Четверг, 25.04.2024, 07:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Декабрь » 19 » ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБИРАТИ САДОВИЙ ТРАКТОР?
00:59
ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБИРАТИ САДОВИЙ ТРАКТОР?

Чи Могли уявити наші дідусі і бабусі, що настане час, коли сільськогосподарська техніка буде настільки доступною, що її зможе дозволити собі придбати практично кожен власник присадибної ділянки. З появою садових мінітракторів можна забути не тільки про важкому фізичному праці, але і вигідно заощадити на придбанні цілого ряду садових інструментів і техніки. Все залежить від можливостей вибраного Вами дива-техніки. Адже є трактори, які допоможуть у догляді за грядками (навіть за ягідними), замінять газонокосарку і т. д. Так і взимку не будуть стояти без діла, а прибирати снігові замети за кілька хвилин.

Не полінуйтеся і ознайомтеся з продукцією, яка є на ринку України. У цьому Вам допоможуть, наприклад, такі прайс-агрегатори, як price.ua. Адже на цьому сайті можна не тільки ознайомитися з цінами на трактори, але і вибрати відповідну модель з допомогою зручної системи фільтрів. Важливими показниками для такої техніки є: потужність, трансмісія, характеристики скошування, навісне обладнання.

Найважливішим у будь-якій машині є її потужність, саме від неї залежить, який обсяг роботи зможе виконати трактор. Умовно садові трактори по потужності ділять на три категорії:

  • малої потужності (до 6 кВт) – найбільш затребувані, легкі і маневрені трактори для присадибного господарства, застосовують їх на ділянках до 2 га;
  • середньої потужності (до 13 кВт) – призначені для земельних ділянок до 5 га, відрізняються багатофункціональністю і різноманітністю навісного обладнання;
  • «силачі» великої потужності (від 13 кВт) можуть обробляти територію до 50 га, це вже напівпрофесійна або професійна техніка, яку використовують у фермерських господарствах.

Замовляйте якісні садові трактори за доступними цінами тут: гарден 15 тернополь.

Садові трактори випускають з двома видами трансмісії: механічної та гідростатичною (її ще називають автоматичної). Якщо говорити про вибір, то зазвичай покупці орієнтуються на те, що їм звично чи зручно (найчастіше вибирають автомат, оскільки він дуже легкий в управлінні і оператор не «залежить» від постійного перемикання зчеплення). Насправді перевагу потрібно віддавати системі, яка найбільш повно відповідатиме «горизонтальності» Вашої ділянки. Так на горбистій території, щоб уникнути аварії або пошкоджень краще користуватися технікою з механічною трансмісією, якщо ж у Вас ділянка рівна, то виберіть другу систему.

Найбільш часто застосовують садовий трактор на присадибній ділянці в якості газонокосарки. Тут важливим параметром буде ширина скошування. Вона може варіюватися від 60 до 125 див. Для малогабаритного ділянки цілком підійде машина і з найменшим показником, а от для великої садиби краще не скупитися і купити міні-трактор з широкою смугою. Також зверніть увагу на мінімальну (20-38 мм) і максимальну (10-110 мм) висоту зрізу, можливість виставлення рівнів зрізу, кількість ножів і обсяги травосборников. Особливих порад тут бути не може, оскільки відповідну модель Ви підберете, орієнтуючись тільки на особистий досвід.

Навісне обладнання вибирається в залежності від майбутніх робіт. Найбільш затребуваними залишаються культиватори (видалення бур'янів і обробка ґрунту), сівалки, аератори, обприскувачі, відвали для снігу, щітки для листя (також їх використовують для збирання решти садового сміття).

Вага, розміри, вид палива, обсяг бака для пального також важливі, але тут кожен орієнтується на свої можливості та переваги. Якщо ж Ви початківець садівник і тільки купили ділянку, то не поспішайте відразу купувати техніку. Мінімум рік Вам знадобитися для того, щоб зрозуміти, який саме фронт робіт Вам належить в майбутньому. Адже кожна територія має свої особливості і «підводні» камені.

Просмотров: 577 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz