Среда, 24.04.2024, 05:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Сентябрь » 14 » Чому вибрати саме газовий генератор
21:12
Чому вибрати саме газовий генератор

Якщо ви сумніваєтеся у виборі при покупці: газовий генератор, дизельний генератор або бензиновий генератор, то подивіться на ті переваги, які пропонують вам газові пристрої:

• Безперебійність і економічність.
газовый генератор був розроблений спеціально для того, щоб використовувати їх в побутових умовах для підтримки електрозабезпечення невеликих виробництв або котеджів. Газовий генератор є точно такою ж частиною інженерного забезпечення будинку, як газовий котел або водонагрівач. Як наслідок, до нього пред'являються подібні ж вимоги з безпеки, простоті в експлуатації і надійності.
 

• Час роботи
Якщо у випадку генераторів на рідкому паливі час роботи буде обмежено розмірами бака з паливом, то в газових генераторах така проблема просто відсутня. Звичайно, ви завжди можете встановити і додатковий бак, але можливість ця доступна далеко не для всіх моделей, що пов'язано з обмеженнями паливного насоса. Якщо ви використовуєте магістральний газ, то генератор буде працювати рівно стільки, поки газ є у трубі. Якщо ж вас цікавить живлення від зрідженого газу, то ви зможете встановити і паралельну систему живлення від 50-літрових балонів. Обсягу такого балона буде достатньо для безперебійної подачі електроенергії протягом 15 годин, у той час як бак жидкотопливного генератора потрібно заправляти кожні 5-6 годин.

• Вартість палива.
Вартість побутового газу сьогодні набагато нижче вартості бензину і ДП. Для години роботи на магістральному паливі генератору потрібно порядку 1 гривні, у той час як бензиновому генератору потрібно 12 гривень за годину, а генератору на зрідженому газі близько 10 гривень.

• Автоматизація
Деякі моделі газових генераторів сьогодні укомплектовуються системами автоматичного запуску і зупинки, системою роботи по таймеру, а також низкою інших систем автоматизації. При наявності потрібного обладнання, таку станцію можна перевести в повністю автоматичний режим за кілька хвилин. Для цього процесу не зажадаєте ніяких складних і, як наслідок, ненадійних вузлів управління, багато з яких деякі виготовляють в кустарних умовах.

• Строк служби.
Термін служби газового генератора приблизно на чверть вище, ніж у аналогічних пристроїв на рідкому паливі.

Просмотров: 1213 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz