Четверг, 25.04.2024, 17:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 25

Сталося непоправне, і Ви стали учасником дорожньо-транспортної пригоди, тобто, простіше кажучи - потрапили в аварію. 
Що робити в таких випадках, як вчинити правильно? Адже від вірних дій в перші хвилини після скоєння ДТП залежить доказ Вашої правоти чи пом'якшення обставин провини. 
Головне питання, яке треба вирішити швидко, - хто винен? Подальші дії залежать від рішення цього питання. 
Якщо винні ви. Спробуйте вирішити конфлікт "полюбовно". Це позбавить вас від зустрічі з інспектором, ходіння на розбірки в ГИБДД, штрафу і нервування. 
Що конкретно треба зробити? Оплатити матеріальний збиток, нанесений зіткненням. Обов'язково взяти розписку, в якій повинно бути вказано наступне: ви повністю компенсували збитки (перерахувати розбиті і поламані деталі); інших, крім перерахованих, пошкоджень немає; ніяких матеріальних чи інших претензій до вас немає. 
Якщо пізніше потерпілий заявить, ... Читать дальше »

Просмотров: 878 | Добавил: 329 | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

Наверное каждый хочет построить себе дом. 
Но на пути возникает много проблем, например при обилии стоимость 
материалов, важной проблемой становится также документация и ее оформление. 
Эта проблема стоит как перед обычными трудягами, так и перед строительными компаниями. 
Именно для того чтобы избавить вас путаницы с документами существуют фирмы такие как «Экспертиза»., яка проводить аудит проектной документации. Здесь вам помогут с оформлением и всем необходимым. 
Например чтобы свер ... Читать дальше »

Просмотров: 1114 | Добавил: 329 | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

Максимальне завантаження посуду і розміри 

Задайте собі два питання перед тим, як купувати такий пристрій. Питання перше: де саме ви збираєтеся розмістити «посудомийку»? Питання друге: яка кількість посуду за день ви припускаєте обробляти в цій машині? Відповіді є, тоді рухаємося далі. 

Розглянувши сучасний ринок побутової техніки, легко не помітити, що всього існує кілька типів машин для миття посуду: настільні (компактні, найменші), вузькі (більше ніж настільні) і повногабаритні (класичний варіант). 

Останній тип машин відрізняється тим, що висота таких екземплярів порядку 0,85 м, при тому, що глибина і ширина - близько 0,6 метрів. У таких пристроях ви зможете відмити в середньому 12-15 стандартних комплектів посуду, а до складу одного такого комплекту входить 11 кухонних предметів, обслуговуючих обід середньостатистичного європейця: три різних тарілки, три ложки, по одному ножу, вилці, чашці, склянці і блюдця. 

Вузьк ... Читать дальше »

Просмотров: 1555 | Добавил: 329 | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні, я хотів би з вами поділитися своїми міркуваннями з приводу труднощів, які можуть виникати при вивченні іноземних мов. 

Якщо не згадувати про складність заучування іноземних слів, то напевно, найскладнішою проблемою для новачка, вирішального питання, як вивчити англійську мову швидко, є здатність при живій бесіді або при перегляді фільмів, телепередач, чути і розуміти кожне окремо взяте слово з потоку чужої мови . 

Це перешкода досить швидко зникає, якщо є можливість постійного і тривалого спілкування з носіями тієї мови, який ви вивчаєте. Якщо такої можливості немає і треба вивчити англійську мову самостійно, то один з варіантів, яким на початку користувався я сам - це перегляд вашого улюбленого фільму мовою оригіналу і до того ж, з включеними субтитрами цією ж мовою. Це мій особистий варіант - Англійська мова для початківців (і продовжують). Методика абсолютно проста: 

Поради та допомога від спеціалістів тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1316 | Добавил: 329 | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz