Четверг, 25.04.2024, 13:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 26 » Як переїхати в нову квартиру?
00:43
Як переїхати в нову квартиру?

Переселення в новий будинок ... Цій події повинна передувати ретельна підготовка. Бажано дотримуватися спеціальні правила, переїжджаючи на нове місце, тому що від цього залежить, як складеться ваше життя під новим дахом.

Отже, ви вже вибрали день, в який будете перевозити свої речі зі старих апартаментів на нову квартиру. Або може бути ви вирішили взяти в новий будинок тільки частина старих речей. Головне, переїжджати слід в першій половині дня. Наприклад, з дев'яти до одинадцяти ранку. Перевезти речі швидко не проблема, досить замовити вантажників в Москві терміново і вони все зроблять самі - зберуть підготовлені речі, упакують, перевезуть, занесуть в новий будинок і поставлять на зазначені місця.

Насамперед в новій квартирі розкрийте всі вікна. Свіже повітря повинен заповнити кімнати. Потім включите воду. Нехай вона тече у ванній кімнаті і на кухні. По крайней мере, кілька хвилин. Повітря, і сильні струмені води «почистять» новий будинок від поганої енергії і всього негативу, який накопичився в квартирі під час життя його попередніх власників.

Щоб вигнати "погану ауру" включите в кожній кімнаті лампи або запаліть свічки. У новому будинку повинні звучати звуки ваших улюблених пісень або просто гарні мелодії. Ці звуки притягують до будинку потік позитивної енергії.

Приготуйте на новій кухні чай. Цей гарячий і ароматний напій ви можете спробувати випити в якості господаря в вашому домі. Експерти фен-шуй, рекомендують провести ніч в новій квартирі або залишити в спальні на ніч ваш одяг. Так у нового житла з'явиться особлива атмосфера, так що, переступивши поріг, ви відчуєте, що прийшли до себе додому, навіть, якщо ще не робили ремонт. На жаль, не у всіх є час на ремонт нового будинку. Це нормально.

Зате в якості альтернативи ви можете зробити генеральне прибирання. До речі, з ганчіркою в одній руці і шваброю в інший ви можете зробити справжнє диво, виметений все негативне, що накопичилося на новому місці до вас. Щоб зробити це, просто уявіть, що ви забираєте не тільки пил, але все шкідливі і погані енергії. У цьому вам особливо може допомогти вода.

Вважається що солона вода швидко змиває і розчиняє всі негативні емоції. Тому перш за все вимийте підлоги в будинку підсоленою водою.

При переході в новий будинок терміново виправте все, що погано працює: сантехніку, двері, водопровідні крани, змініть вхідні замки. Фахівці фен-шуй говорять, що зламані речі приносять нещастя.

Різні люди мають різні думки про те, в якому стані залишити будинок. Деякі люди намагаються передати новим мешканцям квартиру в ідеальному стані: кімнати чисті, блискучі, нічого не пошкоджено. Є люди, які просто вирішили вийти з дому, не беручи до уваги в якому він стані, навіть сміття за собою не винісши.

Кажуть, що людей, які виїжджають зі старого будинку, не навівши його в пристойний вигляд, в новому будинку чекає та ж проблема: несправний водопровід, що випадають дверні ручки і так далі.

Тому постарайтеся залишити свій старий будинок в пристойному стані. Якщо крани протікають, не полінуйтеся їх виправити. Вирішіть проблему, позбудьтеся від усього негативного, що могло накопичитися під час перебування на старому місці. Всі ремонтні роботи закінчені і квартира готова для нових мешканців? Відмінно! Тепер ваше життя в новому будинку піде добре. Покинувши будинок, не забувайте про щасливі дні, проведених в ньому.

Візьміть аркуш паперу і ручку. Напишіть слова, які описують те, що ви хочете бачити в новому будинку: гармонія, щастя, процвітання, здоров'я. Цей список, складений в стінах старого будинку, візьміть в новий. Все, що ви перерахували, прийде до вас. Успіхів!

Залиште на старій квартирі кілька монет. Кажуть, це приносить багатство і старого будинку і новому. От і все. Тепер ви можете почати нове життя на новому місці.

Просмотров: 544 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz