Четверг, 25.04.2024, 23:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 28 » 5 ПОРАД ЯК ВИБРАТИ ШАФУ-КУПЕ
23:56
5 ПОРАД ЯК ВИБРАТИ ШАФУ-КУПЕ

У кого купувати?
Вибір продавця - справа не з легких, а велика кількість їх у торговельних центрах бентежить. Взагалі сама ідея торгового центру - це безліч різних магазинів під одним дахом. Для меблевих центрів існує один основний показник - максимальна оренда. Тобто вони в першу чергу відбирають не асортимент, а орендарів за принципом, хто більше готовий заплатити. Відповідно, покупець тут не тільки переплачує за свої меблі (завищена оренда та посередницькі послуги), але й стикається з проблемою вибору. Вибір хоч і великий, але насправді меблі однотипна. Тому краще йти відразу до якісної виробнику меблів безпосередньо, адже тут ми не тільки економимо відразу на двох вище перерахованих пунктах, але й вирішуємо проблему з вибором і якістю. Замовляючи шафа-купе або будь-яку іншу меблі у виробничій компанії «шкаф96.рф», Вам не доведеться переплачувати за посередництво, за максимальну орендну плату і так далі. Ви зможете легко та швидко купити шкафы купе Екатеринбург недорого. Проблема вибору вирішується сама собою, адже можна замовити все, що завгодно, як по каталогах, так і за власними ескізами та фотографій, і найголовніше, якісне виконання замовлення Вам гарантовано, адже виробник відповідає безпосередньо перед Вами.
Шафи купе є двох видів - це готові і виготовлені на замовлення. Готові шафи купують все рідше, люди починають цінувати комфорт і використовувати простір свого будинку з толком. Шафи купе на замовлення - це ідеальний варіант для людей, що цінують все це - свої гроші, комфорт і все, що їх оточує. Адже шафа купе, виготовлений на замовлення, з максимальною користю використовує простір, відведений під нього, від стіни до стіни, від підлоги до стелі. Компанія «Меблі ОРСА» за Вашими розмірами виготовить будь по складності шафа-купе, гардеробні шафи або цілком гардеробну кімнату.
Яку начинку вибрати?
Наповнення шафи-купе буде ергономічним, комфортним, максимально зручним саме для Вас. У шафу можна вбудувати внутрішнє освітлення, вішало всіх типів (для краваток, брюк), пантографи, тримач під пилосос і праску, кошик для білизни, взуттєву полицю і так далі. З повним набором аксесуарів можна ознайомитися в нашому салоні меблів.
Зовнішній вигляд?
Неодмінно варто приділити увагу зовнішньому вигляду шафи-купе, адже він постійно буде у Вас на очах, і грати свою дизайнерську роль у Вашому домі. Величезна кількість сучасних матеріалів дозволяють підібрати ідеальне рішення для фасаду та внутрішнього наповнення шафи-купе. Використання дзеркал, дозволяє візуально збільшити простір приміщення і надати стиль.

Просмотров: 474 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz