Четверг, 25.04.2024, 16:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 21 » Як правильно підібрати чохол для телефону або планшета?
17:35
Як правильно підібрати чохол для телефону або планшета?

Чи варто витрачати гроші на чохол, якщо при покупці і так довелося викласти значну суму за планшет або напханий різними гаджетами телефон ?! Тим часом, чохол не тільки здатний захистити мобільний пристрій від механічних пошкоджень і небажаної вологи, а й висловити індивідуальність власника. Як не помилитися у виборі цього виду аксесуара і як правильно підібрати чохол для телефону або планшета?
чохли
Перш, ніж приступити до вибору (види і ціни чохлів можна переглянути за посиланням), необхідно визначитися з основними критеріями вибору чохлів:
♦ матеріал виготовлення;
♦ форм-фактор;
♦ функціональна сумісність
Замовляйте Чехол для Xiaomi Redmi 3 Pro и другие аксессуары тут: www.wookie.com.ua/1439-xiaomi-redmi-3-pro.
Матеріал виготовлення
Який матеріал вважається універсальних для виготовлення чохлів? Схоже, однозначної відповіді на це питання не існує, оскільки матеріал може бути якісним, але неприємним на дотик, і - навпаки:
♦ силіконові - такі вироби недовговічні, але привертають споживача витонченістю і дешевизною; перевага: чохли можна міняти часто або мати відразу кілька різнокольорових ( «одягати» телефон під настрій);
♦ термопластичний поліуретан TPU (форм-фактор - накладка) - такого виробу можна надавати будь-яку форму; перевага: матеріал захищає пристрій від морозу, зберігаючи працездатність мікросхем електронного пристрою;
♦ кожзам і натуральна шкіра - матеріали відрізняються ціною і пропонують широку палітру кольорів; недолік: некомпактності розміри, хоча такі чохли непогано захищають пристрій;
♦ текстиль і пластик - недорогі матеріали, які абсолютно не захищають пристрій від ударів або вологи, в цьому є, мабуть, головний їх недолік.
Форм-фактор
Рівень захисту пристрою, а також ступінь зручності користування виробом легко визначити за зовнішнім виглядом чохла. Відомі такі типи стандартів, які задають габаритні розміри (положення, орієнтація елементів, що розміщуються на пристрої):
книжка (обкладинка) - найбільш популярний аксесуар для планшета, що зовні нагадує книжкову обкладинку; перевага: можна використовувати пристрій, не виймаючи з чохла;
♦ накладка-бампер (іноді комплектується ніжкою-підставкою) - забезпечує протиударний захист телефону; перевага: практично невагомий аксесуар забезпечує швидкий доступ до екрану пристрою;
♦ футляр (кишеню, конверт) - максимальний захист пристрою в дорозі для тих, хто не звик користуватися телефоном або планшетом в чохлі; перевага: захищає від ударів, тертя, а також вологи і пилу.
функціональна сумісність
Підбираючи чохол для мобільного портативного пристрою, вкрай важливо звернути увагу на сумісність технологічних отворів чохла і пристрої: збіг має бути ідеальним! В іншому випадку, скористатися телефоном або планшетом не вийде через перекритих роз'ємів (для зарядного пристрою), динаміків або вбудованої камери.
Влетіти, що називається, «в копієчку» можна при покупці багатофункціональних аксесуарів, доповнених вбудованою клавіатурою або батареєю. Це дійсно дорогі чохли, але їх практичність очевидна!
Якісний товар, як відомо, знаходиться у сертифікованих продавців. Якщо ж цей варіант покупки не по кишені, заощадити на аксесуарах для мобільних пристроїв можна при замовленні товару через відомий інтернет-магазин.

Просмотров: 719 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz