Четверг, 28.03.2024, 12:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Декабрь » 13 » Додаткова житлова площа за рахунок теплого скління балкона
01:56
Додаткова житлова площа за рахунок теплого скління балкона

Давайте уявимо, що ви поставили мету зробити скління балкона або лоджії. Причому йдеться про варіант, коли на виході отримуєте додаткову житлову площу з нормальним мікрокліматом. Мабуть, для всіх очевидно, що при такому розкладі необхідно тепле скління балконів. По-перше, беріть до уваги, що його можна реалізувати як від парапету, так і на всю довжину.

Простіше кажучи, останній варіант передбачає використання простору від підлоги і до стелі. Нижня частина тут буде глухою. Герметизацію стиків бажано виконати за допомогою піни. Утеплення досягається за допомогою екструдованого пінополістиролу, який, якщо ви раптом не знали, за експлуатаційними параметрами в рази краще звичного пінопласту.

Коли закінчите з склінням, утепленням і обшивкою можете приступати до встановлення сонцезахисних систем, вони ж жалюзі. Нерідко можна бачити що-небудь із серії рулонних штор, штори плісе. Що стосується стулки, то вона може або відкриватися, або перекидатися разом зі шторами. Між іншим, деякі господарі, переслідуючи мету зробити балкон або лоджію на 100% житловим приміщенням, встановлюють тепла підлога в комплексі з окремим освітленням.

Замовляйте утеплення балкону за рахунок встановлення вікон тут: http://oknabalkonperm.ru/

Буває так, що балкон відверто кажучи вузький. У цій ситуації можливий варіант, коли віконну конструкцію виносять на вулицю, причому ширина приблизно з підвіконня. Якщо розмірковувати на тему найбільш бюджетної обробки лоджії або балкона, то таким буде звичайно ж обшивка допомогою вінілової вагонки. І так, щоб ви розуміли, якщо встановлений теплий пол і система мікропровітрювання, то немає необхідності ставити на рахунок додаткової опалювальної системи. На думку професіоналів, при такому розкладі ширина утеплювача для теплого скління як мінімум 100 міліметрів.

Нерідко для забезпечення цього значення до світлопрозорих конструкцій додають умовний розширювальний профіль. Його довжина доходить знову ж таки до 100 міліметрів. Цілком очевидно, що подібна ініціатива позначиться на підсумковій вартості конструкції. Однак рішення цілком виправдане, якщо ви маєте намір мати теплу лоджію. Врахуйте, при бажанні зробити скління на верхніх поверхах важливо дотримуватися деяких особливостей. Насамперед це пов'язано з відсутністю верхнього перекриття, тому доводиться вирішувати питання з дахом. Тут же тримаєте в розумі, в зимовий час року їх-за снігу навантаження на дах підвищується, так і дощ може доставити масу дискомфорту при відсутності якісної ізоляції.

Просмотров: 410 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz