Пятница, 26.04.2024, 05:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 2 » Як організувати свято? ТОР-5 рекомендацій
22:31
Як організувати свято? ТОР-5 рекомендацій

Якщо на ваші плечі покладена така важлива місія, як організація свята, вам необхідно ознайомитися з головними правилами цього процесу, а також запам'ятати ті пункти, без яких не зможе відбутися відмінне торжество. До вашої уваги ТОР-5 рекомендацій щодо грамотної організації заходів.

1. Визначення цільової аудиторії. Це одне з найголовніших правил, яким не варто нехтувати. Адже в залежності від цільової аудиторії будується загальна концепція і тематика свята. Необхідно дізнатися який вік гостей, їх соціальний статус, яке співвідношення кількості чоловіків і жінок. Визначивши ці дані, ви зможете зрозуміти, в який бік рухатися. Наприклад, молоді люди люблять насичену і креативну шоу-програму, люди середнього і старшого віку — більш спокійну і вишукану.

Так само дуже важливий привід, в честь якого збираються гості. Особисті свята, ювілеї, дні народження, весілля, можна робити наповненими музичними та артистичними номерами, іграми, конкурсами та жартами. А ось світські прийоми і великі корпоративні вечори варто організовувати згідно всім правилам і нормам етикету. Але при цьому потрібно намагатися здивувати і зацікавити всіх присутніх. Гості не повинні позіхати від нудьги, але і не повинні бути занадто залучені в активності — важливо, щоб все було в міру.

Замовляйте святкування дня народження в Київі на лівому березі тут: http://kinderpoint.com.ua/.

2. Концепція свята. У кожного урочистості повинна бути загальна ідея і концепція. Останнім часом великою популярністю користуються тематичні вечірки різноманітних стилів: від Голлівуду до Маскараду. Свято в певному стилі — це завжди дуже цікаво, адже всі ми коли-небудь хоч раз хотіли перевтілення в улюбленого героя або персонажа. Завдяки тематичних вечірок кожен запрошений на урочистості зможе втілити мрії у життя — прийти в образі голлівудської спокусниці, середньовічної панянки в пишній сукні або відьмочки з мітлою.

3. Шоу-програма. Будь-яке свято має бути веселим і цікавим. Добре підібрана шоу-програма зможе розвеселити навіть самого похмурого гостя. Постарайтеся, щоб на організованому вами святі, був дотепний і енергійний ведучий, адже саме від нього багато в чому буде залежати хід вечора. Також подбайте про музичних та танцювальних номерах — вони додадуть жвавості і настрою. А організація оригінальних конкурсів та ігор допоможе згуртувати і розкріпачити гостей.

4. Родзинка свята. Чи чули ви коли-небудь про висловлення «цвях програми»? Так ось, цей «цвях» повинен бути присутнім на кожному заході для певної інтриги гостей. Запрошені повинні чекати чогось особливого, яке ось-ось станеться. Родзинкою свята може стати вручення грандіозного подарунка винуватцю свята, виступ знаменитого колективу і т. д. А якщо внести в програму що-небудь таке немає можливості, то родзинкою свята цілком може стати феєрверк — його полюбляють усі — від мала до велика. Позитивні емоції від розлітаються в небі вогнів будуть забезпечені.

5. Декоративне оформлення свята. Декор відіграє величезну роль в організації торжества. Можна накрити шикарний стіл з делікатесними вишуканими стравами та напоями, запросити кращого ведучого, організувати веселу шоу-програму, але якщо свято не буде підкреслений оригінальної флористикою і декором, він втратить свій шарм і особливу атмосферу. Зали без декоративного оформлення здаються безликими і нудними. Декор здатний задати особливий тон і настрій свята, саме тому ним ніколи не можна нехтувати. Декор буде актуальний абсолютно на всіх святкуваннях: весіллях та днях народженнях, корпоративних святах і офіційних прийомах, без гарного оформлення не обійдеться ні новий рік, день закоханих, ні інші важливі і популярні свята. Тому обов'язково подбайте про красивому оформленні, організованого вами урочистості. Замовте композиції з живих квітів, повітряних куль, прикрасьте зал веселими плакатами, слоганами і т. д.

Свята грають дуже важливу роль в житті кожної людини. Адже вони дозволяють нам розслабитися, добре відпочити, а іноді і відірватися на повну котушку. Як правило, протягом року нас чекає маса різноманітних свят: дні народження, весілля, корпоративні заходи та інші важливі урочистості. Хтось проводить такі свята спокійно і розмірено, а хтось шумно і оригінально. Але яким би не був по насиченості свято, він завжди повинен бути цікавим і грамотно організованим. Адже всім відома загальноприйнята істина — як торжество організуєш, так його і проведеш. Бажаємо натхнення та удачі в організації будь-якого свята!

Просмотров: 607 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz