Среда, 24.04.2024, 12:37
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Сентябрь » 25 » Як правильно вибрати нижню білизну
21:43
Як правильно вибрати нижню білизну

Красиве жіноче білизна додає представниці слабкої статі впевненість і сексапільність. Тому питання, як підібрати нижню білизну, зовсім не пусте. А щоб цей предмет одягу був зручним, красивим і стильним, потрібно дотримуватися деяких аспектів.
Кольорова гама
Порівняно недавно забарвлення нижньої білизни превалювала у вигляді білого, чорного і червоного тонів. Смоляний і кумачевий були зараховані до сексуальних відтінкам, белокіпенний - до нейтральних. У нинішні часи від різноманітності тонів і відтінків очей - не відірвати. Жінки можуть придбати білизну, погодившись з будь-яким настроєм, приводом і одягом. Нарочиті і незвичайні комбінування кольорів, яскраві принти додають в життя різні принади.
Вибирайте білизну тут: нижнее белье marc&andre.
Великий вибір, висока якість та низькі ціни.
Дотримуючись деяких правил при виборі кольору нижньої білизни, можна мати в гардеробі моделі, які виручать у багатьох ситуаціях.
Не варто надягати різнокольорові або яскраві бюстгальтер і трусики зі світлою (білою) одягом. Кращий варіант для цього - комплект тілесного кольору. Відомо, що відтінки червоного і оранжевого діють на чоловіків збудливо. Тому кожна леді тримає в своєму гардеробі сексуальні ансамблі подібних тонів. Однак слід остерігатися кольору бордо, оскільки він здатний візуально зістарити жінку. А соковитий червоний дуже часто виглядає пішло.
У рожевого кольору є властивість при вирішенні питання, як вибрати дівчині нижню білизну, підкреслити ніжність і бархатистість дівочої шкіри. Нижня білизна яскравих екстравагантних квітів буде цікаво партнеру, але потрібно подбати про відповідному освітленні під час побачення. При надто яскравому світлі білизна буде виглядати кричущо і виділить недоліки фігури, а при приглушеному жіноче тіло постане в більш виграшному вигляді.
Як вибрати нижню білизну для дівчини
Увага: обробка
Мереживо і вишивка, прозора сіточка і стрази - все сприяє вирішенню проблеми, як правильно вибрати нижню білизну дівчині і зачарувати представника протилежної статі. Чоловіки в захваті від мереживних стрічок і бантиків. Їх нескладно розв'язати, перетворивши цей процес у забаву. Трусики з зав'язками, пеньюари з розв'язує на грудях шовковими стрічками, шнурівка на бюстгальтері, інші елементи на білизна - одна зі складових сексуальної гри.
У числі самих еротичних оздоблень - напівпрозора вишита тканину або сіточка. Здається, що білизна з подібною обробкою щось приховує, однак за тонкою вуаллю видно чарівні вигини і контури.
Трусики з зображенням забавних звіряток, відповідними написами, сердечками перетворять дівчину і створять образ пустотливого підлітка. А чоловік з готовністю прийме подібний грайливий настрій і почуття гумору.
Що з фасоном
Колекція нижньої білизни сьогодні вражає своїм різноманіттям. В асортименті - різностильові оригінальні моделі. І, дотримуючись модних тенденцій і особливостей жіночої фігури, можна вибрати зручні і стильні предмети цього одягу.
Дівчатам з пишними формами краще надягати корсети і бюстгальтери з низьким вирізом. А ось пишні мереживні пеньюари, моделі пуш-ап, трусики у вигляді шортиків їм краще не купувати. Худеньким ж дівчатам, які мають невеликий обсяг стегон, буде якраз комфортно в шортиках, до того ж подібна одяг здатний візуально додати відсутню округлість в цій частині тіла.
Жіноча білизна
Маленькі груди буде виглядати солідніше в еластичною моделі бюстгальтера або корсета. На худих дівчатах чудово виглядають комплекти в стилі "бебі-дол". Жінкам же в тілі подібного фасону слід уникати.
Улюблені багатьма представницями прекрасної половини людства стрінги прекрасно подчерчівают округлість філейної частини. Не мають спокусливих сідниць слід забути про існування такої моделі трусиків.
Замислюючись над тим, як вибрати нижню білизну по фігурі, слід акцентувати увагу на зручних моделях. Вони не повинні залишати сліди від натирання або упиватися в тургор. Занадто припасовані до тіла шви викличуть тільки одне враження: білизна - маленьке її власниці.
При підборі нижньої білизни жінка обов'язково повинна враховувати розмір грудей. При маленьких грудей весь існуючий модельний ряд - до послуг леді. Жінки з пишними грудьми в цьому сенсі кілька ущемлені у виборі, тому що їм потрібні спеціальні бюстгальтери із зручними чашечками, які закривають груди по максимуму і мають широкі бретельки: вони надійно підтримають бюст.
Як вибрати жіночу нижню білизну
Ось ще кілька порад жінкам, як правильно підібрати нижню білизну і відчувати себе впевнено.
При виборі виробів варто віддати перевагу ті, які зшиті з натуральної матерії. Це - бавовна, шовк, сумішеві тканини, в яких вміст синтетики повинно бути в межах 20%. Однак потрібно пам'ятати, що саме просте у виготовленні білизна буде виглядати шикарно тільки на доглянутому і гладкому тілі.
Жіноча білизна
Білизна, призначена для утягіванія і корекції фігури, не слід надягати котрі збираються на побачення жінкам: воно не додасть образу розкіш. Щоб підкреслити вишуканість нижньої білизни, потрібно надягати його з відповідним взуттям. І, якщо це домашні туфлі, то вони повинні бути на каблучку або танкетці і доповнені пуховими деталями. Підійдуть для інтимного побачення і витончені балетки.
Купуючи білизну, в якому передбачається постати перед бойфрендом, не варто вибирати моделі зі стразами і паєтками: вони мають схильність до появи на тілі подряпин. А ось крапелька духів додасть захоплене враження від розкішного образу, створеного за допомогою жіночої білизни.
Куплений комплект білизни потрібно обов'язково приміряти будинку, походити в ньому, насолодитися його пишністю перед дзеркалом. Так тіло звикне до обнові. А носити сексуальну і вишукане нижню білизну потрібно якомога частіше. Надягнута під повсякденний одяг, воно додає жінці чарівність і розкутість. Такий образ відразу впадає в очі чоловіків, і вони навряд чи пройдуть повз таку леді. Експериментуючи і набуваючи інтимні моделі цікавих фасонів і незвичайних забарвлень, можна змінити навіть свої звички. А це допоможе повернути долю в потрібне русло.

Просмотров: 895 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz