Пятница, 29.03.2024, 14:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 17 » Драбина на горище, як правильно вибрати
21:35
Драбина на горище, як правильно вибрати

Вперше про технології будівництва сходів для будинку стало відомо з єгипетських рукописів IV-I тисячоліть до н. е. Масивні дерев'яні сходи, а так само східчасті кам'яні конструкції використовувалися греками і римлянами для спорудження храмів і амфітеатрів.

На сьогоднішній день невід'ємна частина заміських будинків, таунхаусів, особняків, котеджів, і навіть суміщених квартир - це дерев'яні сходи на другий поверх. Сходи в будинку вже давно перестали бути конструкцією, просто зв'язує поверхи, а є самостійною частиною інтер'єру.

Вибираючи дизайн і колір для будинку потрібно врахувати загальну колірну гаму приміщення, меблів і стилю, в якому витриманий інтер'єр. Тонування є традиційно найкращим покриттям для дерев'яних сходів, легко відновлюючись з допомогою безбарвного лаку і надовго зберігаючи ошатний вигляд сходового споруди. Можливість фарбування в будь-який колір - це ще один плюс, завдяки цьому істотно розширюється його дизайнерські можливості, різні фарби, лаки, морилку можна використовувати для декору.

Замовляйте драбину на горище тут: лестница чердачная купить.

Дерев'яні сходи для будинку

Замовлення дерев'яних сходів на другий поверх не при проектуванні, а вже повністю побудований будинок – це найпоширеніша помилка. Наявність сходів на другий поверх і подальший поверхи потрібно ретельно продумувати ще на етапі проектування, так як при невірних розрахунках труднощі з монтажем можуть виникнути навіть у досвідченого фахівця.

Значно перетворити будинок можна за допомогою дерев'яних сходів на другий поверх, виконаних за індивідуальним ескізом. Зроблені з масиву благородного ясена, дуба або бука, економічних сосни, ялини або модрини, сходи наповнять будинок неповторним «живим» запахом, затишком і відчуттям тепла, до того ж дерево – це найбільш екологічний матеріал для приміщення, в якому постійно проживають люди.

Якщо на невеликій площі потрібно розмістити максимальну кількість приміщень і функціональних зон ідеальним рішенням таких просторових задач стануть гвинтові сходи, для їх розміщення потрібно всього кілька квадратних метрів при мінімальному радіусі, каркас яких, зазвичай є металевим, а самі сходи можуть бути дерев'яними, пластиковими або кам'яними.

Гвинтові сходи самі по собі є справжньою окрасою інтер'єру, так як мають спиралеобразную траєкторію підйому, а ковані огорожі або декоративні флористичні елементи ідеально підкреслюють «легкість» гвинтових сходів.

Регулярний і дбайливий догляд - це запорука вірної служби дерев'яних сходів на довгі роки, можливість зменшити вірогідність появи тріщин і скрипу. В залежності від виду матеріалів, складності конструкції та монтажу, а також від висоти стель визначається ціна на дерев'яні сходи.

Монтаж та виготовлення сходів

 Визначальний фактор якості сходи - це правильний монтаж сходів 

При самостійному монтажі можна допустити помилки, які зроблять її небезпечною в експлуатації і зіпсують її зовнішній вигляд, тому виготовлення і монтаж сходів краще довірити професіоналам, які працюють у цій сфері багато років.

Поставити драбину можна буде ще до закінчення робіт, тому вибір підрядника для монтажу варто робити ще на стадії будівництва будинку, звернувши особливу увагу, є виготовлення сходів його власним виробництвом підрядника і які тимчасові гарантії є після здійснення монтажу.

Принцип конструктора застосовується при виготовленні (збірці) модульних сходів, модулі вставляються один в одного, повертаються на потрібний кут і фіксуються болтами, при монтажі сходів на неї кріпляться дерев'яні сходи, а вже на них встановлюється сходове огорожа – стійки і поручні.

За допомогою мінімального набору інструментів складання модульних сходів займає всього кілька годин. Висота конструкції варіюється від 0.5 до 3.5 метрів з довільною геометрією спуску, при її виготовленні можна вибрати будь-яку конфігурацію: у вигляді літери «Г», пряму, дугоподібну або «П»-подібну. Сходовий спуск будь-якої форми, з навантаженням до 250 кг на модуль, можна побудувати з допомогою модульних сходів, чому сприяє можливість регулювання висоти підйому на сходинку (від 39 ° до 43°).

Горища і мансарди зазвичай є експлуатованими приміщеннями, тому варто придбати горищні сходи.

Горищні сходи - це конструкції складаний або розсувний модифікації, що не потребує монтажу самої горищних сходів. Компактність, функціональність і доступність за ціною – це основні достоїнства горищних сходів.

Горищні сходи в зібраному вигляді практично не займають місця, вручну, або за допомогою електродвигуна з сервоприводом можуть розкладатися. Обладнання горищних сходів запірним замком дозволить їй в складеному вигляді бути перешкодою для доступу на горище сторонніх осіб.

Досить недорогою (наприклад, в порівнянні з прибудовою веранди) спосіб заощадити простір - це виготовлення сходів. Простір під сходами можна перетворити в комірчину для рідко використовуваних або негабаритних предметів при правильному проектуванні сходів і вдома. Краще довірити виготовлення сходів професіоналам, і тоді якість споруд буде радувати вас багато років.

Горищні сходи, як правильно вибрати

Перед тим як вибрати горищні сходи потрібно знати висоту від підлоги до стелі, рівень чистової обробки так само необхідно враховувати. Висота до 280 см вважається найбільш зручною, максимальна висота чердычных сходів може становити при цьому 335-350 см (у Європейських країнах висота подібних горищних сходів становить 270-280 см).

Якщо висота 350 см, то експлуатація складаний горищних сходів небезпечна — це пов'язано з ризиком падіння з висоти, і складнощами в відкриванні-запиранні, в такому випадку потрібно подумати про інше вирішенні даного питання (наприклад, установка стаціонарних драбин).

Визначивши висоту, слід задуматися про розмір отвору. Добре, коли конструкція стелі дозволяє монтувати горищні сходи будь-якого розміру, але частіше виникають на заваді - балки, або це монолітна залізобетонна конструкція з готовим прорізом, змінити який без спеціального обладнання неможливо; так само потрібно врахувати і «виліт» елементів чердычной сходи за кордону люка при відкриванні — закриванні (наприклад вузький коридор, близькість до сходовим маршам, огорожі і. т. п.).

Краще взяти горищні сходи з великими розмірами, якщо немає обмежень з розмірами люка, не потрібно буде нахиляти голову і по ній буде зручніше підніматися, але при такій горищним сходам є один мінус - це більше ніж люк, тим більше тепловтрати, тому оптимальний вибір 60x120 див.

Складні горищні сходи існують як правило вже готових розмірів і на зроблений отвір не буде точного розміру, тому потрібно планувати горищні сходи з невеликими допусками — стандартна продукція дешевше, ніж замовлена. Іноді отвір горищних сходів індивідуальний і стандартом уже не обійтися, тоді потрібно запитати продавця про нестандартних розмірах, швидше за все їх зроблять спеціально, хоча ціна і терміни в цьому випадку будуть більше.

Потрібен для горищних сходів утеплений люк, або люк «екстра» з додатковим утепленням або люк з додатковою звуко - і пожежобезпечність, чи достатньо люка з ДСП (дачний будиночок, в якому живуть тільки влітку) – потрібно продумати теплозберігаючі властивості заздалегідь, пам'ятайте, що чим простіше люк — тим дешевше.

Важливо знати характер експлуатації горищних сходів, часто будете користуватися, де буде знаходитися сходи, так як існують різні моделі горищних сходів по конструкції робочої поверхні (тятив і ступенів).

Горищні сходи з металевими направляючими і ступенями ідеально підійде для гаража та майстерні де навряд чи будуть замислюватися про чистоту взуття, дерев'яна для дачного будиночка, її можна оттонировать в будь-який колір.

Розумне співвідношення ціна-якість - це драбина з дерев'яними сходами і металевими направляючими.

Металева драбина, яка працює за принципом трамвайного пантографа (стиснення) відмінно прикрасить будь-який інтер'єр і її легко розкласти її з висоти 3 метрів.

Для зручності та безпеки перебування на горищі під час експлуатації рекомендуємо придбати огорожі отвору люка, а також поручні, які допомагають при підйомі та спуску з горища.

Переваги горищних сходів (складних і розсувних)

Часи, коли без блату і знайомств не можна було дістати необхідну річ давно пройшли, зараз виробники самі пропонують свою продукцію.

Раніше проблема підйому на горище вирішувалася з допомогою приставних сходів, драбин, які доводилося нести через весь будинок, ризикуючи по дорозі що-небудь зачепити. Наша компанія пропонує оптимальний варіант – це сходи, які допомагають позбутися відразу від кількох проблем:

Не потрібно тягнути по всьому будинку драбину, щоб піднятися на горище, для цього досить потягнути за кільце замку і горищні сходи з'явилася.
Горищні сходи зберігається в стелі, а значить, не займає простір кімнати, можна навіть не здогадуватися про її існування.
Зберегти тепло будинку в холодну пору року дозволять утеплений люк горищних сходів та ущільнювач по всьому контуру люка.

Просмотров: 677 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz