Пятница, 26.04.2024, 17:10
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Октябрь » 27 » Як правильно і надійно приклеїти вітровики?
22:39
Як правильно і надійно приклеїти вітровики?

Як же саме треба робити приклеювання ветровиков? Це досить просто, але потрібні деякі навички та рекомендації, тому що у вас є лише один шанс, щоб приклеїти все правильно і якісно.

Як же саме треба робити приклеювання ветровиков? Це досить просто, але потрібні деякі навички та рекомендації, тому що у вас є лише один шанс, щоб приклеїти все правильно і якісно. Інакше відірвані після приклеювання дефлектори вже неможливо буде приклеїти також міцно і вони можуть відвалитися.
Спочатку потрібно приміряти дефлектори вікон, зрозуміти, як вони будуть перебувати на рамці двері автомобіля. Сучасні дефлектори виготовлені чітко під всі вигини дверей і форм автомобіля. Тому хороший дефлектор не повинна загороджувати огляд через дзеркала заднього виду. Всі дефлектори продаються в комплекті 4 штуки на кожну двері, якщо у вас чотирьохдверний автомобіль і виробник повинен додавати як мінімум 4 серветки для дезінфекції та знежирення поверхні.
Приклеювати вітровики бажано в теплому безветренном місці, щоб вітер не надув на чисту поверхню пил і дрібні волоски, які будуть заважати рівному приклеюванню.

Спочатку обробіть поверхню обезжиривающей серветкою або своїм спиртом. Але так, щоб не залишилося волосків і пилу. Відірвіть спочатку тільки бічні смужки захисної плівки і з боків великий смужки по 5 см і відігніть хвостики наверх. Це допоможе вам приклеїти ветровики рівніше і в разі помилки безболісно його відірвати і поправити його положення. Коли ви рівне розташували дефлектор і вас влаштовує його положення - потягніть за відігнуті хвостики і зніміть плівку на скотчі. Притисніть дефлектор і потримайте кілька секунд. Інші дефлектори приклеюйте за тією ж схемою, але слідкуйте, щоб всі були на одному рівні, щоб ваш внутрішній перфекціоніст був задоволений. Орієнтуйтеся по вигинах автомобіля. Намагайтеся спочатку не клеїти занадто високо або занадто низько, щоб не закривати перегляд дзеркалам заднього виду. Для більшої надійності можете пройтися по скотчу будівельним феном, але не на великій температурі. При високій температурі клей краще схоплюється зі скляної та пластикової поверхнею. Але ви можете випадково пошкодити фарбу або пластикові частини автомобіля або дефлекторів, тому слід діяти обережно.

Замовляйте вітровики за доступними цінами тут: http://full-auto.com.ua/aksessuary-vneshnie/vetroviki/.

Народні умільці пропонують нагрівати двосторонній скотч після проклейки запальничкою. Але знову ж таки все залежить від ваших умінь поводитися з вогнем. Самий міцний клей на двосторонньому скотчі під назвою 3М, але його слід клеїти на дуже добре очищену і знежирену поверхню. Постарайтеся це зробити ретельно і не торкайтеся руками поверхні очищеної і самого дефлектора з боку клейкої плівки. Іноді пропонують наклеювати дефлектори на герметик для лобового скла. Пробуйте, експериментуйте і у вас все чудово вийде.

Просмотров: 1322 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz