Суббота, 27.04.2024, 04:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 26 » Як обрати квартири подобово
23:52
Як обрати квартири подобово

Сфера комерційної діяльності, пов'язана зі здачею нерухомості в оренду – прибутковий вид бізнесу, що залучає не тільки сумлінних власників житла, але і аферистів, що проводять операції з квартирами незаконно. Часто, користуючись юридичною безграмотністю, шахраї створюють великі проблеми з законом для людей, що скористалися послугою добового зняття квартири.
Щоб уникнути неприємних юридичних і побутових труднощів при знятті житла, особливо, якщо ви опинилися в незнайомому місті Брянську квартири подобово у відрядженні, доцільно скористатися наступним алгоритмом дій:
1. У кожному великому місті є агентства нерухомості, знайти які по рекламних посиланнях не складе праці. Як правило, досвідчені агенти, надають свій номер телефону для цілодобового обігу і розташовують великою базою даних вже відомих йому об'єктів. Тобто консультант дасть швидкий і розгорнуту відповідь на ваші питання в будь-який час доби надасть вам послуги по здачі. 
2. Розглядаючи варіанти, обов'язково знайдіть на карті місце розташування квартири, щодо потрібних вам об'єктів. Іноді дуже привабливі дешеві пропозиції виявляються в результаті незручними, через дальності переїзду. Роблячи знижки, агенти можуть промовчати про напруженому трафіку. Наприклад, якщо вранці треба відлітати, значить розумніше придивитися квартиру поряд з аеропортом. 

Орендувати квартиру за доступною ціною можна тут: квартира на сутки в Минске с фото.

3. Завчасно повідомте агента про вимоги та побажання. Наприклад, в квартирі має бути прибрано, у шафах комплекти постільної білизни, наявність холодильника, праски і т. д. Іноді це входить в додаткову вартість. 
4. Оглядаючи квартиру, зверніть увагу на сусідні будівлі або оточення комерційною нерухомістю. Якщо під вікнами знаходиться нічний танцювальний клуб, а вам необхідно відпочити, то від такої пропозиції краще відмовитися відразу. Або навпаки, якщо мають намір повечеряти в ресторані, а не готувати собі самостійно, то розумніше підшукати варіант з пунктами харчування і розважальними комплексами. Ви можете орендувати квартири на добу у Брянську
5. Якщо всі перераховані пункти задовольнили побажання, то можна переходити до юридичних деталей і особливостей. В незалежності, на який період знімається квартира – наявність договору арени обов'язково! Це єдиний документ (насамперед для наймача) підтверджує ваше законне право перебування на території об'єкта і користування всіма описаними в договорі предметами меблів або побутовими приладами.
6. При складанні договору, обов'язково вимагайте з агента або власника житла документ про право власності (юстиції) або довіреність (знову ж таки на підставі юстиції) про право розпоряджатися майном у комерційних цілях. Вивчаючи ці документи, зверніть увагу на відповідність прописаного в них адреси, з фактичною адресою орендуватимете.
7. Підписуючи договір, орендодавець повинен додати до неї копію правовстановлюючих документів та перелік знаходиться у квартирі меблів (а так само її стану) і побутової техніки.

Просмотров: 661 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz