Четверг, 25.04.2024, 10:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Июнь » 4 » Як дресирувати собаку ? Дресирування собак в домашніх умовах
18:16
Як дресирувати собаку ? Дресирування собак в домашніх умовах

У цій статті ми розберемо все про дресирування собак в домашніх умовах, як заохочувати собаку в момент дресирування, яке місце вибрати для дресирування і де дресирувати собаку, а також з чого почати саму дресирування і найголовніше допоможе знайти відповідь на питання, як дресирувати собаку. А тепер про все детальніше.

Де дресирувати собаку.

Раніше були порушені теми: з якого віку дресирувати цуценя і як навчити цуценя, бо повертатися до цих питань окремо не будемо, ви можете перейти за цим посилання і почитати ці статті окремо.

Для підготовки до першого заняття з дресирування вам знадобитися: нашийник, повідець і ласощі для собаки. Ласощі для собаки служать для мотивації, вони завжди потрібні для більшої віддачі та відпрацювання команд.

Бажано вибирати місце, яке знає ваша собака, або дати їй спочатку обнюхати місцевість. Собаці важливо знати територію, так як на території, де вона не орієнтується, її буде важко дресирувати. Практика показує, що там , де собака краще орієнтується, вихованець показує значно кращі результати, візьміть це на замітку. На місцевості для дресирування потрібно щоб не було нікого, бажано, щоб ви були разом. Ваше головне завдання, щоб у момент дрессировок вашу собаку не відволікали зовнішні подразники.

Плануєте дресирувати свого собаку?! Тоді вам сюди: дрессировка собак Киев.

З ласощів може підійти сухий корм, він добре зберігається в будь-яку погоду, добре переноситься і не бруднить руки.

Але собака вам може сказати протилежне, що сухий корм її не приваблює і тоді мотивація у собаки до тренуванні буде менше. Значить потрібно взяти на озброєння ліверну ковбасу, можливо курячі нарізки або , як варіант, ліверну ковбасу. Все залежить від уподобань вашої собаки.

Перед дресируванням потрібна выгулка собаки. Підготуйте її до дресируванню. Пробіжитеся по стадіону пару кіл, або добре выгуляйте вашу собаку. Це дасть їй початкову підготовку до навчання.

Час для дресирування, з чого починати дресирування.

Час занять підбирайте те, яке краще підходить для вас, будь то ранок або вечір. У жарку пору року днем дресирувати собаку не зовсім рекомендується, але ви можете брати з собою воду і миску для собаки, загалом-то, це не настільки велика проблема.

Загальна тривалість самих занять має тривати не більше години. Рекомендується цей годину розбивати на маленькі тренування. Ви дали команду, собака виконала її, ви дали їй побігати, потім знову дрессируете. Робіть це підходами, давайте собаці відволіктися і знову завлекайте її до дресирування. У момент дресирування, на яку відведено час, собака повинна виконувати ваші команди. Тому підійдіть до цього питання строго. Ваше завдання домогтися від собаки поставлених цілей – виконання ваших команд.

Яким командам вчити собаку на дресируванню.

Ви можете ознайомитися з кожної з команд, перейшовши за посиланням.

1) Перша команда є команда до мене. Собака повинна знати цю команду, як одну з перших і розучити варто її до блиску, до переваги. Команда вчиться в комплексі з подзывом собаки по кличці. Маните собаку ласощами і по кличці подзывайте по команді «до мене». Потім звичайно хваліть її за виконану команду і давайте ласощі. Не можна карати собаку після подзыва.

2) Друга команда, яку вам потрібно буде освоїти – це команда поруч. Тут можливий варіант, коли вам прийде на допомогу строгий нашийник, якщо щось не буде виходити.

3. Ви можете навчати собаку команді «поруч», в комплексі з командою сидіти. Тому вам необхідно будемо навчити вашу собаку ще однією корисною команді «сидіти».

4. Команда лежати. Якщо ви навчіть собаку команді «сидіти», то лежати ви навчити її ще швидше, вам допоможе з цим ласощі для собаки.

5. Команда стояти. Ця команда може навчатися також у зв'язці з командою стояти і командою «до мене». Потрібна команда, як і команда «сидіти» і команда «лежати».

6. Команда апорт. Якщо ви хочете розвивати і дресирувати вашу собаку далі. Команда апорт буде служити хорошою основою для вивчення більш складних команд, таких, як команда охороняти місце і інші.

7. Витримка для собаки. Для стійкості вашої собаки, їй потрібно навчитися витримки, це обов'язкова команда, якщо ви хочете навчити вашу собаку основного курсу дресирування.

8. Команда фу. Ця команда потрібна для того, щоб заборонити собаці робити те, що їй не належить.

9. Команда дай. Вона вчиться також як і команда фу. Допоможе відучити собаку підбирати з землі.

Для полегшення навчання вигулюйте собаку і використовуйте правильно подразник.

Переваги самостійної дресирування в тому, що ви нікому не платите, ви навчаєтеся самостійно дресирувати вашу собаку. І при великому бажанні ви зможете розвивати ваші знання далі.

Якщо у вас все ж щось відразу не виходить, ви можете звернутися до інструкторів, які допоможуть вам виправити ваші помилки, підкажуть, на що потрібно звернути увагу.

Якщо ви вирішили самостійно дресирувати вашу собаку, то ви зробили правильний вибір. Дресирування допоможе вам не тільки з вашої теперішньої собакою, але і в майбутньому, якщо вам знадобиться придбати нову собаку.

Просмотров: 577 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz