Четверг, 18.04.2024, 05:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 24 » Чому я вибираю дистанційне навчання
01:00
Чому я вибираю дистанційне навчання

Зараз дуже багато говорять про російську систему освіти, про те, що необхідно вдосконалювати. На противагу їй можна поставити в приклад систему освіти Німеччині чи Сполучених Штатів.

 Там дітям з самого раннього віку допомагають визначити свої нахили, професійну схильність, і діти розвивають їх, відвідуючи ті чи інші заняття відповідного профілю. У Росії ж поки такого немає. Ми отримуємо широкий спектр знань, спеціалізацію ж, як таку, школа не дає. Але замість того, щоб чекати, коли все зміниться (а чекати доведеться невідомо скільки), потрібно починати діяти самому! Як сказав мудрець, хочеш змінити світ — почни з себе.

 Так, багато абітурієнтів в нинішній час вступають до вузів, тому що це дуже престижно вчитися там-то і того-то. Але пізніше, коли навчання позаду і скоринка на руках, починаєш усвідомлювати, що вибір зробив невірний і працювати ти за фахом не бажаєш... Ось тут-то на допомогу приходить дистанційне навчання.

Дистанційне навчання посадових осіб з питань пожарної безпеки можна замовити тут: http://profiteh.ua/ru/programm/navchannya-posadovih-osib-z-pitan-pozhezhnoyi-bezpeki-2/.

Яким чином? Це ж елементарно, Ватсон.

 Маючи освіту, все ж можна (якщо не простіше, ніж без нього, то при бажанні все-таки можливо) знайти хорошу роботу. Жити є на що, тобі вже не 17, і ти приблизно усвідомлюєш свій життєвий курс і ким ти хочеш стати... Так, як бути далі? Піти вчитися на друге очне не кожному під силу, на заочне — не всі підприємства готові відпускати студентів-працівників на сесії... Залишається дистанційне навчання. Остаточно визначитися з вибором цього виду навчання допомагають його гідності.

Не обов'язково залишати своє місто, достатньо виходу в Інтернет, а зараз це практично не проблема.
Займатися ти зможеш в залежності від свого вільного часу, головне, дотримуючись загальних термінів. Але пам'ятай: тут важлива також самодисципліна.
Дистанційне навчання не припускає, що ти вчишся САМ — викладачі тебе не покидають, вони так само допомагають тобі. Причому цей процес стає набагато цікавіше звичайного завдяки технологіям нашого комп'ютеризованого суспільства.
По-перше, можна спілкуватися в режимі чату і з викладачами, і з іншими навчаються.

По-друге, даний проект пропонує використання віртуальної дошки: в режимі реального часу викладач пише на дошці те, що він хоче вам донести, а ви моментально отримуєте цю інформацію собі на екран.

По-третє, даний екран можна зробити загальним, тобто використовувати його можуть відразу обидві людини, що перебувають по різні сторони інтернету.

По-четверте, зручний інтерфейс так само передбачає передачу файлів (малюнків та ін.).

Ставши незалежною, ти вже сам можеш собі дозволити платити за навчання. Отже, вся відповідальність за твої успіхи і невдачі — тільки на тобі.
Нарешті, ти можеш займатися тим, що тобі цікаво і потрібно — а це головна запорука успіху будь-якої справи! Людина, яка хоче чогось- шукає способи, який не хоче — знаходить причини. І завжди досягає успіху той, хто підходить до справи з горінням і ентузіазмом!
Так в дорогу! За справу!

Просмотров: 672 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz