Пятница, 26.04.2024, 08:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Сентябрь » 25 » Як правильно доглядати за волоссям
22:52
Як правильно доглядати за волоссям

Для того, щоб правильно доглядати за волоссям, спочатку визначте їх тип, якщо цього не зробити, то стан їх можна привести до гіршого. Волосся поділяють на чотири типи: нормальний тип, жирний, сухий і змішаний.

Визначити нормальний тип легко, вони красиво блищать при сонячному світлі і відображають його. Якщо вам легко розчісувати і укладати волосся, зовнішній вигляд зберігається на кілька днів без миття, а структура їх еластична і практично відсутні посічені кінчики, це означає, що вам підходять засоби з допомогою яких ви доглядаєте за волоссям і при цьому правильний догляд, можете продовжувати правильно доглядати за волоссям.

Шкода, але шевелюри без будь-яких проблем практично не зустрічається, навіть якщо правильно доглядати. При жирному типі, починають блищати, а через невеликий проміжок часу після того, як ви помиєте голову вони грязнеют і стають жирними знову навіть якщо ви вмієте правильно доглядати за волоссям. Волосся жирне з-за того, що виникає активність сальних залоз, але їх поява не залежить від застосування будь-яких засобів, активність відбувається за закладеної генетикою індивідуальності подібного типу волосся. Для того, щоб хоч трошки покращити ситуацію з волоссям, почати правильно доглядати за своїм волоссям, потрібно поміняти раціон, зменшити надходження в організм жирів і вуглеводів.

При сухості, ваша грива зазвичай набуває тьмяного кольору і практично перестає відображати сонячне світло. Такі волосся часто заплутуються, їх неможливо розчісувати, так як вони рвуться, а кінчики зазвичай стають посіченими. Тому важливо знати, як правильно доглядати за волоссям.

Зазвичай активність залоз шкіри голови тут не причому, якщо вони сухі, то можливо ви просто не правильно доглядаєте за ними.

Якщо тип змішаний, то такі волосся зазвичай сухі і посічені на кінчиках, а коріння у них навпаки жирні. Такий тип часто зустрічається серед довгого волосся і важливо знати як же правильно доглядати за таким волоссям. Так як жир з сальних залоз не змащує їх по довжині, таким чином кінчики не отримують потрібну мастило. Тут потрібно комбінувати догляд за волоссям, застосовуючи потрібні кошти, також потрібно дотримуватись спеціальної дієти щоб правильно доглядати за волоссям.

Засоби для догляду за волоссям замовляйте тут: Уход за волосами, профессиональная Итальянская косметика Napura, уход за волосами..

Як правильно доглядати за волоссям?

Найважливіша процедура того, як правильно доглядати за волоссям - це миття голови, так як ви робите це не тільки по гігієнічним цілям, але і косметичним. Якщо ваші волосся здорові, то одного миття соблюденного вчасно буде достатньо, щоб правильно доглядати за волоссям.

Частота миття індивідуальна для кожного. Хтось це повинен робити кожен день. А кому це потрібно лише один раз в тиждень щоб правильно доглядати за волоссям. Ви повинні мити волосся з тією частотою, яка вам необхідна і це буде правильним рішенням. Якщо ви часто робите укладку за допомогою косметичних засобів: гелю або лаку, то миття голови необхідно щодня, через те що при використанні цих засобів відбувається погіршення волосся, і це може незадовільно позначитися на їх здоров'ї. При цьому, щоб правильно доглядати за волоссям, ви повинні використовувати м'які шампуні, які призначені для такого.

Як правильно доглядати за волоссям при їх митті? Не потрібно проводити миття голови, якщо вода дуже гаряча або холодна. Краще дотримуйтеся кімнатної температури. Все залежить від жирності волосся, якщо вони жирні, то вода повинна бути оптимально прохолодною. Так буде правильно доглядати за волоссям. Ніколи не наносите шампуні на волосся немоченые водою, для початку промийте волосся просто водою без шампуню, після цього нанесіть його на волосся і повільно розітріть, масажуючи шкіру, при промиванні локонів повинна утворюватися піна. Сильно не тріть їх, це може викликати пошкодження. Для кращого ефекту потрібно промити волосся два рази. При першому митті ви позбудетеся тільки від забруднювачів, а пі другому настане лікувальну дію шампуню і так буде правильно доглядати за волоссям. Після закінчення процедури ретельно промийте волосся водою, будьте уважні. Ви не повинні залишати волосся мильними, це може призвести до негативного результату.

Для того щоб локони добре розчісувалося після миття голови, вам просто необхідно розчісувати їх до процедури. Пам'ятайте, що доглядати за волоссям потрібно правильно. Якщо ваші волосся коротке, то краще розчісуйте їх, починаючи з кореня, а при довгому волоссі починати краще з кінчиків плавно піднімаючись вгору, до основи волосся. Якщо волосся ще мокрі, то краще почекати з розчісуванням, в будь-якому разі не використовуйте гребінці з металу, краще використовувати дерев'яні або пластмасові. Якщо ви хочете сушити волосся, не завдаючи пошкодження, то залиште їх висихати без використання яких-небудь інструментів або ж замотайтесь в теплий рушник. Не використовуйте фен часто, але все-таки якщо вам потрібна укладання, то краще не використовувати гарячий режим, він сильно пошкоджує структуру волосся. Так потрібно правильно доглядати за волоссям.

Як вибрати необхідний засіб для миття волосся, щоб правильно доглядати за волоссям?

Це один із найголовніших пунктів. Для миття волосся ні в якому разі не використовуйте мило, так як при такому миття відбувається псування структури волосся і навіть шкіри голови. Помивши волосся милом ви відчуєте, що вони стали більш сухим, пошкодженим, втрачають свій колір і абсолютно не хочуть розчісуватися. Пам'ятайте - за волоссям потрібно правильно доглядати. Щоб волосся зберігали свою природну структуру краще використовувати звичайний шампунь, він очищає їх від всього бруду і пилу, яка накопичилася з часу останнього миття. Шампунь містить особливу середу, яка найкраще підходить для миття волосся. Дія шампуню відбувається м'яко. На відміну від мила. Тому рекомендуємо вам використовувати виключно шампуні для миття голови.

Для того щоб правильно вибрати потрібний вам шампунь, прочитайте інструкції на упаковці. Вибирайте тільки той шампунь, який підходить вашому типу волосся, а після того, як ви його використовуєте кілька разів, дивіться на результат! Якщо після миття у вас не з'явиться роздратування шкіри, волосся буде здаватися набагато чистіше, жир практично перестане бути відсутнім, вони стануть більш слухняним і розчісувати їх буде набагато легше, а жирний блиск зовсім піде, то шампунь вибрано вірно і навчилися правильно доглядати за волоссям. Як же виявити, те, що вибраний засіб вам не підійшло? Якщо ви помиєте голову шампунем близько двох разів, і ефекту не відбудеться, значить, даний товар вам не підходить. Для точної перевірки шампуню використовуйте його близько декількох тижнів. За цей час в структурі волосся повинні, відновиться білки, волога, волосся збагатяться поживними речовинами. Не вірте чуткам, для досягнення хорошого результату шампунь не потрібно змінювати. Якщо вас повністю влаштовує шампунь, яким ви користуєтеся, то міняйте його тільки в тому випадку, якщо це буде необхідно у разі зміни структури волосся.

Також після миття волосся шампунем краще використовувати різноманітні бальзами, щоб правильно доглядати за волоссям. Вони покращують структуру волосся, роблять їх більш м'яким, еластичним, волосся легше розчісується і швидше висихають. Для кращого ефекту спробуйте преобретать бальзам і шампунь одного виробництва, так у них буде однаковий склад і обидва препарати будуть повністю доповнювати один одного. При поєднанні бальзаму і шампуню різних марок іноді можуть виникнути негативні наслідки. Це може викликати алергію або завдати шкоди волоссю і шкірі голови.Краще не використовувати шампуні,до отори содержут в собі бальзам. При використанні кожного окремо ви зможете отримати кращий ефект.

Також існує спеціальна лінія засобів, яка допомагає швидкому лікуванню волосся. При використанні таких коштів волосся розгладжуються, відновлюються, що дуже важливо, щоб навчитися правильно доглядати за волоссям. Також за допомогою засобу відбувається живлення по всій довжині. Для того щоб повністю відновити пошкоджене волосся, іноді використовують маски, їх наносять на двадцять хвилин і використовують кілька разів на тиждень.

Потрібно знати, що якщо ви всерйоз вирішили навчитися правильно доглядати за волоссям, то ви повинні це робити впродовж усього життя. Якщо ви доглядаєте за волоссям всього кілька місяців, а потім кидаєте це заняття, то ніякої ефект сам по собі не відбуватиметься і незабаром волосся знову зіпсуються. Так що, якщо ви зважилися на цей крок, то займайтеся їм серйозно.

Просмотров: 892 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz