як правильно використовувати візитку
22:05
Як правильно використовувати візитку

Діловий етикет тісно пов'язаний з візитними картками. Візитка містить повну інформацію про власника. Візитка може сказати про соціальний статус і смак власника багато, вона робить процедуру знайомства зручною, допомагає уникнути плутанини і двозначності в бізнесі і при знайомстві. Багато сучасні люди воліють носити з собою візитні картки, це є невід'ємним атрибутом ділового етикету та поваги до партнерів.

Як правильно використовувати візитку

Візитка є коротка і досить вичерпна інформація про власника. На картці прізвище, ім'я та по батькові господаря прописані чітко, посаду його, фірма, в якій він працює, всі наявні контактні телефони, факс при наявності, адресу електронної пошти фірми і домашній. На візитці можна вказувати вчений ступінь, нагороди і визнання в будь-якій області культури, науки і т. д. Фахівці стверджують, що чим більше інформації про власника вказано на візитці, тим авторитетнішим і солідніше він виглядає в очах партнерів.

Що стосується способів створення візиток, в сучасному світі досить широке розмаїття варіантів, тому ви можете підібрати собі найбільш доступний і вигідний. Наприклад, зараз існує велика кількість сервісів створення візиток онлайн, таких як Логастер. Процес створення візиток дуже радує, адже з його допомогою ви можете підібрати якісні макети візиток за кілька хвилин, додати свої персональні дані і завантажити якісні файли для друку.

Замовляйте візитки тут: Ромбус-Принт.

Замовляючи візитки в компанії Ромбус-Принт, власник повинен чітко уявляти собі її оформлення. За етикетом, візитна картка бажано повинна бути строгою, білого кольору з великим і чітким шрифтом. Однак такими візитками нині користуються найчастіше лише дипломати. Візитна картка допомагає сучасній людині проявляти індивідуальність, власний смак і креативність. Візитні картки можуть відрізнятися забарвленням від кольору сірого, бежевого, до темного із золотим тисненням. Однак слід пам'ятати, що солідного людини відрізняє помірність і строгість.

Текст на візитці друкується лише з одного боку. Робиться це для того, щоб на іншій можна робити позначки і примітки від руки. Фахівці іміджмейкери радять замовляти кілька видів візитних карток. Це можуть бути візитки для спілкування з іноземцями, російськомовні візитки, візитні картки для ділового та неформального спілкування. На візитці можна закреслювати застарілу інформацію, дописувати нову, проте при зміні роботи або посади необхідно замовляти нові візитки неодмінно в компанії Ромбус-Принт.

Ця компанія пропонує своїм клієнтам найширший вибір якісних поліграфічних послуг, тут надрукують не тільки візитки. Особливим підвищеним попитом користується київ широкоформатний друк для зовнішньої реклами, для декору і креативних інтер'єрних рішень. На будь-яких підходящих матеріалів друкуються рекламні банери, сітілайти, стікери різних розмірів з високоякісної печаткою і зображенням. Компанія виготовить будь-які плакати, афіші, листівки та багато іншої, необхідну споживачу продукцію.Як правильно використовувати візитку

Правила вручення візиток

Якщо при зустрічі і знайомства, людина вручає свою візитну картку, етикет рекомендує у відповідь запропонувати йому свою. Якщо знайомство відбувається з співвітчизником, першим пропонує візитну картку той, хто з'явився з візитом. Якщо територія зустрічі нейтральна, першим візитку вручає той, хто має більш низький ранг або молодший за віком.

Під час знайомства з іноземцями першими вручають візитки господарі, тобто приймаюча сторона. Якщо відбувається зустріч делегацій, то першими вручають візитки найбільш авторитетні члени і далі по низхідній субординації. Американці і європейці дивляться на це правило демократично, але корейці та японці, при недотриманні, шанують цей факт за образу.

Візитна картка пропонується текстом вгору і супроводжується легким поклоном, азіати при цьому, роблять це двома руками. Вручаючи картку, слід чітко вимовити своє ім'я і прізвище, щоб уникнути непорозумінь в подальшому з вимовою та наголосом. Приймає картку повинен прочитати ім'я та прізвище партнера вголос.Як правильно використовувати візитку

Під час форуму або групової бесіди візитні картки партнерів рекомендується покласти поруч, звіряючись з ним при зверненні, а також записуючи на картках коротку інформацію про суть переговорів. Не рекомендується під час зустрічі м'яти і крутити в руках візитки.

Якщо необхідно представити візитну картку заочно, її можна відправити поштою, написавши на звороті своє повідомлення в третій особі. Наприклад: «приносить подяку за участь» і т. д. На візитній картці не проставляють дату і не ставлять підпис. Відправляють візитки в конвертах, де вказана посада, ім'я та прізвище адресата. У одному конверті можна відправляти кілька візиток від різних людей. Якщо ж в одному конверті розсилаються візитки різним адресатам, то в лівому кутку вгорі підписують прізвище тієї людини, якій вона призначена. Протягом доби відповідь має бути у вигляді візитної картки адресата.

Жінки сучасні, також як і чоловіки обмінюються візитками у відповідності з етикетом. Однак, правила хорошого тону не рекомендують жінці залишати свою візитку в будинку неодруженого чоловіка, а чоловікам не рекомендується у своїй візитній картці, призначеної дамі, зазначати свою посаду. Ці умовності мають місце лише при приватному знайомстві, в ділових контактах і жінки і чоловіки вказують повну інформацію.

Використовувати візитку можна при нанесенні візиту, після такого, з ними посилають квіти, фотографії, подарунки, квитки в театр і на концерт. Візитку посилають в якості подяки поштою, але особисто в руки в якості подяки вручати її не прийнято. При зміні інформації, всім знайомим надсилається стара візитка разом з новою.

Просмотров: 605 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz