Четверг, 25.04.2024, 15:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Март » 1 » Де взяти грошей
01:21
Де взяти грошей

Як показала статистика минулого року, майже 70% росіян не задоволені рівнем зарплати. З цієї причини питання, пов'язане з пошуком джерел додаткового доходу в даний час є актуальним. Не секрет, що така тенденція характерна для країни і в майбутньому. Причини потреби росіян в грошах різні – це придбання товарів, оплата кредитів та багато іншого. Де взяти гроші, як бачимо, один із центральних питань для будь-якої людини. Нижче ми розглянемо наступні способи:

— терміновий пошук грошей;

— взяття коштів у борг і на безоплатній основі;

— пошук грошей на реалізацію бізнес-ідеї;

— шляхи, які дозволять виключити потребу в грошах. 

Наша стаття допоможе Вам вирішити проблеми, пов'язані з грошовим питанням.

Де взяти грошей терміново

Часто у нас виникає гостра необхідність у грошах, які потрібні були ще вчора. Наприклад, щоб підтримати свій бізнес, вирішити поточні споживчі потреби. У подібних ситуаціях без швидкого пошуку засобів не обійтися (звичайно, крім тих випадків, коли необхідна сума є).

Проблему можна вирішити кількома шляхами, зокрема запозичити гроші, оперативно відшукати потрібну суму або заробити кошти.

Не секрет, що борг часто є незручним способом, так як він пов'язаний з обов'язковим поверненням грошей. Можливі кредитори в цьому випадку: фінансові установи, кредитні організації, фізичні особи.

Де взяти грошей у борг

Розглянемо перший практичний підхід – взяття коштів у борг у близьких і знайомих. Такий спосіб пошуку має ряд плюсів:

— кошти відшукати можна оперативно;

— як правило, найближчі родичі не вимагають повернення коштів;

— виключена переплата у вигляді відсотків.

Є і свої мінуси:

— велика ймовірність того, що необхідна сума у близьких і знайомих буде відсутнім;

— можуть бути зіпсовані взаємини.

Це єдиний практичний підхід до пошуку засобів, який передбачає безвідсотковий повернення грошей.

Другий практичний підхід – оформлення кредиту. Основним плюсом кредиту є те, що кошти можуть бути отримані швидко. До основних недоліків слід віднести:

— наявність процентних ставок, які є причиною відчутних переплат;

— як правило, при оформленні кредиту потрібні гарантії платоспроможності.

З кожним роком фінансові установи спрощують процес кредитування населення. Сьогодні оформити кредит можна оперативно без особливих труднощів. Часто для оформлення кредиту достатньо мати при собі лише документ, що підтверджує особу, тобто паспорт. У будь-якому випадку доведеться вказати джерела доходу.

Читайте також: Денежный кредит – быстрое решение сложной финансовой ситуации.

Можливі випадки, коли рівень неофіційного доходу громадянина трохи вище вказаного значення в офіційній документації (наприклад, довідку про доходи). У цьому випадку представник фінансової установи подзвонить в бухгалтерію і уточнить фактичний рівень доходу. Зазначимо, що тимчасово безробітним людям отримати кредит в даний час проблематично. В цьому випадку потрібно буде близький родич, на якого можна оформити кредит. Природно, що сума кредиту в даному випадку обмежена.

У зв'язку з розвитком інтернет технологій, сьогодні можна подати онлайн-заявку на кредит і прямо сидячи за комп'ютером отримати гроші, епоха походів по банках, на щастя, закінчилася.

Давайте з'ясуємо, як встановити раціонально оформлення кредиту. Може він і не потрібен зовсім.

Перш, ніж приступити до оформлення кредиту, необхідно проаналізувати свої можливості, так як кредит – це крайня міра, до якої з відомих причин слід вдаватися у всіх ситуаціях. Завжди велика ймовірність того, що грошовий питання може бути вирішене іншими способами. Справа в тому, що придбання пасивів (наприклад, машини) на гроші, взяті в кредит, розраховується як нераціональне використання фінансів, а от з придбанням активів (розвиток підприємництва і так далі) ситуація складывется зовсім по-іншому. Подібна витрачання позикових коштів буде більш раціональна. Що стосується придбання житлового об'єкта в іпотеку, ця позика не відноситься до пасивів. У зв'язку з тим, що вартість житла в нашій країні підвищується інтенсивно. Відомі численні випадки, коли взяті у позику гроші, використовувалися для придбання комерційної нерухомості, і в подальшому орендної плати з лишком вистачало для покриття поточних кредитних платежів.

Гроші на бізнес

Щодо швидкого заробітку зазначимо, що без великого досвіду, високих доходів, при відсутності мотивації реалізувати підприємницьку діяльність неможливо. Як мінімум, потрібно мати відповідні знання і практичні навички. Яскравим прикладом цього є ринок Форекс або Хайп Інвестування, на яких можна заробити лише, орієнтуючись в даних областях. 

У будь-якому випадку гроші для розвитку бізнесу можна отримати трьома шляхами:

— залучити інвестиції;

— отримати державні субсидії для малого бізнесу (для прикладу – 60000 руб. на реалізацію ІП).

— організувати акцію фінансування ідеї, бізнесу і так далі на добровільних та безоплатних засадах.

Дані підходи не вимагають повернення коштів, тобто гроші будуть отримані на безоплатній основі.

Що стосується першого шляху отримання безоплатних коштів, то досягнення мети буде здійснено за допомогою грошей інвестора. Для цього його потрібно зацікавити, наприклад, розробити привабливий бізнес-план. Згідно другого підходу до отримання безоплатних коштів, потрібно оцінити умови підтримуючої програми, а потім подати пакет відповідних документів в державні органи. У третьому випадку мається на увазі використання онлайн-сервісів, які дозволять організувати безоплатний збір грошей.

Причини нестачі грошей

Де взяти денегТеперь поговоримо про те, як можна виключити гостру нестачу коштів (свого роду профілактика безгрошів'я).

Слід нагадати, що активами є ресурси, які генерують додаткові джерела прибутку. При цьому їх вартість підвищується з часом. Пасивами ж є об'єкти забирають заробіток. Крім цього ціна їх знижується з плином часу. Можна укласти, що вкладення фінансів у активи протягом певного часу стане причиною отримання хорошого додаткового доходу.

Буває, що вільні фінанси відсутні. Тому незайвими будуть внески на інвестиції, джерелом яких може бути заробітна плата, інше велике фінансове надходження. Фахівці в цій галузі рекомендують наступний обсяг інвестицій – 10-30 % кожен місяць (але не в кінці місяця). Рекомендовано чергувати щомісяця величини інвестицій. Як і куди вкладати гроші, відкладені читайте у статті «Куди краще інвестувати інвестору-початківцю«.

Також раціонально не чіпати кошти (свого роду резерв), сума яких достатня для пристойного існування протягом 6 місяців. Ці гроші стануть гарантом того, що доведеться бігати в пошуках засобів.

Пару рядків про економію. Заощадити кошти можна на таких моментах, як комунальні платежі, продукти харчування (навіщо купувати дорогі заморські страви, коли наші не гірше і дешевше?). Економити можна практично на всьому, але робити це треба обдумано, не на шкоду здоров'ю. Цього питання ми приділили велику статтю «Як економити гроші – головне правило».

На закінчення скажемо, що навчитися використовувати грошові кошти раціонально нескладно. Навчитися цьому можна на різних ресурсах в інтернеті, ми теж часто намагаємося писати про це. Іноді навіть вдається економити заробляючи, наприклад, ми писали як заробити на кредитних картах, оплачуючи поточні покупки.

Завжди прагніть до вигідним вкладами грошей. Складіть список того, що купується не за необхідності, від чого можна відмовитися, і результат не змусить себе довго чекати.

Ось ми і розповіли, де взяти гроші, перерахувавши всі доступні способи, скуштувавши які точно зможете вирішити фінансові проблеми.

Просмотров: 558 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz