Суббота, 20.04.2024, 02:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Октябрь » 8 » Як правильно вибрати ортопедичну подушку?
00:31
Як правильно вибрати ортопедичну подушку?

Як правильно вибрати ортопедичну подушку?
Кожному з нас відомо, наскільки неприємно прокидатися з болем у шиї. Невдале положення для сну, - говоримо ми. Але насправді це питання з легкістю вирішує ортопедична подушка. Вона забезпечує повноцінний відпочинок нашому хребту і попереджає появу і розвиток багатьох проблем зі спиною.

Задумайтеся, чи влаштовує вас подушка, на якій ви звикли спати? Чи відповідає вона всім вашим вимогам? Звичайно, не варто очікувати, що ваша подушка буде приносити вам каву в ліжко, але здоровий сон і легке пробудження - її прямі обов'язки.

Обирайте та змовляйте ортопедические подушки в ростове на дону.

Ортопедична подушка влаштована таким чином: уздовж її краю розташовуються один або два спеціальних валиків, які створюють відмінну підтримку для шиї. Крім того, при правильному положенні хребта ваші легені отримують вільний доступ до повітря, тому всі тканини безперешкодно збагачуються киснем.
Види ортопедичних подушок

Висота валика

Може варьірьіроватся від 6 до 16 см. Угадувати, надійна подушка вам підійде, або навіть пробувати все по черзі не варто - вам допоможуть нескладні математичні підрахунки. Спочатку потрібно дізнатися відстань від основи шиї до краю плеча. Припустимо, що вийшло 10 см. Далі залишилося накинути 1-2 см, які «йдуть», коли ви лежите на подушці. У цьому прикладі підходяща висота валика склала 11-12 см.

Матеріал:

Натуральний латекс Відмінний вибір для алергіків. Пружний матеріал, що створює прекрасну підтримку для голови і шиї. Подушки, в яких в якості наповнювача використовується латекс, найстійкіші - зберігають свої властивості протягом 20 років.

Поліестер

В якості наповнювача служать дрібні кульки. Вони розходяться в бік, приймаючи форму тіла людини, а після сну такі подушки необхідно струсити.
Ортопедичні подушки роблять з самих різних матеріалів: від латексу до гречки
Ортопедичні подушки роблять з самих різних матеріалів: від латексу до гречки


В'язкоеластичний піна

Найдорожчий матеріал. Під тиском людського тіла повністю повторює і приймає форму голови і шиї. Після сну форма подушки відновлюється.

Гречка

Даний варіант наповнювача підходить любителям екологічно чистої продукції. Прати такі подушки можна, але можна періодично провітрювати на свіжому повітрі.
Форма ортопедичної подушки

Тут все залежить від ваших особистих переваг. Якщо ви частіше спите на спині, то для комфортного сну вам буде потрібно набагато більш низька подушка, ніж для людей, що віддають перевагу спати на боці. А тим, хто не в силах розлучитися зі звичкою спати на животі, потрібна подушка звичної форми, довгаста і без валиків.


Яка ортопедична подушка - найкраща?

Тепер ви маєте загальні уявлення про види ортопедичних подушок і в їх відмінностях. Але хробак сумніву раніше гризе душу - як не прогадати?
Щоб вибрати відповідну ортопедичну подушку, на ній необхідно полежати
Щоб вибрати відповідну ортопедичну подушку, на ній необхідно полежати


Зрозуміло, для кожної людини краща ортопедична подушка буде своя. Але є один вірний спосіб визначити, чи підходить вам дана продукція. Перед покупкою полежте 1-2 хвилини на обраної подушці. Ваше тіло неодмінно відгукнеться на найкомфортніший і корисний варіант.

Просмотров: 1221 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz