Пятница, 26.04.2024, 22:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июль » 18 » 10 порад та ідей для швидкого вивчення англійської мови
14:58
10 порад та ідей для швидкого вивчення англійської мови

Відоме прислів'я "Тихіше їдеш - далі будеш" в даний час у сфері освіти вже майже неактуальна. Буває, що якесь знання потрібно нам у певний момент, а через тиждень або місяць від нього не буде ніякого толку. Сучасне життя швидкоплинне, і залишає не так багато часу на додаткові захоплення. 


Вивчення будь-якої мови слід вести за чотирма фронтам - читання, письмо, прослуховування мови та розмовна практика. Швидко вивчити англійську мову може бути непросто - запасіться терпінням і впертістю.


Почніть з малого

Не потрібно перетворювати процес вивчення іноземної мови в сумну обов'язок і приречено сідати за підручники. Тобто це теж знадобиться, але, як це ні дивно, важливо вчити мову, граючи і розважаючись.

По-перше, читайте. Багато, з захопленням і захопленням. Навіть якщо не можете дослівно перекласти кожне речення в книзі, намагайтеся вгадати загальний його зміст, а потім можна і дослівний переклад зробити. Почніть з дитячих книжок, а також тих, які ви читали російською мовою і вже знаєте приблизний їх зміст. Читаючи, ви збільшите словниковий запас і швидше звикнете до мови.

Вивчаєте англійську?! Тоді вам сюди: oxford-school.com.ua.

Дивіться фільми і серіали англійською. Ідеальний варіант – з англійськими субтитрами і чітко, не дуже швидко розмовляють персонажами. Намагайтеся весь час зосереджуватись на сприйнятті мови героїв на слух - спочатку знайомих слів, а потім і здогадайтеся про значення незнайомих слів. 
15 серіалів, які допоможуть вивчити англійську мову

Знайдіть у своєму оточенні одного, знає англійську та умовте його практикуватися. Якщо таких немає, не біда – зараз існують спільноти, в яких можна познайомитися і зустрітися особисто, щоб попрактикуватися в мові. Наприклад, в Мінську є англійський клуб, який збирає охочих навчатися і спілкуватися кожен понеділок в кафе-ресторані «Лідо» на проспекті біля Цуму. За цими столиками можна зустріти людей, які розмовляють тільки англійською, а також розмовляють на середньому і початковому рівнях. Влитися в компанію можна, почавши з «російськомовного» столика.
Топ 14 сайтів для спілкування з іноземцями: мовні соцмережі і чати

Зверніть увагу на англомовні пісні, які вам подобаються. Знайдіть текст пісень з переведенням в інтернеті і щоразу, прослуховуючи і підспівуючи, запам'ятовуйте зміст і побудова фраз.


Читайте сленгові допомоги. Це допоможе уникнути різних незручних ситуацій під час спілкування з місцевим населенням. Стежте, щоб видання було актуально. Добре і цікаво викладає сучасний активний англійська, наприклад, Майкл Голденков у виданні «Обережно! Hot Dog!» і подібні.

Ігри скінчилися.

Процес вивчення англійської піде ще швидше, якщо взятися за навчання всерйоз. Як це зробити?

Відвідайте англомовну країну і підтягніть свій англійську, спілкуючись з місцевими жителями. Можна їздити і на короткі терміни, але фахівці наполягають, що найкращий термін для практикування мови – 3 місяці.


Запишіться на курси. Досвідчені викладачі вкажуть, що саме слід вивчати в першу чергу – яку граматику і групи слів, популярні теми та інше. Можна вчити мову вдома в інтернеті, або відвідувати навчальний заклад або мовну школу. Процес навчання з досвідченим викладачем може бути швидше.
Безкоштовні онлайн-курси і відео-уроки англійської мови

Самоосвіта. Приділяйте вивчення мови кожну вільну хвилину. Говорите англійською скрізь, де вас можуть зрозуміти, не бійтеся помилятися - якщо що, вас поправлять. Завантажте програму на мобільний, або всюди носите з собою самовчитель. Використовуйте свій англійська як можна частіше. Говорячи про додатки для смартфонів, спробуйте програми ANKI, Memrise або Forvo.
10 безкоштовних додатків для вивчення англійської

Невеликі, але дуже корисні поради

Не приділяйте занадто багато часу граматиці. Хоча б тому, що багато з англомовних говорять на ньому не завжди грамотно. Ви підтягнете свою граматику, розмовляючи з потрібними людьми. Не бійтеся помилятися, адже не помиляється той, хто не намагається!

Не намагайтеся запам'ятати якомога більше слів підряд. Краще потроху, але щодня. З часом і практикою потрібні слова самі проситимуться на вивчення. Для збереження слів можна вносити їх у спеціальний блокнот, сайт або використовувати спеціальний додаток.

Пориньте в мовне середовище, вивчаючи англійську не менше трьох годин на день. Підпишіть всі предмети в будинку. Нехай домашні вивчають мову разом з вами! :)

І пам'ятайте: нездатних до вивчення іноземних мов немає – адже ви вивчили рідну. Є лінь осягати щось нове.

Просмотров: 894 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz