Суббота, 20.04.2024, 09:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 16 » Асфальтування приватних дворів
23:34
Асфальтування приватних дворів

Складно уявити собі в 21 столітті приватний будинок без асфальтованого двору. Упорядкована територія дозволяє жити людині в комфорті і чистоті. Не дивлячись на величезну на величезну кількість сучасних покриттів асфальт є класичним варіантом для покриття прибудинкової території, гаража.

Відносно низька вартість асфальто-бетонної суміші і робіт з укладання дозволяє в короткі терміни заасфальтувати прибудинкову територію. Багато жителів приватних будинків помиляються, вважаючи, що принцип укладання асфальту доріг не відрізняється від асфальтування дворів. Основна частина робіт робиться вручну, так як немає можливості використовувати спецтехніку через великі габарити. Асфальтне покриття у дворах передбачає середнє навантаження, що диктує технологію укладання. Наші фахівці уточнюють передбачувану навантаження на майбутній асфальт. Це визначає вибір методу асфальтування. Також враховують вагу автомобіля мешканців: якщо вантажні автомобілі або велика спецтехніка як правило застосовують двох, трьох шарове підстава, а якщо легкові одно-, двох.

Замовляйте асвальтування вже сьогодні: асфальтирование. Швидко, якісно та дешево.

Всі роботи виконуються за певним алгоритмом. Проводитися попереднє очищення території, прибираються старі наявні покриття, верхні, пухкі шари грунту. Формується підстави для спеціальної суміші з щебеню, діаметр якого буде залежати від передбачуваного навантаження, потім щебінь просочують бітумної сумішшю, для надійного скріплення компонентів. Встановлюються бордюри. Заливка асфальто-бетонної суміші проводитися по всій поверхні, а ущільнення відбувається за допомогою ручного катка і виброплит.

Практично всі асфальтні роботи проводяться в теплу пору року, коли температура не нижче 5 градусів Цельсія. Існують фірми які пропонують виконати роботи в холодну пору року, що викликає деякі сумніви. Перш ніж звернутися в таку компанію слід ознайомитися з технологією укладання асфальту. За своєю суттю асфальто-бетонна суміш дуже міцна, економічна, довговічна, вона буде радувати Вас багато років. Існує кілька видів асфальту: стандартний гарячий, холодний, литий. Між собою вони відрізняються деякими характеристиками і ціною. Все залежить від того, де буде застосовуватися майбутній асфальт. Якщо він буде призначений для двору або гаража використовують стандартну гарячу кладку. Перш ніж зробити замовлення потрібно визначитися з навантаженням матеріалів і термінами. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати потрібну технологію конкретно для Вашого випадку.

Просмотров: 617 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz