Вторник, 23.04.2024, 20:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Апрель » 13 » Біографія (історія) групи Centr (Центр)
16:22
Біографія (історія) групи Centr (Центр)

Свій початок група Центр (Centr) бере з 2003 року, коли ще маловідомі реп-ісполтітелі Guf і Принцип записали свій перший альбом, який став подарунком для друзів, отримавши таку ж назву - «Подарунок». Альбом став "демо альбомом" творчості Guf'а і Принципу, і складався з чортової дюжини треків - 13.
 
Через рік Guf і Принцип оголошують про заснування групи Центр, після чого дають пару концертів. У цьому ж році до дуету приєднуються Птаха з групи «Знедолені» і Slim з групи «Димова Завіса». Але "новоспечений" колектив з чотирьох чоловік проіснував недовго, в кінці 2004 Принцип залишає групу (сів у в'язницю) і творчість групи було перервано рівно на один рік.
 
У 2006 році Guf, Птаха і Slim вирішили працювати разом і випускають сингл «Жара 77». Через невеликий проміжок часу вийшов саундтрек «Жара 77» для фільму «ЖАRА».

В кінці 2006 року група Центр створює свій лейбл «ЦАО Records», після чого, в зв'язку з конфліктом назви з існуванням ще з кінця 1970-х років радянсько-російсько-американської групи «Центр» Василя Шумова, група Центр (Guf'а, птахи і Slim'а) була перейменована в «CENTR». Так само в 2006 році група «CENTR» пише другий саундтрек - інверсія треку Басти «Моя гра» до кінофільму «Бій з тінню 2: Реванш», у записі якого безпосередню участь взяли Guf і "неЦентр'овец" Баста.
 
фото група Centr (Центр) 3. квітня 2007 року Guf випускає свій перший сольний альбом «Місто доріг», однойменний трек, з якого, потрапив в трек-лист першого альбому групи «CENTR».
 25 жовтня 2007 вийшов дебютний альбом групи CENTR - «Гойдалки». Проблема дикції двох учасників групи (Птаха шепелявить, а Guf не вимовляє збукву «р») стала їх «фішкою» в хіп-хоп світі. В альбомі взяв участь і Принцип, але вже не як учасник групи CENTR. У місці з Принципом були записаний трек «Залізне небо» і «Сповідь». Після виходу альбому на спільний трек групи «CENTR» і Басти - «Місто доріг» вийшов сингл.
 
У першій половині 2008 року група випустила трек «Про любов», в якій Птаха образив реп-виконавця Драго, з Німеччини, що спровокувало між ними биф, після чого послідували відеоролики з обох сторін і угоду про мікс файт. У треку «По центру» Драго ображає не тільки Птаха, а й інших учасників групи, заявивши, що вони пропагують кокаїн, а їх слухачі - наркомани:

... Три сторчма збирають некволі зали - не дивно, наркоманів в Росії не мало ...

Крім конфлікту 2008 рік запам'ятався виходом другого альбому «Ефір в нормі», в якому порушені теми наркотиків, московських вулиць і міліціонерів. У своїх текстах учасники зізнаються, як і будь наркотичні речовини, вони вживали. Варто відзначити, що, незважаючи на висловлювання Драго, група CENTR продовжує читати про "наркоту". У своїх текстах учасники зізнаються, як і будь наркотичні речовини вони вживали. У другому альбомі групи CENTR взяв участь Принцип. Принцип взяв участь у записі треку «Будні» і цей трек став останнім "перетинанням" Принципу з групою.

фото група Centr (Центр)
У цьому ж році виходить в DVD-прокат концерту в Москві - «CENTR. Ефір в нормі ».

Одним з досягнень групи «CENTR» у 2008 році стала виграна, спільно із страйкуючими, премія «MTV RMA» за трек «Місто доріг» з першого альбому.

9 вересня 2008 група виступила в передачі «День Артиста» на телеканалі A-ONE.
 
У 2009 році до місяця серпня група CENTR випускає 3 сингли: «Трафік», «Ніч» і «Чи легко бути молодим». У серпні 2009 року, після сварки зі Slim'ом і Птаха, групу покинув Guf. Удвох Slim і Птаха випустили 4-й сингл групи «Про любов», після чого Птаха і Slim випускають по першому сольному альбому - «Ні про що» і «Холодно» відповідно. В кінці 2009 року Guf не став осторонь від колишніх "одногрупників" і випустив другий сольний альбом «Дома».

 Після відходу з групи Guf'а був знятий кліп на трек «Чи легко бути молодим». Кліп був знятий, за умовами контракту з лейблом, на альбом «Ефір в нормі. Кожного з трьох учасників групи знімали окремо в різний час, в різних місцях і вони не бачили один одного, хоча, Slim і Птаха часто перетиналися.
 
7 січня 2010 року Птаха в своєму інтерв'ю заявив про розпад групи CENTR, але, незважаючи на це, гастролі групи тривали в складі Птахи і Slima.
 До квітня 2010, як заявили Птаха і Slim в програмі Urbana (випуск від 16 березня 2010), повинен вийти спільний альбом групи «CENTR» в складі Slim і Птаха, і групи «Легенди Про ...» у складі Дим, П.Ё .З., Биба, Ahimas. Альбом буде називатися «Легенди Про CENTR».

фото група Centr (Центр)
У відео звіті про триріччя «ЦАО», Птаха розповів про своє майбутнє і про майбутнє групи «CENTR»:

Я знайшов себе. Я ось поміняв ім'я тому, що групи «CENTR» більше немає, і я відкриваю вам секрет - третього учасника не було і не буде - ми приколювалися! Третього альбому групи «CENTR» не буде, якщо він буде, то тільки втрьох з guf'ом, а це малоймовірно. Ну, дай Бог звичайно, дай Бог! Ось так! Всім світ - це був Зануда з «ЦАО». Спочивай з миром «CENTR», спочивай з миром Птаха! Всім вам мир, всього вам найкращого!

Раптово в тому ж 2010 році група «CENTR» знову дала про себе знати в в клубі Аrena MOSCOW Wu-Tang Clan, а вихід альбому «Легенди Про CENTR» від груп «CENTR» і «Легенди Про» був перенесений на квітень-травень 2011 року.

Незважаючи на всі заяви учасників колективу, група стала володарем премій Russian street awards в номінації «Подія року» (Розпад групи).

Самі учасники колективу свій розпад прокоментували так: Останнім часом, в музичній хіп-хоп громадськості, все частіше стала з'являтися інформація, про те що група CENTR розпалася, що музиканти зайнялися сольною творчістю і поховали спільне дітище раз і назавжди і тому подібні некоректні і безпідставні чутки.

фото група Centr (Центр)
Менеджмент групи CENTR настійно рекомендує не вірити ні якої інформації, окрім тієї, що розміщена на офіційному сайті групи: http://centrgroup.ru/.

Поспішаємо вас завірити, що група, група існує, успішно гастролює, більш того у музикантів в найближчих планах - запис третього студійного альбому.

Відбулися деякі зміни в складі, не більше того. В даний момент група складається з Slimа, Птахи і dj Nik One.

Учасники Centr завжди були самостійними творчими одиницями, зі своєю музикою, своєю творчістю і баченням того, що відбувається в країні. Слім і Птаха, звичайні хлопці, які після закінчення часу, незважаючи ні на що залишилися вірними своїй творчості і шанувальникам. Вони роблять те, що люблять і люблять те, що роблять - і тому їх треки «розгойдали» півкраїни.

З питань організації концертів групи CENTR:

Менеджмент групи, в даний момент становить гастрольний графік артистів: групи «CENTR» і сольних проектів SLIM, SLIM + Словетскій (Константа) і Птахи, на період з ЧЕРВНЯ 2011 року, тільки по контактам концертного директора артистів:

+7 916 8030964, +7 916 3877725,
Сергій Док
Mail: docstar@mail.ru

Slim

фото Slim)
Московський репер вже давно не потребує представлення, його тексти чіпляють, вони своєрідні, він знає свою справу. Slim вміє просто розповідати і міркувати про важливі і невід'ємних речах в нашому повсякденному житті на тлі приємних бітів.

Мабуть найдосвідченіший учасник CENTRа, в ріпі з 1996 року. На його рахунку, три альбоми «Димовий завіси», перший сольний альбом Гуфа «Місто доріг», два альбоми в «CENTRе», де Slim, по мимо власних куплетів в тексті, є ще й автором практичних всієї музичної складової матеріалу.
Slim вже продемонстрував свої здібності і сміливість на сольних альбомах. Своїми роботами репер не лише довів, що він талановитий битмейкер, але і вже відбулася сильна творча одиниця.

Після досить успішної сольної роботи «Холодно», що вийшла в жовтні 2009 року, в лютому 2011 виходить, другий за рахунком сольник Slima, «Відрізняй людей», який підірвав тори продажів. Обидва альбоми увійшли в десятку найбільш продаваних реп-альбомів в Росії за версією журналу «Billboard». Але і тут Slim, не перестає радувати своїх шанувальником і в травні 2011 виходить у світ довгоочікуваний спільний альбом, з російськими реперами з Нью-Йорка «Konstantah», який отримав назву «Азимут».

Без перебільшення «Азимут» можна назвати самим очікуваним реп релізом останнього часу.
Зараз Slim, як сольний виконавець, гастролює за підтримки MC Стрижа, dj Nik One
А так же з проектом, «Slim / Konstantah», разом зі Словетскім (Константа). З презентацією альбому «Азимут»
 
Птаха

фото Птаха
Другий і чимало важливий учасник групи CENTR, це Давид Нурієв, більш відомий під сценічним ім'ям ПТАХА, з недавніх пір, так само ЗАНУДА - російський репер і актор. Трохи незрозумілий, серйозний і часто злий. Зате реп Давида правдивий і він про справжнє життя, не прихованою за завісою брехні. «Птаха» почав свій хіп-хоп шлях в 1996 році з Бурим і шурупів ( «Знедолені») в групі «BJD» під керівництвом Майстра Спенсера.
Після виходу Птахин «Ні про що», 29 жовтня 2009 року, в жовтні 2010 виходять «Цигарки» від Зануди ака

Птаха. Це другий за рахунком сольний альбом виконавця. Як зазначають критики, новий альбом сильніше і качеві дебютного. Знято і готуються до запуску на екрани, відразу кілька кліпів від Зануди, на треки з нового альбому, в тому числі на один з головних хітів «Все буде ...» з Легендами ПРО. Платівка у продажу у всіх музичних магазинах.

У березні 2016 року виходить довгоочікуваний, найочікуваніший реп альбом, за останні 7 років. CENTR - "Система".

За словами учасників групи CENTR, альбом вийшов різноплановий, але зберіг в собі всі оригінальні риси і особливості команди.

Цей альбом відображає реалії сучасного Росії не тільки на рівні будинків і вулиць, а й в більш глобальному розумінні. Ми нікого не вчимо життя, а просто дивимося на навколишній світ з часткою сарказму і чорного гумору. Так, це не те що ми робили в 2008-му, але час йде, ми змінюємося і змінюється світ, змінюючи наше творчість. Я думаю, він знайде свого слухача і розбудить тих, хто давно нас не чув. Найбільше мені подобається, що "система" це досить самобутня робота - ні на що не схожа. © Slim

"Рестайлінг true стилю"

Час впливає на нашу творчість, але альбом "система" створений в такому стилі і звучання, в якому вимагає сучасний хіп-хоп. Він створений так, щоб дати новий виток true стилю, дати йому новий ковток повітря. Ми не послабили смислове навантаження в текстах і більше, ми спробували відкрито сказати про ситуацію в країні, але ми трохи змінили музичну складову. Думаю, це дуже сильний альбом і він гідний козир від стилю "true" .. Думаю, цей альбом покаже багатьом, що звучати свіжо - не означає бути одноманітною копією заокеанського мейнстріму. Є багато стилів в хіп-хоп культурі більш торішній і цікавих. Упевнений, що він сподобається нашим старим фанатам і слухачам, а також новому поколінню Хоппер © Птаха

Я дуже переживав, що альбом буде вже не таким, як попередні, що ми не зможемо переплюнути "Гойдалки" і "Ефір в нормі" пройшло вже стільки часу, ми вже зовсім інші люди, ми подорослішали, у кожного своє життя і погляди на неї . Альбом писався довго і у нас майже не було моментів, як раніше, щоб ми разом зависали на студії в таких кількостях, як під час створення альбому "Гойдалки". Ще переживав, що цілісності такої не буде в новому альбомі, але завдяки експериментам Сліма з битами і нашого бачення сьогоднішньої ситуації, після того, як послухав весь альбом в його готовому стані, зрозумів, що вийшло дуже круто і це все той же старий, добрий CENTR, але все теми актуальні, вони відповідають нашому часу. Звучання залишилося фірмове, центрове, але в той же час щось змінилося в кращу сторону, не скажу, що мегамодний альбом, а й олдскульний саундом його теж не назвеш. Я дуже сподіваюся, що шанувальники оцінять альбом гідно, тому що ми дуже багато в нього вклали і впевнений, що їм сподобається © Guf

Просмотров: 618 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz