Четверг, 25.04.2024, 04:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 30 » Ганнібал дивитися онлайн
14:18
Ганнібал дивитися онлайн



Захоплюючий серіал під назвою Ганнібал був створений за мотивами популярної серії творів Томаса Харріса. Перший сезон зібрав біля екранів телевізорів рекордну кількість глядачів. Як ви думаєте, хто є головним героєм картини? Звичайно ж, всіма відомий маніяк-людожер Ганнібал Лектер. Легендарна книга «Мовчання ягнят» багато розповість про проблему, на яку не звертає уваги громадськість. Заінтриговані? Ви можете прямо зараз почати дивитися американський серіал Ганнібал 1 сезон на порталі http://hannibal-tv.ru/ в хорошій якості і без реєстрації, щоб дізнатися подробиці.
Занурення в іншу реальність
У першій серії Ганнібала глядачі знайомляться з агентом ФБР, який спеціалізується на серійних убивць. Вільям Грем обчислює вбивць за допомогою тонкого логічного мислення. Він намагається не керуватися банальними доказами, просто прагне мислити як закінчений психопат, який скоїв не один десяток страшних злочинів. У критичні моменти Грем не знає, як вчинити і якими доводами керуватися. Невже він сам загнав себе в глухий кут?
Уілл приймає зважене і серйозне рішення - звернутися до маніяка доктору Лектеру. Він сам колись відправив його за грати, а тепер просить допомоги, як у старого друга. Що з цього може вийти?  Закручений сюжет, неймовірна кількість детективних інтриг, які в кінцевому підсумку приведуть до вбивці. Часом під маскою доброчесного громадянина ховається шалений маніяк, який жадає чиєїсь крові.
успіх картини
Чи варто дивитися серіал Ганнібал? Невже він може ще чимось здивувати свого вірного глядача? Кожна нова серія - нова детективна історія, наповнена неймовірними подіями. Лектер і Вільям намагаються якомога швидше обчислити злочинця до вчинення ним чергового злочину. Чи вдасться напарникам розкрити чергову справу і запроторити за ґрати чергового маніяка? Почніть дивитися перший сезон і ви зможете відповісти на всі перераховані вище питання. Не забудьте залишати своїм відгуки після перегляду на сайті

Просмотров: 588 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz